Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 51 z 55 PrvníPrvní ... 414950515253 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 751 až 765 z 820

Téma: České POI pro TomTom Navigator 5

  1. #751
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    To, co jsem psal, je zaručená informace, v pondělí, 4.10. to všechno bude již Albert (mimo té Jesenice, kde to bude Hypernova).

  2. #752
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    99

    A jak to vypadá s těma ČS?Ještě jsem neviděl ani jeden kousek z toho co bylo vyextrahováno z infomapy?!



  3. #753
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    13

    caute,
    otazka na admina http://cz-poi.wz.cz/
    neplanujes vytvorit xml na pripojenie do POIEdit, aby sa dali automaticky stahovat POIs?
    By som sa evntl. tohoto ujal, ale na servery by bolo treba drzat rozpakovane zipy, cize ov2 a bmp zvlast.
    GiZMo

  4. #754
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Citace Původně odesláno od Roacher
    A jak to vypadá s těma ČS?Ještě jsem neviděl ani jeden kousek z toho co bylo vyextrahováno z infomapy?!
    Zasláno Liborovi 21.9.2005, vyckejte Rossini chysta nejakou upravu webu, pokud nutne potrebujete zaslete mail na SZ nebo rippel@razdva.cz a ja Vam poslu POI co jsem delal.

  5. #755
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    TO ROACHER: mám je u sebe na compu a trochu jsem se na tom zaseknul. 1. Nebylo moc času, 2. řešil jsem s Milanem takové věci, jako např. JET - on jich z IM vyextrahoval o několik víc, než jsem měl já zpracovaných a odkontrolovaných podle ofic. seznamu ConocoPhillips - JET. Prostě tam mají občas slušné blbiny, v té IM. Takže teď je buď z JETů vyhodím, ale budou nám chybět jako čerpací stanice (je to prostě nějaká jiná značka, zřejmě), nebo je tam nechám a bude to jako nepřesnost a někdo to bude muset osobně odkontrolovat. A to nevím, kolik je toho u dalších značek.

    TO, CO TEĎ ŘEKNU, VŮBEC NEMYSLÍM ŠPATNĚ VŮČI MILANOVI A JEHO MRAVENČÍ PRÁCI, KTERÁ JE ÚCTYHODNÁ :!: :!: :!:
    Ono je sice hezké, že máme vyextrahované "všechny" ČS v republice, ale pokud jsme je dělali "ručně", tak jsme je měli přesnější co se seznamu týká. Já osobně IM jako zcela důvěryhodný zdroj informací nepovažuju. Ale je pravda, že touto metodou bychom se nikdy nedostali k tomu, abychom zmapovali "všechny" ČS.

    Asi se na to ale vykašlu, kopnu to na web tak, jak mi to Milan poslal a hotovo. Ty přebytečný benzínky můžu časem podle ofic. seznamů společností odfiltrovat a udělat ještě jeden OV2 soubor, kdy budou "nevyjasněné" ČS. To bychom se z toho fakt zbláznili.

    OT: V Hypernově chyběly kromě Orlové ještě prodejny v Kroměříži, Kunovicích a Vsetíně, tak jsem je tam doplnil a dodal jsem označení, kde jsou ČS.

    TO GiZMoSK: Počkej na oficiální web (viz tato diskuze o několik stránek zpátky), možná to tam i bude

  6. #756
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Samozrejme, ze jsou v IM "blbosti a nepresnosti". Ja jsem vychazel z toho, ze jsem pouzil ty co jste delali rucne a k tomu pridal pripadne ty dalsi z IM. Myslim, ze pokud je tam nekolik CS navic (nebo maji jiny nazev) tak se nic nedeje.
    Delal jsem uz nejake dalsi opravy, ale pockam asi az na spusteni webu, abych v tom neudelal jeste vetsi zmatek.
    Tusim, ze jsem ti posila JET navic z IM, dej to ovcko sem, mozna se nam nekdo "mistni" rekne co to jsou za CS.
    Pripadne odfiltruji i dalsi CS.
    Jinak moje predstava je,ze pokud nekdo z nas pojede po CZ (samozrejme pokud bude chtit a mit alespon trochu casu) pojede kolem CS, zjisti v poradku nebo rozdil, da zpravu spravcovi .....
    Ja osobne si ve svoji evidence vedu i ty ce jsem zkontroloval a sedi, upravy ze dne a na zaklade vyzvy koho ...
    Abychom dosahli optimalni presnosti a spravnosti bude to vyzadovat jeste asi dost prace a hlavne ode vsech (kdo by jinak objizdel 2700 CS)
    Jinak na zaver, flakni to tam jak jsem ti polal a budeme zpresnovat az se rozjede web.

