Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Upgrade paměti 3630 z 32MB na 64MB

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    130

    Tak jsem dostal zpět 3630 s rozšířenou ramkou na 64MB.

    Je to naprosto jedinečné, konečně nemusím šaškovat CF kartou.

    Před odesláním jsem si zazálohoval obsah původní RAMky a potom ji tam znovu rozbalil a funguje to vše naprosto stejně, s tím rozdílem že mám o 32MB víc.

    Můžu jen doporučit.

    Mac[]
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    A kdepak sis to nechal udelat, smim-li se zeptat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    130

    Karel Vladar
    vladar@volny.cz


    jinak ten kontakt jsem ziskal tady

    MAC
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    SQ SQ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    5

    cus je ten kořen seriozni a vod kud je a kolik to stoji a kde přesně jsi to našel ¨¨¨¨
    ¨¨¨moc dik za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    A to by slo udelat i s necim jinym? Me by se treba 128 MB (i 96) hodilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pocket PC Techs - Upgrade 2210 na 128MB RAM
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    SQ SQ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    5

    to je mi docela na nic nebude svoje pda posilat do USA mam a navic nemam 2210 ale 3630
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak si oprav podpis...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od beecher
    Tak si oprav podpis...
    to byl nekdo jinej
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Aha, ja jsem odpovidal IvanoviM a nevsim si, ze pak odpovedel SQ... Shid!

    Chlopi, nierobte mi tu v tom burdel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    SQ SQ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    5

    sorry hoši ¨
    nevite kdo to děla na tu mo 3630
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Diky, ale jak bylo napsano:

    to je mi docela na nic nebude svoje pda posilat do USA i kdyz tu 2210 mam.

    Pravda je, ze $129 neni tak hrozne, ale pokud se to secte s P&P a pojistenim, tak zjistuji, ze mych 64 MB je vlastne docela dost.
    Stejne, (volne receno)kdo by potreboval vic, nez 640 KB?
    Citace Původně odesláno od beecher
    Aha, ja jsem odpovidal IvanoviM a nevsim si, ze pak odpovedel SQ... Shid!

    Chlopi, nierobte mi tu v tom burdel...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-06-2013, 21:25
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 18:25
  3. MDAC 64MB to 128MB Internal RAM Upgrade
    Od filipko_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-07-2005, 00:37
  4. upgrade 3630
    Od hemzik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 04-11-2003, 17:39
  5. UPGRADE IPAQ 3630 NA POCKETPC 2002
    Od v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-04-2003, 21:40