Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Háčky č,ř, atd mizí při uložení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    3

    Jakmile uložím text ve pocket wordu na pda a znovu otevřu je text bez háčků čárky nad písmeny zůstávají. a mizí také kroužek nad u:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... jake zarizeni? ... jaka lokalizace?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Ano, tohle je problem, protoze PocketPC zarizeni neumeji vytvorit soubor s kodovou strankou, ktera nase znaky "zna". Mam za to, i kdyz jsem dlouho zadnou lokalizaci nepouzil, ze ani ta to neresi. Co na to pokud vim pomahalo je si na PC vytvorit prazdnej soubor a ten nasledne dat do PocketPC a jiz vesele editovat. Pro vytvoreni noveho postaci uz na nem udelat jen kopii a zase editovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    Nevim, jestli jsem problém pochopil dobře, ale když vytvořím v pocket wordu na PDA soubor, napíšu text včetně "ěščřžýáíéúů", zavřu a otevřu, vše zůstává jak má, dokonce po zkopírování do PC je vše vpořádku. Lokalizaci mám SS IW 8.6 na hx4700. Filtry jsou instalovány.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od hybo
    Ano, tohle je problem, protoze PocketPC zarizeni neumeji vytvorit soubor s kodovou strankou, ktera nase znaky "zna". Mam za to, i kdyz jsem dlouho zadnou lokalizaci nepouzil, ze ani ta to neresi. Co na to pokud vim pomahalo je si na PC vytvorit prazdnej soubor a ten nasledne dat do PocketPC a jiz vesele editovat. Pro vytvoreni noveho postaci uz na nem udelat jen kopii a zase editovat...
    ... neříkej mi Hybo, že to tak děláš.

    S lokalizací IW 8.6 (jak píše Aifel výše) mi to běhá na WM2003SE a běhalo i s LENg na WM2003.
    Problém nastávaly při převodu do/z PC. Stačilo jen odchytat filtry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    ... neříkej mi Hybo, že to tak děláš.
    ne, pac ja lokalizaci neuzivam zadnou, jak jsem jiz psal a nezadavam hacky a carky Ale sveho casu jsem to resil..pravdou je, ze tam jsme meli asi problem spise s tiskem znaku pres IrDa a BT z pocket aplikaci, je to jiz davno... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od hybo
    Ano, tohle je problem, protoze PocketPC zarizeni neumeji vytvorit soubor s kodovou strankou, ktera nase znaky "zna".
    To si nemyslim hybo, pripada mi to spis jako problem s fontem. Zkuste vybrat jiny font...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od RStein
    Citace Původně odesláno od hybo
    Ano, tohle je problem, protoze PocketPC zarizeni neumeji vytvorit soubor s kodovou strankou, ktera nase znaky "zna".
    To si nemyslim hybo, pripada mi to spis jako problem s fontem. Zkuste vybrat jiny font...
    asi chyba, ale jak pisu, neuzivam zadne lokalizace a v dobe reseni mi tohle same delalo a pro vyreseni (nevim, ktera lokalizace a verzi ani omylem, cca 1,5 roku zpet), ac asi to vazne bylo az kvuli tisku jsem musel udelat to popsane...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    3

    je zajímaví že ž tam háček zůstane.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    A zmenil jste ve wordu ten font? To Vam delaji vsechny fonty?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Mizí háčky a čárky
    Od bufan1 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-10-2006, 14:32
  2. Nechci háčky a čárky v sms zprávách
    Od Nimdus v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 13-09-2006, 21:34
  3. háčky a interpunkce na HP bluetooth keyboard
    Od sorsi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-03-2005, 09:49
  4. Motorola MPx200 hačky a čárky
    Od Šeba_oldd v sekci Motorola
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-02-2005, 20:31