  7. #757
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Milane, vidím to stejně. Ten soubor přikládám, pro ty, kteří nevědí, o co jde: Jsou to ČS, které IM hlásí jako JET, ale společnost je na webu nemá a tudíž je to něco jiného. Kdo zjistí, co je to zač, dostane ode mne VÉÉÉLIKOU pochvalu

    Na web jsem teď přidal následující nové soubory:

    aktualizace: Zámky, Hraniční přechody, CZ-SK hraniční přechody, CZ-PL hraniční přechody, Radary stacionární

    novinky: Hypernova (chybí pouze Orlová - najde se někdo, kdo ji zaměří?)

    Na ČS se tedy vrhnu zítra dopoledne, protože teď odjíždím a vracím se pozdě v noci.
    Připojené soubory Připojené soubory



  8. #758
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    99

    Díky za info...už vim jak to tedy je!Na web bych to určitě fláknul,ať to tam je - nepřesnosti se pak můžou dolaďovat při používání těchto POI!
    A ktěm JETkám - je to vcelku fuk,co je to za benzínku - nechal bych to jako JET (i když si myslim že IM určitě kecá!!) a kdo náhodou pojede kolem, dá vědět o co jde!

  9. #759
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    72

    Citace Původně odesláno od GiZMoSK
    caute,
    otazka na admina http://cz-poi.wz.cz/
    neplanujes vytvorit xml na pripojenie do POIEdit, aby sa dali automaticky stahovat POIs?
    By som sa evntl. tohoto ujal, ale na servery by bolo treba drzat rozpakovane zipy, cize ov2 a bmp zvlast.
    GiZMo
    PŘESNĚ TO SE CHYSTÁ!
    Nicméně strašná věc ... Shořelo nám vedení k telefonům tzn i ADSL, takže teď čekám na telecom, co vymyslí... Jedu přes gprs a to je otřes... Když tak mě kontaktuj přes SZ nebo ICQ...
    Zatím se držte pracanti...

  10. #760
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    15

    ... tak nevim jestli jsem neco neprehledl, a mozna se fakt zeptam jako debil, ale mate nekdo v TT5 ceske PSC ??? neni to nejrychlejsi zpusob jak zadavat cilovy bod trasy nez vytukavat stylusem nazev mesta?

  11. #761
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    ceske PSC asi smolik a celkove tam je velmi malo zemi pokrytych.
    Co se tyka zadavani-jestli to chapu dobre-neni moc veliky rozdil psat cislice, nebo pismena. Navic TT to hned filtruje, takze se nabidka rapidne zmensuje. Cislic je pouze 5, ale pokud jedu treba do "Nejmensi Lhota", musel bych nejdrive to PSC zjistit. Mesta si clovek asi bude pamatovat lepe.
    Ale vytvorit si vlastni databazi PSC by nebylo slozite, ale tech PSC by bylo hrooozne moc.

  12. #762
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    15

    asi je to tema na anketu, ale osobne pokud mam adresu a PSC znam, je daleko rychlejsi natukat 5ti mistne cislo, protoze to jsou jen znaky a je jich deset, nez se hrabat v cely abecede a tukat K-O-T-E-H-U-L-K-Y-N-A-D-B-U-H-V-I-C-I-M. A to i presto ze to TT5 online filtruje. . .
    A sehnat seznam PSC CR zas neni takovy problem. Zas tak moc jich neni...



  13. #763
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    73

    Inu tak se do toho opri, udelas nam vsem radost (pokud to bude fachcit.

  14. #764
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    99

    Presne tak, pokud chces vyhledavat podle PSC tak si je udelej a pak mektej!!!!

  15. #765
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No ja osobne si pamatuji pouze PSC kde bydlim, jinak se musim vźdy podivat, ale mesto si pamatuji vzdy(temer). Navic PSC jako u nas a jako ov2 nemaji moc smysl, protoze najdu mesto, ale uz to nebude svazany na ulice, na to mi staci CZ-mesta

Strana 51 z 55 PrvníPrvní ... 414950515253 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TomTom české hlasy
    Od Maxinoha_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 65
    Poslední příspěvek: 23-11-2009, 22:47
  2. HP 214 WM 6 + TomTom Navigator 5
    Od sulc v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 09:17
  3. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 22:05
  4. n35 a TomTom navigator 5
    Od ondral_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 25-04-2006, 13:48
  5. Tomtom 5 navigator
    Od Vrzák Michal v sekci Yakumo
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 21:06