Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 78

Téma: Komunikace: Jak nastavit připojení k Internetu (GSM, GPRS...)

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    1

    Mel jsem stejny problem s nemoznosti opetovneho pripojeni po korektnim odpojeni. Vyresil to novy firmware 4.20 do N6310. Predtim jsem mel 4.10 a 4.15 a oba meli uvedenou chybu.

    Radek Rous
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Add skin urcite muzu slouzit .. XPckove skiny pro WIS Bar mam asi 3 takze je muzu poskytnout .. pripadne se ozvete.

    DD
    dd@globe.cz
    ICQ#5239627
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Guest

    Mel jsem stejny problem s nemoznosti opetovneho pripojeni po korektnim odpojeni. Vyresil to novy firmware 4.20 do N6310. Predtim jsem mel 4.10 a 4.15 a oba meli uvedenou chybu.
    Tak neviem, ci je to aj moj pripad, lebo mne to pred EUU1 fungovalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    20

    Mám kombinaci T39m a iPAQ3630 (CE3.0).
    Teď už jen doplnění - po odstranění chyb převzatých z Paegasího manuálu a upgrade CE3.0 na release 1.87 to chodí jako vítr. Až na jednu maličkost - po ukončení spojení je nutno vypnout a zapnout mobil jinak se obět opakuje varianta Status: Device cinnected -> Disconnected.[:sarcastic:]
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Guest

    Používám Jornadu 568 a nový Sony Ericsson T68i - samozřejmě přes infraport. Spojení využívám často, jak pro web, tak pro mail a musím říct, že GPRS pracuje bezchybně a velmi rychle - myslím, že kombinace těchto dvou přístrojů je ideální (pokud vyloženě netrváte na bluetooth - zatím jsou s ním ale spíš problémy...).
    Zároveň využívám i HSCSD (jsem u Eurotelu - a spokojen), což je dobrá volba při prohlížení webových stránek s větším datovým objemem.

    Dan []
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    3

    Môzte mi prosim poslat navod na vami odskúšaný dátový prenos cez Ericsson R 320. Ja používam Compaq Ipaq 3130 s uvedeným telefónom cez Generic IrDA, ale zatiaľ to len vytočí číslo ISP 01926 a po chvíli sa odpojí. Chcem sa pripájať na internet cez službu In od Orange.
    Ďakujem za pomoc []
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Guest

    Pokouším se o nastavení, vím že je to rukama, takže se mi hodí každá info, pokud byste mohl napsat ty opravy manuálu od paegasu na adresu pekub@cmail.cz
    Díky, zdravím Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    skuste , tohle mozna tam bude odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Guest

    Ja mam Ipaq 3970 a Nokii 6310i. Chci se pripojit pres bluetooth. Nastavení jsem provedl taj jak je vsude napsano, ale problem je v tom:
    1. zacne vytaceni GPRS pripojeni,
    2. na telefonu se objevuji spojovani GPRS
    3. na telefonu se objevi hlaska, ze je pripojen Ipaq
    4. nasledne se na telefonu hlaseni "Hovor 1" a po chvili spadne jak tel. pripojeni tak BT komunikace mezi ipaqem a mobilem.
    Nevite nahodou co dal.
    Diky Jakub
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    9

    jakej mas firmware v telefonu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Guest

    Mám ten nejnovější 5.22
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Kdyz vas iPAQ vytaci cislo, mel byste jej na jeho displeji videt; v jakem je tvaru? Nokie sice neznam az tak dobre, nicmene to, ze vam telefon po potvrzeni bluetooth komunikace zobrazi Hovor 1 je podezrele jelikoz GPRS neni CSD prenos, u ktereho bych tuto hlasku ocekaval a kde by byla normalni (u GPRS nedochazi ke klasickemu ustanoveni spojeni, vytyceni cesty, vyhrazeni prenosoveho kanalu atd - tj. neni to hovor v pravem slova smyslu a to ani datovy). To ze vam telefon zobrazuje Hovor 1 je spise znamka toho, ze se modem pokousi ustanovit bezne CSD spojeni - tj. vytaci nejake "nespravne" (proto to rozpojeni) cislo a ne ETSI kod pro inicializaci GPRS.

    Znovu ale podotykam, ze Nokie neznam az tak dobre a momentalne si nevybavuji jak hlasi pripojeni GPRS, ale Hovor 1 to patrne neni; kdyz tak mne prosim opravte.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Guest

    J asi myslim to same, ale co s tim, kdyz vsechny parametry jsem nastavil dle meho nazoru dobre.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Jake cislo se po spusteni pripojeni vytaci v bubline na iPAQu?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak nastavit připojení k Internetu?
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 187
    Poslední příspěvek: 23-12-2008, 12:43
  2. Připojení k internetu pomocí GPRS
    Od Jirka125 v sekci Dell
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-01-2007, 09:34
  3. Připojení k internetu přes GPRS
    Od Behe v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 12:55
  4. Jak nastavit u Windows CE 3.0 připojení na internet přes GPRS mobil ?
    Od dj.kure_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2005, 11:33
  5. Online GPRS komunikace
    Od Jana_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-01-2003, 11:13