Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 78

Téma: Komunikace: Jak nastavit připojení k Internetu (GSM, GPRS...)

  1. #46
    Guest

    Presne to ktere mam nastavene.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    No to je hezke ... ja jsem spis myslel, abyste to cislo sem vypsal :-)
    Mimochodem zkuste se rozepsat vice o vasem nastaveni (tj. operator, tel. cislo, ktere pouzivate atd.). Mate overeno, ze vam GPRS s vasi SIM chodi (napr. wap pres gprs v telefonu) nebo je to poprve co se o GPRS spojeni pokousite?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Guest

    Telefonni cislo vytacim ve tvaru *99***1#. GPRS mam normalne aktivovano a projeni k internetu v konfiguraci muj NB - infraport - N6310i funguje naprosto bez problemu. Wap v telefonu pres GPRS je plne funkcni. Operator je Eurotel
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Nejdrive vyzkousejte zmenit vytacene cislo na obecnejsi *99#
    To CID v *99***1# se pouziva tehdy, odkazujete-li na datovy ucet nastaveny v telefonu (napr. u Ericssonu) popr. operator vyzaduje presny odkaz na konkretni APN (to ale neni pripad Eurotelu). Pak zkontrolujte, zda mate v Extra dial-string modem settings spravne zapsano +cgdcont=1,"IP","internet" (pozor bez AT prefixu).

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Guest

    Je to porad to same, ja jsem to zkousel s obemi cisly a vzdycky to dopadlo stejne, i ten at prikaz jsem tam mel vlozen, ale porad nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    1. Zkuste zrusit sparovani popr. i pripojeni a vse nastavit znovu.
    2. Pokud vyse uvedene nepomuze, zalohujte na kartu popr. do iPAQ File Store, provedte tvrdy reset a vyzkousejte se pripojit aniz byste instaloval jakykoli SW.
    3. Problem muze byt i v telefonu - mate-li tu moznost vyzkousejte pripojejeni jeste s jinym GPRS telefonem.
    4. Mimochodem pres infra vam stejne pripojeni chodi?

    Na http://www.nokia.com/cda1/0,1080,1528,00.html je kratky navod pro pripojeni 6310i a PPC (i kdyz jen klasickych PPC a tedy ne PPC2002; i tak ale muze pomoci). Vse by melo byt velmi jednoduche a krome sparovani + zadani nekolika malo udaju do connection manageru (tj. *99#, vybrani bluetooth modemu, zadani DNS 160.218.10.201 popr. Alt DNS 194.228.2.1 a +cgdcont=1"IP","internet") byste se nemel nicim jinym zabyvat.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    40

    Prosím, stále se pokouším nastavit připojení na net (nejlépe pomocí GPRS), pročetl jsem si k tomuto publikovaný článek, ale nedaří se mi odstranit " +0 " v čísle ...takže *99# se prostě nevytočí...[(]

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    String +0 je neskodny; obvykle se vyskytuje jen v prehledu nastavenych pripojeni (a to tehdy, kdyz se odstrani Country a Area code prefixy) a pri samotnem spojeni se nevytaci (samozrejme to jen v pripade, ze jsou spravne nastaveny Dialing Locations).

    Pokud mate s vytacenim problemy, podivejte se do Dialing Locations. Nejbeznejsi nastaveni je mit pri konfiguraci pripojeni vytacene cislo pouze v polozce Phone number a pak v Dialing Locations na nej odkazovat jen pismenem G (tj. ve vse trech polich mit jen G).

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    40

    Sláva [] ...už se mi to podařilo.... Děkuji moc.... V.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Guest

    Ahoj,mám, taky 6310 a s Ipúaqem 3630 mám taky zkušenost.napiš jak jsi nastavil spojení a já ti to vysvětlím.Používám momentálně sice 3970 a wireless pack jacket,ale s 6310 mě to funguje i přes irda i přes bluetooth-což 3630 nemá.Napiš jakého máš operátora a potom se podíváme na to připojení.Není to problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Guest

    Ahoj,máš to špatně nastavené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    104

    Ipaq 3970 + Nokia 6310i+T-Mobile GPRS
    Prosím o polopatistické vysvětlení, jak krok po kroku nastavit spojení (bluetooth) na přístup na internet. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    5

    De to uplne normalne, staci v ActiveSync: Pass Through- Internet a pak hned po pripojeni internet funguje (ne to ze zacatku neslo a kdyz sem neprisel na to cim to bylo, tak sem udelal twrdej reset a fsechno bylo OK) Ja sam to pouzivam pres IRDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    15

    Me se nejak nedari propojit Asus MyPal A620 se Samsungem C-100 pres IrDA. Vubec to nechce vytacet cislo, kdyz se pripojuju na net. Pritom Notebook takhle pripojim jak s mobilem, tak s PDA.

    Nevite nekdo jak to rozchodit? Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Kouknete prosim na tento dosud nepublikovany clanek a dejte vedet, jestli to pomohlo...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak nastavit připojení k Internetu?
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 187
    Poslední příspěvek: 23-12-2008, 12:43
  2. Připojení k internetu pomocí GPRS
    Od Jirka125 v sekci Dell
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-01-2007, 09:34
  3. Připojení k internetu přes GPRS
    Od Behe v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 12:55
  4. Jak nastavit u Windows CE 3.0 připojení na internet přes GPRS mobil ?
    Od dj.kure_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2005, 11:33
  5. Online GPRS komunikace
    Od Jana_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-01-2003, 11:13