Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Jak vypnout animaci menu Start

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    95

    Mozna se ptam hloupe (search jsem zkusil), protoze jsem fresh uzivatel PPC (presel jsem z PalmOS). Vytaci me animovane/vyjizdejici menu. Nejde to nekde vypnout jako u velkeho PC.

    Diky
    PavelM
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    zkuste hledat upravy v registrech, pripadne PocketTweak a dalsi utility..bezne to nejde, ale pomoci zasahu do ragistru je mozne animaci vypnout...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    95

    Diky za nasmerovani na registry. Uz jsem to nasel:

    System Key: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\GWE\Menu]
    Value Name: AniType
    Data Type: REG_DWORD (DWORD Value)
    Value Data: (0 = disable, 6 = default)

    PavelM
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Jinak pro ostatní podobné záležitosti tento celkem užitečný odkaz
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    137

    Zajímavé. Já pro změnu hledám cestu v registrech jak vypnout nápis "start" a jména běžících programů v popředí, které ho nahradí. Vím že to umí např WisBar, ale raději bych ty registry. Tušíte někdo??? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Nápis Start? Myslíš ten vlevo nahoře?
    To snad ani nejde vypnout, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    137

    No, v registrech jde snad všechno, doufám
    Jde přece o zobrazování položky v taskbaru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    AFAIK tahle kouzla pres registry neudelate, lze je delat jen programove...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak vypnout HTC Menu
    Od Marian Veselý v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 29-09-2009, 21:18
  2. Kaskadove start menu
    Od kultus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-08-2007, 12:02
  3. Start menu
    Od CommanderZ_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-06-2005, 21:55