Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 48

Téma: Traffic Info - dopravní situace v PDA nebo telefonu

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od libor_m
    Tak jsem si to nainstaloval a tady je shrnutí:

    Odpoledne spojení nefungovalo, když jsem přišel domů, tak jsem to zkusil a chvíli to šlo, ale teď je server zase nedostupný - ale budiž, je to testovací provoz, nic za to nechtějí atd.atd.
    Musim oponovat, server bezel cely den. Jako monitor mam aplikaci zapnutou celodenne a po celou dobu bylo vse v poradku. Dopoledne sice nebyly data protoze hlavni zdroj dat pro celou republiku byl odstaven.
    Zobrazovaly se tedy stare informace o prujezdnosti Prahou a hlaseni "Zadne aktualni informace" v dopravnim zpravodajstvi.

    Ale system trafficNFO vypadek nemel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    TMC už mi to v autě hlásí na Regině,ale žádnou zpravu jsem si ještě nepřečet a na žádnou objíždku mě to ještě nevyslalo..Abych řekl pravdu,tak ale nevím ani jestli to umím ovládat správně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Ja mam na mdaIII tento problem:
    program pustim. vidim loga UAMK... pak kliknu na tlacitko chce to jmeno a heslo zadam na klavesnici prihlasovaci jmeno a potvrdim ulozit.
    vrati se to zpet s vyplnenym jmenem. Po sem ok!
    Ale uz se nijak nedostanu na polozku heslo:?
    ani stylusem ani tlacitkama ani virtualni klavesnici ani vysuvnou klavesnici?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od ydev
    Citace Původně odesláno od libor_m
    Tak jsem si to nainstaloval a tady je shrnutí:

    Odpoledne spojení nefungovalo, když jsem přišel domů, tak jsem to zkusil a chvíli to šlo, ale teď je server zase nedostupný - ale budiž, je to testovací provoz, nic za to nechtějí atd.atd.
    Musim oponovat, server bezel cely den. Jako monitor mam aplikaci zapnutou celodenne a po celou dobu bylo vse v poradku. Dopoledne sice nebyly data protoze hlavni zdroj dat pro celou republiku byl odstaven.
    Zobrazovaly se tedy stare informace o prujezdnosti Prahou a hlaseni "Zadne aktualni informace" v dopravnim zpravodajstvi.

    Ale system trafficNFO vypadek nemel.
    Nepíšete pravdu. Server opravdu neběžel, psala to aplikace, psali jste to i na svých stránkách. Dokonce i teď tam pořád máte následující zprávu:

    Vážení uživatelé,

    problémy s nedostupností informací byly překonány a opět můžete využívat systému v plném rozsahu.
    Děkujeme za vaši trpělivost a ještě jednou se omlouváme.

    Váš trafficNFO team.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    157

    tak jsem si trafica nainstaloval a pri ...
    prvnim spusteni (klikem na ik v midletu) ''3'' vytuhla.
    2.pokus ... opet tago do zadecku
    3. dtto ...
    4. co myslite?
    5. pokrok! ... ''3'' drzi, ale trafic ani mrk
    6. jdu na nej naposled, jsem optimista

    1.EDIT
    7. zdarne jsem prosel, prihlasenim (mohl jsem si za to sam - nepouzil jsem dzojstik ale datloval jsem do displeje tagem)
    8. ruku v ruce s navodem na www ... dosel jsem k zadani prujezdnosti Prahou - vysledek :
    ''Pripojuji se k .....''
    ''Nelze se prihlasit! Prosim zkontrolujte nastaveni ...'' (pripojen DataNonstop!!)

    ... jsem ja to ale blazen v 0.50 zjistovat prujezdnost. Kdo to kdy videl, tak mam dojem ze cele ''TI'' v noci ''odpociva''. Koho by zajimala prumezdnost krizovnicka # platnerska po nehode tramvaj, chodec, auto .....

    Tvurcum drzim pesti, jsem si vedom ze to je testovaci verze a take jsem si vsiml vety ...
    ''(ydev) ... mam aplikaci zapnutou celodenne ...'' ... coz asi znemena, ze v noci se netestuje.
    Rano se juknu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    157

    Heureka!!
    ve 4.10 to bezelo uplne bez problemu ... dobra vecicka. Diky.

