Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 49

Téma: Prvních 60 minut s HP iPAQ hw6500 v ruce

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    V uplynulých měsících jsem si občas posteskl, že HP už není tak invenční jako dřív a když už se o něco pokusí, výsledek je často poněkud diskutabilní. Nový iPAQ hw6500 však staví všechna tato tvrzení na hlavu - tolik novot najednou v jednom zařízení jsem neviděl už pěkně dlouho. Protože jsem měl to štěstí si se zařízením ještě před jeho oficiálním uvedení na trh trochu pohrát, zde jsou mé první dojmy. A rovnou prozradím, že vesměs jsem byl novinkami příjemně překvapen

    [IMG]/img/articles/cz/large/0000000208_2vh83599120054304330.jpg[/IMG]

    Přečtěte si celý článek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    na tohle zarizeni jsem se osobne moc tesil, ma vse, co bych rad, az na jednu "malickost"...je vetsi, nez jsem schopen ustat ale s timhle mam ja porad problemy a jedine, co jsem akceptoval byl iPAQ H19xx a 4150 a ted MDAc. Umisteni SDIO si nemyslim, ze bude na prekazku, ze zkusenosti vim, ze se nejvice uzival SIO karty pro WiFi, nekdy pro fotak, GPS, ale tohle vse je jiz integrovane technicky je to velice zajimavy kousek a pokud HP na 6300 odladilo nektere nedostatky a zde nebudou, muze to byt zajimave. Pokud ceny zde, ktere jsou odvozeny od predpokladanych cen dodavatelu nelzou, ani cena neni spatna, kdyz si vememe, ze treba 6300 byla ze zacatku pres 20000 bez DPH
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Má to wi-fi nebo ne. V článku o tom není zmínka. Integrované GPS je dobrá věc, ale ne na úkor wi-fi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od macula
    Má to wi-fi nebo ne. V článku o tom není zmínka. Integrované GPS je dobrá věc, ale ne na úkor wi-fi.
    ma to i WiFi, jsou dve verze, jedna s a jedna bez fotoaparatu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Na webu se objevily zminky o tom, ze by mela byt i verze s WiFi, ale bez toho jednoho slotu (nevim jestko SDIO nebo toho mini-SD). Ale v realu jsem to nevidel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Zajimala by me vydrz kdyz bezi GPS alespon odhadem..

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    30min, 321min....vzhledem k tomu, ze nejsou jeste k dispozici a tedy nejsou zadne testy jsou odhady uplne bezpredmetne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    GPS modul jako takovy ma spotrebu minimalni (je to pouze PRIJIMAC, obzvlast pokud bude zabudovany a nebude tak nutny BT ci jine bezdratove komunikacni spojeni. Troufam si tvrdit, ze to v testech nebude moc meritelne, maximalne par procenticek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Nevim, ale řekl bych, že 2750 má lepší display. Jinak souhlasím, že je to PDA vyloženě do komerční sféry a u nás bude, podle mne, jeho úspěšnost záviset na lokalizaci klávesnice. Výdrž bych řekl, že bude lepší než má moje MDAc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od hybo
    30min, 321min....vzhledem k tomu, ze nejsou jeste k dispozici a tedy nejsou zadne testy jsou odhady uplne bezpredmetne...
    no ptam se proto ze treba Yakumo s aktivni gps vydrzi (udava se) 5,5 h a bez 12 h co je znacny rozdil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Při plném podsvícení vydrželo Yakumo fungovat přesně 6 hodin, pokud jsem navíc zapnul GPSku a programem Pocket KiM neustále zjišťoval aktuální polohu, zařízení se vyplo po 4 hodinách.
    Tohle jsem psal v recenzi. Ten velky rozdil (nicmene stale vyrazne nizsi, nez pisete Vy) je ale zpusoben predevsim tim, ze ta data z GPSky jsou nejak zpracovavana a tudiz roste vykon´procesoru.

    V kazdem pripade az to zarizeni dostanu do ruky, budu na tento test myslet
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    2

    Trochu mě zklamalo že to nemá větší rozlišení 240 x 240 je opravdu málo. Ještě ke všemu bych na tom asi chtěl provozovat nějaký mapový software. Když už to má tu gps, ale moc toho asi na mapě neuvidím. Je to škoda jinak by to bylo super zařízení a čtvercový display by nevadil. Tak se snad někdo zamyslí a v nové verzi to bude lepší. Design se mi opravdu líbí a raději bych oželel jden slot na mini SD než větší rozlišení.

    Max0660
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od max0660
    ...a raději bych oželel jden slot na mini SD než větší rozlišení.
    Kdyby to VGA a bez klávesnice, tak bych do toho šel.
    Ale rozlišení 240 x 240 je opravdu na nic. Alespoň pro nás co na svých přístrojích hrají hry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Takze skvela infromace, oba modely jsou skladem a k dodani do druheho dne! Vice naleznete zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    39

    Otazka na klavesnicu - je podsvietena? Mam Ipaq 4150 s Micro keyboardom a uz pri slabsom svetle mozem klavesnicu akurat strcit do vrecka a pisat na softverovej.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Prvních 60 minut s HP iPAQ rx1950 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-11-2005, 13:20
  2. Prvních 60 minut s T-Mobile MDA Compact v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 22-12-2004, 08:06
  3. Prvních 30 minut s HP iPAQ hx2750 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-12-2004, 10:12
  4. Prvních 60 minut s HP iPAQ h6300 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 17-09-2004, 10:00
  5. Prvních 60 minut s HP iPAQ hx4700 v ruce
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 17-07-2004, 04:52