Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: MDAc + pretec sd 1gb cheetah 133x

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim,
    poridil sem si tuhle kartu a kdyz ji vlozim do MDAc, tak mi nabidne naformatovani. Dam ano a okamzite naskoci hlaska, ze to probehlo uspesne a ze karta je naformatovana. Jenze potom ji system vubec nenajde a kdyz dam nastaveni/system/pamet, tak ji tam vubec neukazuje. Zkusil sem ji dat i do palmu (tungsten C), taky ji chce hned naformatovat, ale tomu alespon dojde, ze neco neni v poradku a nahlasi chybu.. Nevite co s tim? Je karta skutecne vadna nebo je chyba na strane MDAc? Existuje nejakej program na spravu karty, ve kterym by se dala poradne naformatovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Zkus Pocket Mechanic.
    Pěkný článek o možnostech tohoto programu.
    http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=87
    Je to sice demo,ale těch pár dní ti bude určitě stačit.
    http://pocketgear.com/products_search.asp
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    zkusil sem a pocket mechanic ji taky nenajde. ale zajimavy je, ze kdyz tam necham svoji starou kartu, otevru si naky test, karty prohodim a bez toho, abych dal refresh rovnou pustim test, tak ji normalne otestuje.. nicmene zformatovat timhle zpusobem nejde :\
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    vymenit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    A co v PC třeba FAT32 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    112

    To vypadá rozhodně na výměnu. Já by jsem ještě zkusil kartu naformátovat na počítači přes čtečtu paměťových karet a pokud formátování proběhne, tak na ni nahrát nějaké soubory a rovnou v PC je z ní spustit (třeba nějakou hudbu). Pokud to půjde, tak bych to ještě zkusil v PPC a pokud ne, tak rovnou reklamace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    To sem myslel.V PC formátovat FAT32 a pak jí zkusit v PDA tim Pocket Mechanicem.A pak že blbnou A-DATA :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od Kavy
    To sem myslel.V PC formátovat FAT32 a pak jí zkusit v PDA tim Pocket Mechanicem.A pak že blbnou A-DATA :sarcastic:
    schlavne, spoctete si pomer problemu s adata a podobne s kartami pretec a podobne...+dozivotni zaruka...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Měl jsem A-Data 256,teď mám 1GB.A NIKDY žádný problém.Kámoš má PRETEC a už dvakrát se mu podělala.Používá jí pouze ve foťáku.Nikam jinam jí nestrká,ani nemá čtečku.
    Takhle diskuse je neplodná.Vím odsud,že víc lidí nadává na A-DATA.Jestli to není spíš tím,že jsou zhruba nejlevnější a že si je tedy koupilo víc lidí.
    Nechal bych to koňovi,ten má větší hlavu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Kavy
    Měl jsem A-Data 256,teď mám 1GB.A NIKDY žádný problém.Kámoš má PRETEC a už dvakrát se mu podělala.Používá jí pouze ve foťáku.Nikam jinam jí nestrká,ani nemá čtečku.
    Takhle diskuse je neplodná.Vím odsud,že víc lidí nadává na A-DATA.Jestli to není spíš tím,že jsou zhruba nejlevnější a že si je tedy koupilo víc lidí.
    Nechal bych to koňovi,ten má větší hlavu
    Ja mel A-Data 150x 1GB a stejne problemy (neni videt a furt chce format). Pomohla az vymena za Corsair 60x.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Třeba mi blbnout teprve začne
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    ahj. ja mam Pretec 1GB cca 3/4 roku a za celou dobu používání jsem nezaznamenal jedinou nekorektnost, natož naprostou nefunkčnost. Je však pravda, že kartu používám "jen jako" uložiště dat (především mp3). Tedy na kartu neinstaluji sftwr a žádný sftwr z karty neběží.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    137

    Používám PRETEC a v pohodě. Četl jsem však největší chválu na SANDISK. Údajně je také nejrychleší v testech.
    (vše 1GB)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    8

    Ted sem dal do Compacta tutez kartu Pretec a mam stejne problemy. Vyapada to, ze telefon a tahle karta se nemaji radi

    Edit I: kartu sem zkousel v jinych zarizenich - 2 typy fotaku, kamera a fungovala bez problemu, tak nevim.
    Jedinny problem nastal, pokud sem na Compactu zvolil ano pri otazce, zda kartu naformatovat. Pak nesla nikde precist a musela se naformatovat napr. v kamere. Pak opet fungovala bez problemu.

    Edit II: Zkousel jsem v uplne cistym Compactu s puvodni ROM od TM CZ. Karta funfovala bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    takze pokud si kartu naformatuju v jinym zarizeni, tak bude fachat v pohode? Jinak mam puvodni romku od TM, takze tim to asi nebude :\
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. loox+4gb pretec cheetah - 2 dny sla, ted ne
    Od prochor_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-05-2007, 18:08
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 20:51