Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: SE K750 jako modem přes BT, irda

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    6

    ahoj,
    zkoušel jsem připojit SE K750 jako modem přes bt i irda k Acer n50, šlo to až po odstraněni inicializačního řetězce, pokud v něm bylo cokoli zadano spojeni nefungovalo vubec, ale připojení se chová divně, tzn. že při každem kliknuti na odkaz nebo přechodu na jinou stranku se SE K750 odpoji a hned začne vytačet připojeni znovu a načte stranku. Chova se stejně ať ho připojim přes irda i bt. Zkoušel jsem *99***1# i *99# , mam t-mobile. prosím o radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Raději BT než IR-je to kromě jiného pohodlnější.
    Tento článek nepomůže? Klidně se obrať na infolinku T-Mo, mě takto pomohli nastavit Z 600 a iPAQ 4150, protože jsem byl mimo dosah inetu, a vše fungovalo dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Urcite u T-M vytacet *99***1#, retezec zkusime ten z K700i tedy:
    Z;+CGDCONT=1,"IP","internet.t-mobile.cz"

    Njo, a uvidime, co to udela...

    EDIT: Jeste, mate jako prvni datovy profil v telefonu ten s APN internet.t-mobile.cz? Mate na PDAcku nastavene DNS servery od T-Mobilu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    6

    V SE 750i je jako první profil na internet, DNS jsem zkoušel ty od T-mobilu i automaticky, At příkaz jsem dal standartní na T-Mobile i ten s tím Zkem. výseledek vždy stejný.
    ještě upřesním: pokud jsem zadal jakýkoli AT příkaz MT si ani neškytl. Tzn. že ani nezačal navazovat spojení, PDA ohlásilo že modem nejde rozpoznat nebo není připojen nebo něco takového. Bez AT příkazu se MT chová jakoby bez problémů naváže spojení a bez problému ho drží, ale do té doby než jdu na jinou stránku nebo odkaz. Pak se MT odpojí vytočí spojení znovu a stránku načte.
    PS: protože jsem vyzkoušel všechny výše popisované kombinace, tak to pro jistotu zkusím ještě jednou v neděli, PDA není moje, abych vyloučil případný překlep,i když jsem si dával pozor, pak dám vědět. pokud bedete mít nějaký jiný nápad tak sem s ním Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hm, tak podle toho, co ctu tady (ale dalo to praci na Googlu najit, prekvapive), tak je problem s FW v K750i...
    Jakou verzi tam mate?

    Zjisteni verze FW: >*<<*<*
    < - joystick doleva
    > - joystick doprava
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    6

    R1J002
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, tak tam pisou, ze se "stabilneji" chova az s R1L verzi... Takze SE servis...

    Jeste tedy takova blbost: Settings -> Connectivity -> Data comm. -> Preferred service je nastaveno na "GPRS and GSM"?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    6

    To jsem také zkoušel, kupodivu to funguje i když tam nechám jen GSM, modrá ikonka gprs se objeví až se MT připojí k PDA, ale samozřejmě jsem to přepl na GSM a GPRS, nic se nezměnilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak pak uz opravdu zbyva pouze novy FW...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    6

    tak další zajímavost, zkusil jsem svého looxe 420, PPC 2003 bez SE, a vše šlape OK jak přes bt tak irda. Prakticky stačilo zadat vytačené čislo a bylo hotovo, bez jakéhokoli at přikazu, DNS jsem nechal automaticky, že by specialitka SEček?? No uvidíme v neděli to ještě jednou prubnu, uvidime jake vyjadřeni mi pošlou z Ericssonu.
    PS Dukazem může být tento příspěvek který je psaný pomocí Looxe a SE D750i
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Compact II jako modem pro notebook přes BT
    Od runner111 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 15:45
  2. SmartPhone II jako modem přes USB
    Od dusanm_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-03-2005, 11:11
  3. MDA 1 jako modem přes USB / COM
    Od Njord v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-06-2004, 07:19