Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: automatické vypínání při neaktivitě Aceru N50

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Prosím o radu jak mam nastavit aby se mi n50 nevypinala . Například při komunikaci na skypu , když doba příchozí správy je delší než co je nastavené tak se pda vypne a musim se znovu přhlašovat. Prosim kde v nastaveni mužu tuto dobu vypnout nebo prodlouzit . Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    V SETTINGS/POWER a tam nastavis dobu vypnutia alebo ho nechas stale zapnuty, aspon tak je to u mojho iPAQu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Díky , ale na aceru je to jine . Jsem nasel v nastavení - systém - nastavení napájení - a pak mi to napíše pokus o nepodporovanou operaci ,,, co s tím ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    zkusit SR, pokud nepomuze, vypnout CZ, SR a zkusit znovu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Ahoj , samotne SR nepomohlo , ale vypnuti CZ ano ! Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To mě mimochodem dost štve. Dá se s tou CZ něco udělat? Takováý blbá chyba. EN to ale nechci...

    BTW.: Jak se dělá HR? (nebijte mě, je mi jasné, že je to nejfrekventovanější dotaz k PPC, ale já se zeptat musel :-))
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Masina by na spodni strane mela mit takovou malou packu. Pokud to chces delat zpusobne, tak vem stylus a odmontuj jeho konec. Mel by tam bejt takovej malej zmetek. A tim tu packu prepni

    Nebo treba vypni vypinani pri neaktivite, vyhul podsviceni na max a taky vypni vypinani podsviceni. Pak ho v zapnutym stavu nech lezet nekolik hodin na stole. Kdyz k nemu pak prijdes a strcis ho do nabijecky, tak to mas :yes:

    EDIT: A neni to vlastne to prvni co musis udelat nez zacnes PDA pouzivat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    HR-viz.návod str.7 - držet současně tlačítka dnes(today) a pošta(messaging) a udělat stylusem SR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    A neni to vlastne to prvni co musis udelat nez zacnes PDA pouzivat?
    Není :-). Stačí zajistit baterku a odemknout HOLD. Jinak díky následujícímu přispěvateli. Fakt jsem to nevěděl. Ale na SR jsem si přišel sám :-); čirou náhodou, když se mi povolil ten resetovací konec na stylusu :-).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ty jsi nemel a Acera návod? Pokud ne, můžeš si ho stáhnout tady a česky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Ty jsi nemel a Acera návod? Pokud ne, můžeš si ho stáhnout tady a česky.
    Mám, ale nečetl ops: . Sorry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Johny_G
    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Ty jsi nemel a Acera návod? Pokud ne, můžeš si ho stáhnout tady a česky.
    Mám, ale nečetl ops: . Sorry.
    To byl dotaz, ne výtka. Je možné, že výrobce nebo prodejce nepřibalil. Docela mě příjemně překvapil jeho rozsah i obsah.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Jeste bych chtel dodat k tematu teto diskuze, ze Sunnysoft uvolnil na svych strankach lokalizaci pri ktere jiz neni nutne aby se kvuli nastaveni napajeni vypinala CZ. hura
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Barbados
    Jeste bych chtel dodat k tematu teto diskuze, ze Sunnysoft uvolnil na svych strankach lokalizaci pri ktere jiz neni nutne aby se kvuli nastaveni napajeni vypinala CZ. hura
    A dokonce má numerickou klávesnici, a rozpoznání textu s diakritikou! Skvělá práce ;-). Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Automatické BT zapínání/vypínání
    Od Rexx_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-10-2010, 00:05
  2. Automatické vypínání GPRS
    Od jikous v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-12-2009, 13:38
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-09-2008, 22:55
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 22:51