ad cesta přes balvany : Takže Ti pak neblokoval cestu ten obživlej kořen?
Z.
ad cesta přes balvany : Takže Ti pak neblokoval cestu ten obživlej kořen?
Z.
Na strankach Undercroftu je kompletni handbook i s navodem jak Ogla maze vyresit. Jinak na to clovek do 10-15 restartu musi prijit.
A ten strom je treba zabit...
Už jsem na to přišel i bez návodu, strom je mrtev (ať žije strom)
Jinak díky
Z.
Zdravím všechny "gamery"..
Vydali oni Trial verzi na ten Undercroft?? Dost se mi líbí..kde si mohu koupit třeba i placenou verzi?? Byl by link?? Díky :yes:
DEMO pro POCKETPC nebo pro WINxx najdeš zde.Původně odesláno od atomion
Link jeden pro vsechny: http://undercroft.rakeingrass.com/
..jj díky.. a jak je omezené to demo?? Dny nebo odehraným časem nebo čím?? :?:Původně odesláno od Jiří Pospíšil
Obsahem... Je tam cast Partu I.
Jj a kde se dá koupit plná verze?? :?: :?: :?: Je to celkem "hustý"!!! :yes:
Atomione, ty jsi vazne slepy???: Na tom odkazu, ktery jsem uvadel o par prispevku vyse, je v menu polozka ORDER! :sarcastic:
Dnes v noci se na serveru objevila verze 1.20 - zde.
Ve které je už možnost si nastavit ČEŠTINU a zahrát si hru v českém jazyce.. :yes:
OPRAVA: Slo o moji blbost, mel jsem pomrvenou instalaci - pri pokusu o rucni preinstalaci jsem nesmazal starou NE WM5 demo verzi...
Doufam, ze se taky objevi funkcni demo pro WM5. Ta testovaci se uz stahnout neda a demo, ktere jde stahnout, zamrzne cihlu...![]()
2Gevalim: Jsem veru rad, ze se to vysvetlilo. Protoze UC by mel byt plne WM5 komaptibilni.
K informaci, ze jsem vydali verzi 1.20, ktera obsahuje i ceskou lokalizaci, doplnim jeste to, ze pro ceske a slovenske hrace jsme zavedli specialni polovicni cenu 250 Kc.
Hru je mozne objednat pres jednoduchy formular. Castka se uhradi bankovnim prevodem a neni tak nutne vyuzivat kreditni karty
Vzhledem k tomu, že už jsem hru dohrál by mě spíš zajímalo kdy se za 250kč dočkám pokračování (klidně i v angličtině) a jestli (stejně jako u Eye Of The Beholder) budu most používat svoji partu z minula?
POZOR !
UPDATE na verzi 1.20 z dnešního rána není zcela funkční - při vstupu do jedné oblasti docházi k chybnému načtení programu (všude jsou studny).
Autor chybu už sice chybu opravil :yes:, ale nechal stejné číslo UPDATE. Proto je potřeba si UPDATE na verzi 1.20 ztáhnout ještě jednou - po 16 hod. - 21.02.2006