Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: 1*BT GPS a viacero SW/zariadeni ........

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    57

    je mozne vyuzit jednu BT GPS zaroven s viacerymi SW na jednom HW /PPc, smartphone/ alebo viac HW zariadeni na jednu BT GPS ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Vice aplikaci na jednom PPC muze sdilet data z GPS pomoci programku GPS Gate¨
    http://franson.com/gpsgate/

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    57

    to je presne ono...
    len by som to potreboval pre smartpone - SDA/SPV....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Pro SmartPhone zadny takovy programek neznam
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    Mate nekdo zkusenosti s GPS Gate?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Ano mam,
    na MDA II zkousen paralelni provoz s Pocket Kimem a demem SmartMaps - bez problemu.
    Protestoval pouze Navigon , myslim, ze duvodem ale byly nainstalovane BT Tools
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od wisp
    Mate nekdo zkusenosti s GPS Gate?
    Funkcnost bez problemu. Lze namapovat/vytvorit pouze jeden virtualni port a k nemu pak pristupovat ze vsech naraz spustenych aplikaci a nehada se to.

    Navic je tam i mod recording logu, takze si lze zaznamenat projetou trasu a pak prehrat v jakemkoliv programu, nebot se to podvrhne portu jako signal GPS. Dost dobre. Resi to tak absenci recordingu log v TT5.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. viac zariadení vo Viste
    Od rando_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-11-2007, 19:15
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-08-2005, 13:32
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-07-2005, 12:37
  4. Porovnávací test dostupných VGA zariadení
    Od oltcit v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-02-2005, 23:55