Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 35 z 55 PrvníPrvní ... 25333435363745 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 511 až 525 z 820

Téma: České POI pro TomTom Navigator 5

  1. #511
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    188

    Ja si klidne vezmu na starost radary

  2. #512
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    95

    --- Omlouvám se za to (ne)číslování POI. Nějak jsem to nepochopil, ale už to je dobrý
    --- Ještě mě prozraďte, jak ten seznam řadíte podle abecedy. Angličtinou zas tak nevládnu a nemůžu to v tom prg. najít. Soubor radary který poslal Ivanm je sezařený podle abecedy a samozřejmně se v něm lépe hledá:?:
    --- Co se týká správcovství, je mi to úplně jedno. Můžu vzít hrady-zámky-zříceniny, nebo jeden z nich. Jak bude potřeba.
    --- Mám nově zamněřené ČSOB, Lídl, Obi,Aral, OMV, JET a Slovnaft. Ale asi to tak nezpěchá a pokud je nový způsob na spadnutí, asi v tom nebudu dělat zmatky a počkám na ustavené správce jednotlivých POI:?: :?: :?:



  3. #513
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    ADMIN POI
    Takze je to mineno tak jak jsem myslel, takze si klidne vezmu na starost benzinky. Vzhledem k tomu, ze si mÿslim, ze je dobra sloucena verze a nekdo zase muze chtit oddelenou, bylo by nejlepe, aby benzinky mel asi jeden admin, ktery povede verzi jak oddelenych CS dle firmy, tak sloucenou
    Vytvořil bys např. kategorii CZ-benzinky_neznackove, kde budou ty, co nejsou jinde a každý by si pak spojil ty benzinky, které chce viz:

  4. #514
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Nevím jestli to dobre chapu, myslis ty CS, ktere jsou v POI a nejsou v CZ-CS ? To bude asi problem, jelikoz POI nelze nejak jednoduse zjistit souradnice a prochazet vsechny je dost casove narocne. Pokud mi zaslete udaje, ktere zjistite na cestach, neni problem.
    Pokud by se vsak podarilo vyeliminovat z POI ty, ktere nejsou v CZ-CS, pak by stacilo mit zapnuto pouze upozorneni na CZ-CS. Zkusim se na to vecer podivat, jestli by to nejak neslo zautomatizovat.
    Osobne jsem za to drzet na CZ-POI i sloucenou verzi, na co stahovat x-souboru a spojovat je, kdyz uz mohou byt spojene na CZ-POI (navic ten spojeny soubor neni zase az tak velky aby to vadilo).
    Ale stejne si myslim, ze CS by mel mit jeden ADMIN, protoze kdyz nekdo zasle zmenu prislusne CS je treba to promitnout do dilciho i spojeneho souboru

  5. #515
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    SORRY, blbe jsem se dival na obrazek, na www si oznacim ty ke slouceni a stahnu si uz slouceny soubor (tak jsem to pochopil).
    Ale stejne by nevadilo mit tam komplet vsechny (abych nemusel pri kazde zmene oznacovat ty ktere chci) a kdyz nekdo chce jenom nektere, at si vybere.
    Ty slouceny nejsou tak velky, aby zabiraly misto, a mne ( a myslim i radu ostatnich) zajima, ze je to CS a jestli zastavim se rozhodnu az kdyz ji vidim.

  6. #516
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    Nevím jestli to dobre chapu, ...
    Podívej se ještě jednou na ten screenshot - vpravo si zatrhneš, které benzínky chceš (Aral, Agip a OMV třeba) a dole si zvolíš název souboru (když nedáš, tak to hodí CZ-slouceni(počet záznamů) a klepneš na "Vytvořit" - stáhne se ti rovnou sloučený ov2 soubor.

    2 Rossini: ještě jsem neudělal tu historii záznamu, nečekal jsem, že se to bude používat tak brzy, mám po dovolené dost práce... )

  7. #517
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    SORRY, blbe jsem se dival na obrazek, na www si oznacim ty ke slouceni a stahnu si uz slouceny soubor (tak jsem to pochopil).
    Ale stejne by nevadilo mit tam komplet vsechny (abych nemusel pri kazde zmene oznacovat ty ktere chci) a kdyz nekdo chce jenom nektere, at si vybere.
    Ty slouceny nejsou tak velky, aby zabiraly misto, a mne ( a myslim i radu ostatnich) zajima, ze je to CS a jestli zastavim se rozhodnu az kdyz ji vidim.
    Byl jsi rychlejší...
    Jde jen o jeden problém a tím je to, že každou změnu bys musel upravovat na dvou místech a to může být příčina chyb, jinak to možné je, každý může vytvořit kategorii (i soukromou - pro jiné skrytou např.: seznam milenek...)



