Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: nefunkcnost SD karty i po jejim zformatovani

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    tak uz zase.. mel sem na sd karte zalohu rom..chtel sem uz pak tu kartu pouzit normalne v mdacku.. tak sem ji tam dal... ptalo se na format...potvrdil sem to...pochvilce to reklo ze je naformatovana.. ale stejne ji to nevidi.. tak vyndam zandam a chtelo by ji to formatovat znova a kdyz to potvrdim tak porad to samy dokola.. ale ctecka v pc ji precte vzdycky,muze na ni zapisovat a cokoliv, ani format fotakem nebo jinou veci nepomaha.. ani mpx200 ani mda tu kartu nevidi.. co stim?? naformatovat nakym softikem prez pc..?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    253

    Nasiel si odpoved na svoju otazku? mam stejny problem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    253

    Problem odstraneni - staci vo win hexe prepisat clustre na nuly, popripade zalohou nejakej inej karty...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    53

    Nahrála se mi na SD kartu poznámka (33,4 MB) a od té chvíle se na ni nemohu dostat.Myslím, že se zcela zaplnila, může mi někdo poradit, jak se na ni dostat a ten soubor smazat ( přes ActiveSnchr to nejde, Průzkumníka také ne a TotalCom. mám právě na kartě...). Dík za rychlou radu Pavel
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    253

    Citace Původně odesláno od Pimoss
    Nahrála se mi na SD kartu poznámka (33,4 MB) a od té chvíle se na ni nemohu dostat.Myslím, že se zcela zaplnila, může mi někdo poradit, jak se na ni dostat a ten soubor smazat ( přes ActiveSnchr to nejde, Průzkumníka také ne a TotalCom. mám právě na kartě...). Dík za rychlou radu Pavel
    Skusal si ju dat do citacky a cez prikazovy riadok zadat "format M:" ? M je jednotka s SD kartou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    zkusím to s tím hex editorem fakt mě to nikdynenapadlo.. tu SD mám pořád doma
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    53

    Milý "starý pse, právě jsem si pořídil čtečku HAMA, ale asi se mi ji nepodařilo instalovat, poěvadž to nechce číst, není k tomu dodán žádný návod. Neporadíš mi sím ?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. nefunkcnost wifi
    Od Ferkov v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-01-2010, 08:44
  2. nefunkcnost wifi na n50 - ROM ...18
    Od Eurino_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 10-12-2007, 07:29
  3. Program na zformatovani SD karty
    Od rhadesan_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 20:12
  4. zformatovani pdf pro ppc
    Od ded_ce4you v sekci eKnihy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-02-2006, 20:27
  5. SD karta ukazuje i po zformatovani ze polovina kapacity je zabrana :-( C
    Od Losos_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-12-2005, 00:48