    .... proste bylo neco mezi nebem a zemi .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    13

    Ahoj, předem díky všem za testování i za "šťouchance"

    K fungování serveru: server opravdu běží po celý den a výpadky jsme nezaznamenali, tzn. při každém pokusu o připojení se aplikace připojí a funguje.
    V noci to tak často netestujeme, zkoušíme také spát.
    Včerejší informace nebyla o výpadku serveru, ale o výpadku zdroje informací. Zdroj leží hluboko v srdci milované policie ČR a od něho je k nám cesta dlouhá a klikatá. Pokud se tedy na cestě něco stane, například shoří někomu diskové pole, tak k nám informace nedojdou. Nicméné se k systému dá přihlásit a informace jako jsou dlouhodobé uzavírky jsou k dispozici stále.
    Proč rozlišujeme nedostupnost informací a nedostupnost trafficNFO serveru? Protože trafficNFO server je naše dílo a za jeho chyby odpovídáme. Dopravní informace naopak nemůžeme přímo ovlivnit , protože jsme jejich oběrateli.

    Fungování na PDA a MDA: aplikace byla upravena na žádost několika PDAčkářů. Byla otestována na Midlet manageru od IBM s ASUS 620BT a na MDA Compact s Midlet managerem, který je dodáván se zařízením.
    Bohužel, kompatibilita jednotlivých Midlet man. pokulhává a tak s každým výrobcem Midlet man. musíme upravit mapování kláves. Proto prosím, pokud vám nefunguje pohyb pomocí kurzorového tlačítka nahoru a dolu po položkách, napište nám typ zařízení, výrobce midlet manageru. Pošleme vám testovací prográmek, který nám umožní zjistit mapu kláves a následně midlet upravíme.

    Tapátko zatím nefunguje, neboť cílovou skupinou jsou mobilní telefony. Připravujeme verzi s podporou tap.

    Ondřej alias Ydev
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Musíte si nainstalovat JAVA Midlet Manager. V něm to pak otevřete.
    A kde bych ho tak nasel? Prohledal jsem i starsi diskuse, ale nic z toho uz nefungovalo. Nemate nekdo nejaky novejsi odkaz. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    je např. součástí této oficiální ROMky od TM
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od ElSoft
    je např. součástí této oficiální ROMky od TM
    To je, ale asi funguje jenom s 1.72, protoze pri spusteni cabu to nahlasi spatna verze ROM. Skoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    78

    Tak uz jsem ho konecne nasel.
    http://t-mobile.cz/FileStorage/SETUP...0.4-MDAIII.zip

    Oprava nenasel, je to stejne. Spatna verze ROM. Omlouvam se za zmatky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    13

    Řešením je stáhnutí J2ME MIDP 2.0 pro PocketPC od IBM. Je primárně určen pro WM2003SE, ale běží i na WM2003. Je to placeny SW ale trial.
    Dokonce beha i na PALM OS, třeba na TREO.

    http://www14.software.ibm.com/webapp/download/product.jsp?s=p&id=DVDE-634P22

    Pro starší OS jsem tam také něco zahlédl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Trochu me unika smysl tohoto reseni. Neni lepsi vytvorit TMC nebo neco TMC kompatibilni, pokud zdrojova data existuji?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    smysl je asi takovy - je to aplikace puvodne urcena pro mobily (proto je napsana v J2ME) a autor ji zatim upravil tak, aby behala v MDAc J2ME VM a IBM J2ME VM. predpokladam, ze kdyz bude zajem, napise nativniho klienta pro WM napr. v .NET, coz by technicky nemel byt problem.

    btw, v treu650 s IBM VM beha aplikace paradne :c)))
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    156

    Muzete mi nekdo do SZ poslat ten soubor s javou pro MDA II? Mam WINmobile2003SE. Ja jsem to na tom webu nenasel. A jeste neco - s wapem vubec nepracuji - staci zadat do Exploreru tu jejich adresu nebo co presne mam udelat, abych to rozjel? Diskusi jsem cetl, jejich stranky taky, ale podarilo se mi jen pres velky PC stahnout ten .jad a nakopirovat ho do MDAops: Co dal? Diky!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 12-02-2012, 22:34
  2. Dopravní zpravodajství pro ČR
    Od libor_m v sekci TomTom
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 25-07-2006, 22:35
  3. TMC (RDS) - aktualni dopravni situace
    Od Ludek_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-01-2006, 17:46
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-08-2005, 20:58