Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: MDAc + pretec sd 1gb cheetah 133x

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    8

    Nepojede, zkousel jsem formatovat ve ctecce a nic, ve fotaku a take nic. Kolegovi, kterej ma Compacta to kartu normalne precte - ma originalni ROM, dalsimu uz zas ne. Uz tomu nerozumim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    jj nejede :\
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od hokr
    Edit II: Zkousel jsem v uplne cistym Compactu s puvodni ROM od TM CZ. Karta funfovala bez problemu.
    nemoh bys mi pls zjistit jaka romka tam je?

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od whocares
    Citace Původně odesláno od hokr
    Edit II: Zkousel jsem v uplne cistym Compactu s puvodni ROM od TM CZ. Karta funfovala bez problemu.
    nemoh bys mi pls zjistit jaka romka tam je?
    Je to uplne originalni od TM CZ. Po Soft Resetu to ukazuje:
    R 1.00.10
    G 1337.36
    D 1.01.00 WWE

    A uz tam ma spoustu aplikaci a karta mu beha a dalsimu kolegovi s originalni ROM taktez.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    hm, tak ja to snad zkusim flashnout na starsi, to bude porod
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    Čaues, trochu jsem se hrabal v MDAc (pár HR a tak) a zjistil jsem, že kartu mi to bere normalne (no, normalne - rozpozna ji jako 8MB, ne 64), a když pak nainstaluju opravný patch ze stranek T-Mobilu, tak najednou mi to už kartu nebere.. Ty patche tam jsou dva, tak teď jdu zjistit, který dělá problémy.

    Jestli to tu už někde bylo, tak mě pls nekamenujte..

    BTW mam orig. ROM T-Mobile


    EDIT1: tak nic, srry, problem byl jinde.. kartu po HR jsem mel v MDA, ale hned co jsem ji vyndal a dal zpatky, tak uz ji nerozpoznalo.. :-( Takze to nebude temi patchi, ale necim jinym :-( ale ja na to prijdu

    EDIT2: no, a ted mi nejede Active sync - ani pres kabel.. takze mam uplne holy PC.. bude to asi tim, ze PC nerozpoznalo MDA.. nevi nekdo, kde sehnat nejake ovladace? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. loox+4gb pretec cheetah - 2 dny sla, ted ne
    Od prochor_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-05-2007, 18:08
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 20:51