Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Která aplikace se mi pořád snaží konektovat k netu?

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Najednou mi nějaká aplikace začala blbnout a chce se neustále konektovat k netu přes BT foun. Protože mám na cihle BT vypnuté, tak to pořád hází chybové hlášky. Už jsem prohledal všechna nastavení všech softů, které by to mohli dělat, ale na nic jsem nepřišel. Existuje nějak soft, který by kontroloval (logoval), které aplikace se snaží konektovat k netu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    No, spíš napiš, co tam máš nainstalovaný

    Všeobecně: počasí, RSS, možná i pošta ... jo a ještě se podívej, jestli nemáš v ActiveSync (v cihle) nastavenou synchronizaci se serverem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Me napriklad zlobi GPRS pripojeni od instalace Pocket Weather. Nedokazu v tom nastavit, aby se nesnazil pripojit sam a jakmile se jednou GPRS rozpoji, tak nejde znovu spojit dokud nevypnu a nezapnu radio.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Tak jsem to znovu celé prošel a asi to bude ten Pocket Weather. Snažil jsem se ho nastavit pouze na manuální aktualizace. Tudíž:

    Update Rate: 23h 00 m
    If Update fails, wait: 23h 00m
    Expire current conditions after: 3
    Automatic updates to update: Nothing
    Manual updates to update: Weather+Map
    Restrict automatic update times
    Start automatic updates 0h 0m
    End automatic updates: 0h 0m
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Opakování matka moudrosti. Teď na to znova čučím a koukám, že v záložce "Comms" je následující nastavení:

    Internet Access Configuration/Status
    Use Connection Manager - yes
    Auto update on connection - yes
    Force a connect when not available - yes

    Tak na tohle jsem nepomyslel, problém jsem hledal v záložce "Update". Tak to testnu a pokud to bude OK, tak je vyřešeno. Díky za nakopnutí
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Citace Původně odesláno od libor_m
    Opakování matka moudrosti. Teď na to znova čučím a koukám, že v záložce "Comms" je následující nastavení:

    Internet Access Configuration/Status
    Use Connection Manager - yes
    Auto update on connection - yes
    Force a connect when not available - yes

    Tak na tohle jsem nepomyslel, problém jsem hledal v záložce "Update". Tak to testnu a pokud to bude OK, tak je vyřešeno. Díky za nakopnutí
    Ja rovnez dekuji. Jen je dobre vedet, ze PW 1.00.14 BETA tu polozku nema a 1.00.17 BETA uz ano :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    no, ma ji i starsi verze....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Citace Původně odesláno od hybo
    no, ma ji i starsi verze....
    1.00.14 ji nema a nebo nekde uplne jinde. V zalozce comms jsou nahore jen 2 zaskrtavatka.
    Ne ze by na tom nejak zvlast zalezelo :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od GeorgeCZ
    Citace Původně odesláno od hybo
    no, ma ji i starsi verze....
    1.00.14 ji nema a nebo nekde uplne jinde. V zalozce comms jsou nahore jen 2 zaskrtavatka.
    Ne ze by na tom nejak zvlast zalezelo :-)
    a staci zrusit uzivani connection manageru a uz se nepripojuje automaticky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Odinstalace aplikace, která je součástí ROM
    Od jerzyk.p v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-05-2010, 10:12
  2. Problém s MDA II - pořád jen kalendář
    Od pro v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-11-2007, 12:01
  3. Hlasitost je pořád na nejnižší úrovni
    Od luke01_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-01-2007, 20:44
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-12-2004, 18:24