Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 100

Téma: Resco Radio

  1. #76
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    A vysílají v AAC vůbec nějaká česká rádia? A když ano tak jaká?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Resco Pocket Radio (v1.50)

    Stránky produktu

    Cena: $ 19.95

    Trial: 31 dní

    Nová verze má nové skiny, podporuje AAC a AACplus formáty....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od Trainzak
    A vysílají v AAC vůbec nějaká česká rádia? A když ano tak jaká?
    Z českých rádií jedině tak Radio1, který vysílá v mp3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    84

    Jak to presne funguje?
    zkousel jsem pridat nejaky cesky radio a pri spusteni mi to pise chybu-ze mam spatny decoder nebo neco takoveho ...
    psal jsem tam např. http://212.24.158.206.8000/radio1-128.m3u

    existuje nejaky seznam radio stream adres pro prehravani v tomhle softu?
    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    48

    Su dva sposoby. Jeden je, ze si ten M3U subor stiahnes a nahras do My Documents foldra na Pocket PC. Potom v Radiu zvoli Import a naimportujes tento M3U subor.

    Druhy je, ze rucne otvoris ten M3u subor kde je napisany zoznam streamov, a tieto stremy rucne pridas do Radia cez New Radio (napises tam URL).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    84

    Citace Původně odesláno od Rado Buransky
    Su dva sposoby. Jeden je, ze si ten M3U subor stiahnes a nahras do My Documents foldra na Pocket PC. Potom v Radiu zvoli Import a naimportujes tento M3U subor.

    Druhy je, ze rucne otvoris ten M3u subor kde je napisany zoznam streamov, a tieto stremy rucne pridas do Radia cez New Radio (napises tam URL).
    urcite vyzkousim,diky za radu.
    Jeste se zeptam ,jestli neznas web kde je seznam tech stream adres?dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    48

    Myslim si, ze dobry zdroj je http://www.shoutcast.com/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Ohledne tech asx (wma): treba linuxovy mplayer (open source) to umi, takze treba by se tam dala najit nejaka inspirace, jak podporit ten upraveny microsofti RTSP. Obavam se vsak, ze slozitost celeho projektu je tak vysoka, ze najit to tam bude *velmi* obtizne....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    ze by BUG? po prvotni instalaci trialu se me pri ctyrech z peti vypnuti automaticky odpojil internet, po par dnech se to snizilo .. ale obcas me pri exitu stale rusi spojeni s netem, coz me docela irituje .. taky se to nekomu stalo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    48

    Internet sa ti odpoji len pri exite? Ci aj pocas pouzivania programu? O odpajani po exite viem, nie je to zrovna bug, ale blbo vymslena feature. V dalsej verzii s tym chcem nieco robit. Skus vytvorit pripojenie na internet este skor ako spustis Radio a potom daj exit. Aj tak sa odpoji?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    - internet (pripojeni) se ukonci jen pri exitu
    - internet spoustim vzdy pred tim nez zapnu radio
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    50

    Chtěl jsem se zeptat na nahrávání rádia. Nainstaloval jsem si trial verzi 1.52 a nikde to nemůžu najít. Podle manuálu by to mělo být příkazem Record -Start. To jsem ale ve verzi 1.52 nenašel. Manuál je evidentně psán pro nějakou starší verzi. Tlačítko Rec na hlavní obrazovce také nefunguje. A při plánování nahrávání rádia se rádio spustí, ale nenahrává.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    48

    Nahravat sa daju len MP3 streamy. Ma vas stream tento format? Rado
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    50

    Díky za rychlou odpověď. Bylo to tím. Já jsem se pokušel nahrávat ogg a to nešlo. Mp3 jde. Počítáte v pozdější verzi i s nahráváním z ogg?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    48

    Ano, chceme nahravat aj Ogg Vorbis, ale je to technicky komplikovanejsie ako MP3.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Resco Radio - Přidávání stanic
    Od vlahovic.m v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-03-2008, 12:53
  2. Radio 2.25.11 vs. radio 2.47.11 na MDA Vario
    Od flashman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-06-2007, 08:42
  3. Resco Keyboard Pro
    Od Seff v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-02-2004, 20:58