Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 7 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 100

Téma: Resco Radio

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Už testujem,wauw zrychlilo sa to,systém pridávania je lepší,ale hlasitosť stále ide skokovo po 20%,to preto že Loox tak reguluje hlasitosť v systéme a zrejme si použil systémovú rutinu zo systému.Lepšie by bolo, ak sa to nejde spraviť plynule,tak čo krok=to zmena,čiže 5-kroková zmena.Ale viem,že sa to dá

    p.s. ooops a stará chybička,prerušilo sa spojenie,program som zavrel a znovu sa nedá spustiť,ako keby bežal ešte v pozadí a killnúť nejde.Musím SR
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Editace seznamu je zase jednodušší a rychlejší. Už se těším i na možnosti dalších úprav předvolby. Dobrá práce Rado! :yes:
    Zkoušel jsem to chvilku už i přes GPRS. Tady by to chtělo už nějaký přijatelný nonstop tarif na delší test.
    V dosahu WiFi:
    Jedna varianta - LOOX v kovovém pouzdře s klipsnou za pasem, stereo sluchátka a hudba vysílaná z druhého koutu světa ve sluchátkách. Volné ruce při volném pohybu.
    Jiná vleže - LOOX v pouzdře v ruce (nebo připevněný na podložce na kolenou), na displeji internet, data, texty nebo fotky, prostě cokoliv. Přitom hudba z I-net rádia současně ve sluchátkách.
    Další varianta - vsedě u PC. LOOX hrající přes zesilovač vedle, jeho displej na PC tady a práce na něm při současném ozvučení celého prostoru.
    Hraje to dohromady i s video puštěném v Betaplayeru.
    Zcela plynule.
    P.S.
    Mě se zavřít dal (Magic Button), ale nedal se už znovu spustit. Až po SR. (SR,Brrr)
    Změna hlasitosti (+/-) při podržení protočí číslíčka % raz dva. Jenom ta hlasitost se mění pořád tak, jak popsal výše Milan/oltcit (20,40,60,80).

    Abecední adresář mp3 rádií ve Velké Británii a Irsku:
    http://www.radiofeeds.co.uk/pda/mp3.asp
    Stačí, jak už uvádí Jarouš v návodu tady výše, klik levým na odkaz, uložit pod o název stanice doplněný "listen.pls", přehodit do PDA, importovat a pak už poslouchat. A když si ho chci nechat, upravit obsah údajů editací Properties (Držet na názvu stanice v Open seznamu).
    Nebo, když to nechce nabídnout soubor k uložení, stačí adresu, která se nabízí v otevřeném textu, přenést do URL řádku v okně pro nové rádio na PDA. A když bude rádio živé, za chvilku je Connected.

    Takhle jsem tam našel fungující Oneword Radio, což je v inflaci všude stejnou hudbu hrajících stanic oáza pro posluchače anglčtiny. Na rozdíl od místního programu BBC je to "the world's first radio station to feature the best in books, drama, comedy & discussion".
    Tři adresy, kde Oneword vysílá mp3:
    http://audio1.unique.com:8000/
    http://sheila.unique.com:8000/
    http://bruce.unique.com:8000/
    Chodí to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    48

    oltcit: Prave som to vyskusal na Looxe a mne ta hlasitost ide plynule.

    Uz som zistil kde je ten problem. Ked odstrelite program, tak on zostane v systeme zaregistrovany a teda dalsi uz nespustite. Takto to vyzera ked dodrziavam standardne postupy odporucane Microsoftom. Idem to nejako vyriesit.

    Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Špičkový adresář mp3 rádií je ruv.net.

    Protože import z něho stažených .pls do Open listu Resco Pocket Radia (RPR) nějak neladí, je potřeba to jenom opravit.
    Jde hlavně o URL a Title. Pak to hraje jak v kině.

    Chcete třeba poslouchat filmovou hudbu.
    V adresáři nahoře zvolíte Soundtracks & Movie Music. V seznamu si najdete stanici, se kterou chcete začít. Třeba StreamingSountracks.com.
    Vlevo od jejího názvu v uvedeném seznamu kliknete na Play, nabídnutý shoutcast-playlist.pls soubor uložíte do PC a pak ho přenesete do PDA. (Můžete ho taky předtím přejmenovat na shoutcast1-playlist.pls. Bude se to hodit příště.)
    V RPR Open/Import/Browse, výběr shoutcast-playlist.pls (shoutcast1-playlist.pls) a OK.
    V My Radios přibude něco jako (shoutcast ...), ale to nepouštějte! Skončilo by to u softresetu!

