Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 31

Téma: Zobrazení aktuálního datumu a času v horní liště, a formát zobrazení datumu

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Tak nevim,pisete tu,jak to kde komu zpusobuje problemy..tak sem si to radsi nechal udelat pres wisbar advance a je to bez prace
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ja zmenu casu zkousel asi pred 2 tydny...zobrazit se zobrazil, ale jak tu bylo napsano, PBreeze nenacitaval data...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    daji se nejak pridat k casu hodin a minut i sekundy? dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Neda, bohuzel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    Normalne jsem mel nastaven v horni liste cas i datum zaroven, ale jednou rano se mi tam objevil je datum (pismo bvylo velke, nesel cely precist). Vrhnul jsem se to nastavit zpet podle prvniho prispevku, ale hodnota "TBOpt" mi nesla vytvorit, jako by byl registr chraneny proti zapisu, sla ale smazat a po SR tam ma hodiny viz obr.
    Opet podle prvniho prispevku jsem se mrknul jaky je nastaveny format a mam tam "SSDte d.M", zrejme tento format nastavuje tyto analogove hodiny.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00106727_SSDte-carbik_fSPH.jpg 
Zobrazení: 35 
Velikost: 16.4 KB 
ID: 3510  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    zkousel na tech analogovejch hodinach drzet stylus, mala by ti vyjet nabytka, kde se to da prepnou na digital
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    Citace Původně odesláno od ElSoft
    zkousel na tech analogovejch hodinach drzet stylus, mala by ti vyjet nabytka, kde se to da prepnou na digital
    Uz jsem to zkusil, je to pravda, takze zadne SLDte, dik. Nicmene porad bojuju s registry, nemuzu vytvorit/zmenit Binarni hodnoty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    a lze nějak nastavit aby datum nebyl tučně a nad hodinama, ale aby byl ČAS TUČNĚ A NAD DATUMEM? Mám MDA Vario s WM5.. protože jak sem koukal na screenshoty, tak datum na WM2003 neni tučně.. Díkes MOC!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Upravil jsem si zobrazeni datumu v horni liste a upravilo se mi take zobrazeni data narozeni v kontaktech. Jde format upravit jen pro horni listu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    ..bohužel ne-e..:no: tou úpravou registru totiž neměníš nejen formát datumu v horní liště, ale krátký formát datumu v celým systému, který je například i ve zprávách apod..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Skoda, ale je dobry to vedet. Nikde jsem o tom nenasel ani zminku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od glogloman
    ..bohužel ne-e..:no: tou úpravou registru totiž neměníš nejen formát datumu v horní liště, ale krátký formát datumu v celým systému, který je například i ve zprávách apod..
    OT: Lidi, vám to fakt nerve uši? Datumu, grrr... Je to TO DATUM (střední rod), takže "formát kalendářního data" atd.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    ..uupsops: ops: ops: moooc se vomlouvám.. snad už tu maturu z češtiny napodruhý (vopakuju oktávu na gymplu ) za 6 tejdnů zvládnu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    224

    A z druhe strany - jde upravou v registrech vyhodit cas z horni listy uplne a presunout ho do today?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    56

    dík za skvělý tip. Ručně napoprvé, ale ty CABy co jsou ke stažení u mě (Acer N50P) nefungovaly. Neva :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Format datumu na záložce HOME v TF3D
    Od voda2 v sekci Touch Pro
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-05-2009, 10:37
  2. N560 "vynulování" času a datumu po vyjmutí baterie
    Od ersa_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-02-2008, 20:16
  3. Jak změnit zobrazení datumu v Today pluginu
    Od Jiří Pospíšil_ce4you v sekci + Registry
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-09-2007, 00:22
  4. Formát datumu a času na homescreenu pomocí Facade
    Od FoBy v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-09-2007, 10:34