Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Velikost displaye u Looxe 720

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    6

    Ahoj, mam nasledujici problem. Chci si poridit lepsi PDAcko, nahradu me stavajici h2210-ky, se kterou jsem maximalne spokojen. Chtel bych ale uz neco s VGA displayem. Nejdrive jsem si myslel na hx4700, verim ze je super, ale vzhledove se mi proste nelibi, a zda se mi dost velka. A tak padla volba na Loox 718(nebo 720), ktery se mi moc libi. V recenzi jsem se ale docetl, ze uhlopricka viditelne casti displaye je pouze 91mm, coz je skoro to same, nebo jen asi o 4mm vetsi, nez u me stavajici 2210-ky. Chci se proto zeptat: Je na takovemto displayi VGA rozliseni vubec pouzitelne???? Nebo si timto displayem vubec nepomuzu, a mohu s klidem zustat i 2210-ky?

    Je tu nekdo kdo presel z 2210-ky na Looxe 720-ku??? A vysledek?


    Diky za nazory,

    LapinKulta
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    VGA není o velikosti displeje. Prostě je tam na stejnou plochu 4 x více zobrazovacích bodů, tudíž je obraz jemnější. Při pohledu z hodně blízka nejsou ty zobrazovací body vidět, je to jakoby se podklad polil polevou.
    Mám iPAQ 4150 a přešel jsem na Dell Axim X50v - není cesty zpět, radost a nadšení. )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Presel jsem z 2210 na hx4700. Po prepnuti na VGA jsem ho uz nevypnul...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    48

    No, já mám 718, ale když přepnu do toho VGA, tak nic nepřečtu (nebo přečtu, ale s obtížemi), je to všechno hrozně mrňavý, i ten stylus má moc tlustou špičku... Takže pro mě je VGA tak maximálně na to, abych při 320x240 měl obraz jemnější. A docela mě to mrzí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ad velikost pisma v RealVGA rezimu:
    Pokud pouzivate utilitu ozVGA, staci si spravne nastavit velikosti pisem, aplikovat zmeny (provede se SR) a pak v Start -> Nastaveni -> System -> Obrazovka -> Velikost textu si nastavte velikost, ktera vam vyhovuje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    6

    :-o tomu nerozumim........tzn. normalni VGA je prilis titerne, a existuje jakasi utilita, ktera "zvetsi" font????

    Nemohl by sem nekdo hodit screenshoty z obou verzi, pro porovnani......

    Diky,

    LapinKulta
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Když jsem měl LOOX 720, neměl jsem problém přečíst cokoli i v realVGA. Každopádně jsem přešel z VGA na QVGA a jsem absolutně spokojen :yes: . Asi by bylo dobré si to osahat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od beecher
    Pokud pouzivate utilitu ozVGA, staci si spravne nastavit velikosti pisem...
    No jo, jenže ono stejně většina programů není pro to VGA přizpůsobených, takže když si zvětším písmo, tak se mi může stát, že "zaleze" pod kraje ovládacích prvků apod. Třeba i přímo systém, vlevo dole je useknuté "Nový, vpravo dole zas CS od klávesnice...
    No prostě dokud nebude systém přímo pro VGA včetně programů, tak to moc použitelné asi není (tj. už jsem zvědavej na ten nový systém )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    27

    Přesně tak, to se stalo i mě na 720-ce. Prostě to chce programy přímo pro VGA včetně obrazovky "dnes". Jinak je vše nouzovka či náhražka a je to viděl, jak je uvedeno v předchozím příspěvku. Tj. jsem přepnul zpět na klasiku.:disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Coze? Ja mam Loox 720 a ako tak citam vase prispevky tak mam zapnute qvga s tym ze to mam jemnejsie? A ako zapnem VGA?
    Ale myslim si ze by to bolo asi aj zbytocne zapinat, ake vyhody? Vsetko mensie? TO nepotrebujem :>
    A v hrach si clvoek aj tak nevybere a v aplikaciach je dobre tak jak to je......
    ale aj tak to chcems kusit takze prosim ako na to? co s tym oziVga?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Coze? Ja mam Loox 720 a ako tak citam vase prispevky tak mam zapnute qvga s tym ze to mam jemnejsie? A ako zapnem VGA?
    Ale myslim si ze by to bolo asi aj zbytocne zapinat, ake vyhody? Vsetko mensie? TO nepotrebujem :>
    A v hrach si clvoek aj tak nevybere a v aplikaciach je dobre tak jak to je......
    ale aj tak to chcems kusit takze prosim ako na to? co s tym oziVga?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nemáš QVGA, máš VGA v režimu MS (Microsoft), pokud chceš využít výhod Real VGA, použij utilitku SEVGA nebo (doporučuji) ozVGA.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. jak naformátovat LOOXE n 520
    Od kanak v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-06-2006, 09:05
  2. Příslušenství z FS Looxe 600 na Looxe 720 ?
    Od Xman_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-02-2005, 07:22
  3. Baterie pro LOOXe 720
    Od Milan Švec v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-12-2004, 21:15
  4. JAK NA LOOXE
    Od LOCHi_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-01-2004, 13:52
  5. FlashUpdate na LOOXe
    Od SKA v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-12-2003, 19:30