    Je nutné to předtím opravit. Proto otevřít Properties.
    V URL je něco, co se vůbec nepodobá adrese. (Rado, kde asi udělali soudruzi z NDR chybu?)
    Tak tam tu adresu jednoduše přepíšeme z pls souboru natvrdo.
    http://202.83.220.210:8080
    Opravíme taky Title na Soundtracks.
    A můžeme to pustit. Filmová hudba vyplní prostor (nebo hlavu se sluchátky).

    Lze opakovat podle chuti a výběru.

    Zatím takhle, než to další verze ještě víc zjednodušší.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Jo jo, Milane, tvoje návody step by step, to je balzám ...:yes:
    Jen potvrzuji, že některé *.PLS soubory je nutné upravit, jinak nejsou stopro funkční, musí se trochu experimentovat, tzn. ověřit URL atd. ...

    Mám dva dotazy, ale MDA2 mám právě v servisu a tak z hlavy je raději nebudu nyní detailně popisovat, nahodím je jen rámcově... lze pro připojení GPRS nějak v programu přímo snížit přenosovou rychlost??? Jsou nějaké defaultně nastavené rychlosti, které se mám pokusit nastavit tak, aby GPRS stíhalo vysílání bez kousání??? Jak mám editovat, resp. upravit to, co se zobrazí ve vlastnostech stanice (po přidržení ťapátka)?
    Druhý dotaz se týká významu čísel u error... Hází to hlášky error2, error6 a error8. Pokud budu vědět, o co se jedná, budu vědět, jak se zachovat... tzn. že mám prověřit *.PLS, že stanice je momentálně nedostupná, že mám GPRS a to přenosovou rychlostí nevyhovuje atd., atd...

    OT: Četl jsem zde většinou negativní reakce na GSMobil. Mám na MDA2 klasickou závadu, úplně odešel konektor, tzn. jeho výměnu a připájení... Dnes v poledne jsem ho dal do servisu, při převzetí se technik ptal, zda si přijedu ještě dnes, docela jsem zíral... nemluvím o ceně 15 stovek, mluvím o jednání a o rychlosti, spokojenost ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    58

    podival jsem se na tu diskuzi jen z letadla,tak si nejsem jist, zda to jiz neni napsano, ale mne se docela libi www.shoutcast.com. Tam je to take rozdeleno do zanru a da se docela dobre vyhledavat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    48

    A je to tu zase:
    http://www.resco-net.com/downloads/radio_beta.exe
    http://www.resco-net.com/downloads/radio_beta.arm.cab

    Zmeny:
    - pocet presetov je volitelny, ich pocet zavisi od skinu
    - inteface sviznejsie reaguje, ked sa stlaci hw button, tak sa stlaci aj skinovy button ku ktoremu je priradeny
    - ked odstrelite program, tak sa da znova spustit, netreba SR
    - "display off" akcia pridana do zoznamu akcii ku ktorym sa daju priradit HW buttony
    - Sleep - oblubena funkcia radii a televizorov je uz aj v nasom programe
    - opraveny (dufam) bug pri nacitavani PLS suborov, uz by ste nemali mat problemy
    - a dalsie mensie zmeny a opravy

    Caute

    Rado
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Díky moc Rado. Zatím první dojem, že rádio je opravdu svižnější :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    To je servis! Zas to chodí líp. :yes:

    Rado, můžeš trochu rozvést, jak tam dostat ten větší počet předvoleb?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    48

    Navod na vyrobenie skinu:
    Skin je vzdy ulozeny v podadresari adresara "Skins" tam, kde je nainstalovane radio (bezne "\Program Files\Resco"). Cize ak chcete vytvorit novy skin, sprave napr. takyto adresar: "\Program Files\Resco\Skins\MojNovySkin".

