Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Synchronizace a Exchange

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    Je tu někdo schopen mi vysvětlit jak rozchodit synchronizaci MDA2 s Exchange serverem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. Jakou verzi Exchange?
    2. Jake spojeni na Exchange? GPRS nebo USB/BT?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    GPRS a verze Exchange je 2003 Enterprise Edition ))
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Takze ve zkratce asi takto:
    1. Zkontroluj, zda-li je na te Exchangi povolena synchronizace do PDAcek
    2. Zjisti si, jakou realnou IP adresu nebo DNS nazev v Internetu ma ten tvuj Exchange server
    3. Po te na PDAcku pust ActiveSync a jdi Options -> Server
    Do "Sync with this server" napis tu IP adresu/DNS nazev, zmackni Options, napis Username, Password a Domenu, kterou pouzivas (zaskrtni "Save password"), dej zalozku Rules a tam si v "When connected ty my PC, server sync:" zvol jak casto nebo jestli rucne chces synchronizovat, kdyz jsi pripojen, v "When server sync conflicts occur" zvol, jak se maji automaticky vyresit konflikty, zda-li prepsat to, co je v PDA nebo to, co je na serveru, a pripadne jeste zapni "Brief" logovani (pro pripad, ze by s tim byly problemy), a dej OK.
    Pak si v "Sync these items" vyber, ktere polozky chces synchronizovat a v "Settings" jak a co...

    A tim by to melo byt hotovy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, ví někdo kam se v PDA zapisují informace o serveru,... při konfiguraci s Exchange. Rádi bych si vytvořil cab, který po HR tyto věci a spoustu dalších nastavení udělá za mě. Předpokládám, že je to někde v registry. Ptám se, než začnu sám hledat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem to našel:
    HKCU\Software\Microsoft\AirSync\Connection
    Tam jsou klíče User,Server,......
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    150

    Ahoj a jak vytvoříš ten cab soubor? aky bych si ho rád vytvořil. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Na tvorbu cabů je návod kupodivu zde na Ce4you. Je to v článkách o programování.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. e-ten X500+ synchronizace s Exchange
    Od lukis_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-11-2010, 18:58
  2. WM a MS Exchange 2003 - neprobíhá synchronizace
    Od Glesva v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 11:47
  3. Synchronizace WM6 s Exchange 2003
    Od yendaaa v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-04-2008, 17:29
  4. VOX Synchronizace s MS Exchange
    Od Dundy_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-05-2007, 22:39
  5. AS4.1 a synchronizace přímo s exchange serverem
    Od hujahu_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-01-2006, 16:46