  8. #518
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    72

    Citace Původně odesláno od Henry
    2 Rossini: ještě jsem neudělal tu historii záznamu, nečekal jsem, že se to bude používat tak brzy, mám po dovolené dost práce... )
    Vůbec nespěchej, nasazení bude, až řekneš... jinak viz můj mail

  9. #519
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No asi mas pravdu, ale rovnez neni problem vzhledem k cetnosti zmen u CS upravit zaznam na dvou mistech. Navic ke sloucenym je mozne dat ikonu (jako u samostatnych predpokladam bude ZIP = OV2+BMP), sloucenim se vytvori jen OV2.
    Pokud to nebude vadit provozu serveru, a budu admin CS, rad provedu zmeny na dvou mistech (samozrejme pokud bude zajem o sloucene)

  10. #520
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od pietnik
    Souhlasim, mozna by nebylo od veci casem spojit i nakupni centra, hypermarkety a obchodaky, az jich bude prilis.
    "Zásada redundantnosti" je proti!
    Ale mohl bych při výpisu kategorií u sloučení testovat první čtyři znaky (+3 za CZ-) a pokud by se vyskytly 4 a více kategorií (musely by začínat stejně, např.: CZ-Nakup_Tesco, CZ-Nakup_Makro...), tak by to dole hodilo tlačítko "Vytvořit: CZ-Naku*" a jedním klikem by se to stáhlo vše, co vy na to?

  11. #521
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    No asi mas pravdu, ale rovnez neni problem vzhledem k cetnosti zmen u CS upravit zaznam na dvou mistech. Navic ke sloucenym je mozne dat ikonu (jako u samostatnych predpokladam bude ZIP = OV2+BMP), sloucenim se vytvori jen OV2.
    Pokud to nebude vadit provozu serveru, a budu admin CS, rad provedu zmeny na dvou mistech (samozrejme pokud bude zajem o sloucene)
    Bohužel jsem s ZIPem v PHP nikdy nedělal a tak to neumím - stáhne se vždy jen ov2 soubor, BMP si musí každý stáhnout sám přes pravé tlačítko myši, u sloučených si může stáhnoui ikonu z galerie, ale pak ji musí přejmenovat dle názvu ov2.

  12. #522
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    73

    Mam dotaz: jak zjistim souradnice oblibene polozky v TT?

    A pak - zjistil sem, ze uzitecny pomocnik pro praci s POI je www.mapy.cz - kdyz rozkliknete detailni info u libovolneho bodu, vyskoci vam rada podrobnosti, vcetne souradnic! Napr. zde

    EDIT: A nutno dodat, ze ty souradnice jsou presne! Bydlim u metra Haje a koukam, ze na mapy.cz tu stanici metra maji zadanou naprosto presne, zatimco poloha, kterou jsem stahl z CZ-POI az tak presna neni.

    Pokud to tu pro nikoho neni zrovna zadna novinka, tak sorry, ale me to potesilo



  13. #523
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    73

    Takze vazeni, kdyby nekdo chtel zpracovat i jine bankomaty - napr. ČSpoř. (ja ted na to bohuzel tolik casu nemam), tak zapomoci mapy.cz by to mela byt hracka - viz. zde

    Najde se nejaky admin pro bankomaty?

  14. #524
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    95

    Nevím, nakolik to souvisí s tématem, nebo jestli to někomu pomůže. Dostal jsem typ na free prg. Google Earth 3.0.0548, což je mapa světa složená z satelitních snímků (podle postupu výstavby různých objektů asi 1 1/2 roku stará). Ověřil jsem si, že ukazuje naprosto přesné souřadnice kurzoru. Zatím se s ním učím dělat, ale v recenzích píší, že je lepší, než podobné prg., třeba NASA. Pokud by to někomu mohlo pomoct, odkaz na stažení jeZDE
    Pokud ne, tak se omlouvám.

  15. #525
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    73

    Sikovnej programek! Skoda jen, ze uplne pokryti je jen ve vetsich mestech, takze preci jen mapy.cz vedou Konecne jsem vsak diky GoogleEarthu zjistil jak osklivou strechu ma nas barak, jeste ze na ni neni ze zeme videt

    EDIT: ti z vas, co maji datovy limit - virtualni prochazka po zemekouli je sice pekna vec, ale moc to s timto softem neprehanejte, ten stream mi za par minut sezral 30 MB

Strana 35 z 55 PrvníPrvní ... 25333435363745 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TomTom české hlasy
    Od Maxinoha_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 65
    Poslední příspěvek: 23-11-2009, 22:47
  2. HP 214 WM 6 + TomTom Navigator 5
    Od sulc v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 09:17
  3. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 22:05
  4. n35 a TomTom navigator 5
    Od ondral_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 25-04-2006, 13:48
  5. Tomtom 5 navigator
    Od Vrzák Michal v sekci Yakumo
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 21:06