    V tomto adresari su obrazky a jeden popisny subor s priponou ".rs". Obrazky su vlastne len dvoch typov: panel a button. Panely su dva: panel s presetmi (presetspanel.png) a hlavny panel (mainpanel.png). Zvysne obrazkove subory su tlacitka. Kazde tlacitko moze mat viacej stavov (minimalne vsak jeden). Stav je vlastne trojica podstavov - normalny, stlaceny, disablovany. Cize napriklad tlacitko pre prvy preset (preset1.png) ma dva stavy a teda sest podstavov (2 x 3 = 6). Prvy stav je normalny (nevysvieteny) a druhy stav je vysvieteny. Jediny chytak je ze prvy podstav prveho stavu je ulozeny na paneli. Ak teda otvorite subor preset1.png, tak zbadate, ze podstavov je tam len 5. Ten siesty je ulozeny v presetspanel.png.

    Zostava uz len popisat pozicie, rozmery a ine vlastnosti jednotlivych controlov, ktore sa nachadzaju v spominanom popisnom subore "default.rs". Myslim si, ze ten by mal mat zrozumitelny format, ktory netreba vysvetlovat.

    Poslednu vec co treba spravit, je spravit zaznam do registrov aby program vedel ake skiny su nainstalovane. Cize do kluca "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Resco\Radio" treba vytvorit string s nazvom "InstSkinXY", kde XY je nejake cislo vacsie ako 10, take aby neprepisalo uz predchadzajucu hodnotu (ak tam InstSkin10 uz bol). V "InstSkinXY" by mala byt ulozena cesta k spominanemu ".rs" suboru, ze napriklad "\Program Files\Resco\Skins\MojNovySkin\mojnovyskin.rs".

    Tak toto by malo byt vsetko. Staci uz len spustit program, ist do Tools->Settings->Skins a svoj novy skin si otestovat.

    Aha, este som zabudol. Pocet presetov sa nachadza v ".rs" subore v sekcii [Info]. Polozka ma nazov "Presets". Ak tam taka polozka nie je. Program pouzije defaultnu hodnotu 9. Cize ak chcete mat 5 presetov, do sekcie [Info] pridajte riadok "Presets=5".

    * * * O D M E N A * * *
    Nemusim hadam zdoraznovat ze tvorcovia skinov budu odmeneni. Ich skiny sa taktiez potom objavia na nasej stranke.

    Caute

    Rado
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Rado, díky za návod. Šestnáct tlačítek předvolby (pro seznámení s návodem a zatím na výšku) už v RPR vesele nastavuje i zapíná jednotlivé stanice. Ještě trochu (večerního) nimrání v pixlech tlačítek (a jejich panelu) a bude to celé. Další varianty by se mohly dařit už rychleji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    48

    Super. Ak sa za svoj vytvor nehanbis, tak budeme vsetci radi, ak sa s nami on podelis.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Jen malý poznatek z testování. V minulých třech dnech jsem absolvoval několik jízd Praha/Písek a trochu jsem otestoval program. Při bitrate 24 kbps nedošlo za jízdy k výpadku vedoucímu k zastavení programu, u 64 se to občas kousne no a 128 se za jízdy a při použití GPRS od TM skoro vůbec nechytá. Je to paráda, poslouchat za jízdy rock nebo country rock z US, v koloně si pro uklidnění pustit SKY.FM a zaposlouchat se do klasiky.... Proti klasickému rádiu je nevýhodou pouze delší náběh stanice při vyhledání stanice a následném bufferingu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    58

    Mel bych mensi dotaz, bude v budoucnu Rradio podporovat pripony .asx? Bohuzel vetsina radii "vysila" prave skrze tento ms vytvor. Tady ke cti ceskeho rozhlasu, u ktereho je na vyber
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Jako by jsi mi tento dotaz vzal z úst On asx soubor umí přehrát i Windows media player, ale na rozdíl od Resco Radia ho meumí řádně nabufferovat, takže bych se také přimlouval za podporu asx souborů v Resco Rádiu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 7 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Resco Radio - Přidávání stanic
    Od vlahovic.m v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-03-2008, 11:53
  2. Radio 2.25.11 vs. radio 2.47.11 na MDA Vario
    Od flashman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-06-2007, 07:42
  3. Resco Keyboard Pro
    Od Seff v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-02-2004, 19:58