V nastaveni WAP prohlizece na N6230 si nastav, aby se pripojoval pres to pripojeni, kde mas nadefinovane APNko "internet"...![]()
V nastaveni WAP prohlizece na N6230 si nastav, aby se pripojoval pres to pripojeni, kde mas nadefinovane APNko "internet"...![]()
To můžou změnit i stávajícím klientům, kteří mají smlouvy na data nonstop v takové podobě jak byla dříve?
u nokia 6230 nastaveni spojeni pres pristupovy bod internetu je nasledujici:
(dostanente se s nim na vetsinu wap stranek, krome operatorovych)))
1) menu - polozka web ci spojeni
2) zalozka nastaveni - nastaveni spojeni
3) aktivni nastaveni webu - zvolit prazdne
4) nadefinovat polozky operatora, v podstate postaci jenom profil pojmenovat, deaktiovat proxy a nastavit pristupovy bod (ten je pod nosicem dat). pristupovy bod je rozdilny podle toho, jakeho operatora pouzivate a zda mate predplacenou kartu nebo pausalni.....
5) tento vytvoreny profil nasledne aktivujte
v pripade zajmu, uvedte konkretniho operatora, vypisu vam to.....
muzou, snad je to i v podminkach :? a je to docela bezna praxe, i takova "malickost" jako zmena tarifu je to same....Původně odesláno od TheMelin
Doplnění úvodní zprávy
Tady o tom podává ET informace, jako by úplně zapomněl, že před zavedením nového účtování byl přístup k wapu u paušálních tarifů zdarma. Také není zcela jasné, zda kredit 500 kB lze využít jen na placených stránkách portálu Live nebo i někde jinde.
jeste doporucuji tohle, kde je napsano, ze ten kredit je prave JEN pro Live Portal...
Tak ET nám to konečně vysvětlil, jak to vlastně myslel, když zpoplatnil WAP.....![]()
![]()
![]()
Tady
co takhle si kouknout, co jsem sem vlozil ja pred 2 hodinami?Původně odesláno od fury_only
![]()
ops: No, rána nebývají nejsilnější....Asi u mě převládli emoce, když jsem si to na MM přečetl, tak se omlouvám....
ops:
ops: