jj občas to bohužel spadne, ale verze 0.3 byla stabilní
jj občas to bohužel spadne, ale verze 0.3 byla stabilní
asi delam neco spatne pac me to zatim nespadlo .. akorat me stve ze jednotky maji jinou silu nez v originale .. takovy vlk co prebehne obrazovku se me nelibi) pac je vzdycky na spatne strane
))
POZOR! Vyšla nová verze - 0.041a. Takže snad budou naše nářky ohledně nestability vyslyšeny.![]()
Více na: http://www.pocketheroes.net/viewtopic.php?t=289
Jej, tesim se na 0.05a, heroesy bez hotseatu nejsou heroesy* Multiplayer mode isn't available (HotSeat will be available in v0.05a);
* No map editor (it's available but not ready to release);)
uvolneny nejake nove mapy ...
http://www.pocketheroes.net/
ale nezkousel jsem tak nevim ...
On uz je na to editor? Ze jsou tam mapy od ruznych autoru :?
ptas se na spatne adrese))
Myslism, ze autor PH dal k dispozici Map/Scenario editor tem, kteri mu zaslali sve mapy pro HOMAM 2/3...
No hlavní je, že se tam každý den objeví tak dvě tři mapy, a tak je stále pořád co hrát![]()
Nevíte, na kdy je plánována další verze a co bude mít za novinky?
nova verze by mela mit moznost hotseat multiplayeru, o dalsich zmenach nevim.Původně odesláno od Trainzak
nechce se nekdo pokusit o cestinu? stacilo by prece jen editovat english.lng
ja jsem se o to pokousel, ale cestinu a ani anglictinu jsem uz nerozjel. nenajde se dobra duse ktera sem upne english.lng y verze 0.04b? diky
nova verze by podle ofic. fora mela obsahovat:
* Hot seat
* Hmm3-like magic system + new spells
* Lot of new outdoor constructions
* Lot of new artifacts
* Random cities, guards, artifacts, etc.
* AI enhancement
* and so on...
Je někde návod v češtině? Jsem asi posladní, kdo nehrál HOMAM ani na PC...ops:
no pokut to povazujes za nutne tak vem ten english soubor (na editaci) .. hod ho nekam na net a dej me do posty odkaz .. a mrknu na preklad![]()
Já nemyslel překládat hru do CZ, i když to taky není špatný nápad, ale potřebuji vědět, o co v té hře jde a jak toho dosáhnout. Prostě potřebuji návod...