Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Mapa pokryti EDGE/GPRS u Oskara

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    18

    Nevite jestli existuje nekde mapa pokryti EDGE od Oskara? Stejne jako to maji na svych strankach Eurotel a T-Mobile.
    Nemuzu na jejich stankach nic najit. Maj tam jen ve FAQ, ze je to v Praze (cca 80%) a v Brne. Mapa zadna.
    Asi budu muset zajit na prodejnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ne Oskar webu nevím, ale jinde jsem žádnou mapku neviděl, stejně jako mnoho zmínek o tom, že má Oskar EDGE. To ovšem neznamená, že neexistuje.
    BTW. Není to jen nějaký testovací ověřovací provoz?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Ne Oskar webu nevím, ale jinde jsem žádnou mapku neviděl, stejně jako mnoho zmínek o tom, že má Oskar EDGE. To ovšem neznamená, že neexistuje.
    BTW. Není to jen nějaký testovací ověřovací provoz?
    Oskar uz ma EDGE pres 4 mesice, viz zde, ovsem s mapkou sem si taky neporadil, proste na jejich strankach neni..zatim, ale predpokladam, ze to bude zajimat dost lidi a oskar/vodafone snad zareaguje :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    mno Oskar a jeho EDGE - už jsem slyšel, že ho má, jen ho ne a ne najít, ale stále se uklidňuji, že se pohybuji ve špatných lokalitách Prahy :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od dort
    mno Oskar a jeho EDGE - už jsem slyšel, že ho má, jen ho ne a ne najít, ale stále se uklidňuji, že se pohybuji ve špatných lokalitách Prahy :-(
    Bohuzel nemam mobil s edge, abych te nasmeroval do spravnych mist:sarcastic: , ale brzy si ho snad koupi tata, tak pak urcite dam vedet, kam k oskarovi na edge
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To já vím o EDGE, tiskovou zpávu jsem sem dával já.
    Pokud nemáš v PDA SPB GPRS monitor, asi jinak nezjistíš, zda tam EDGE beží, protože na mobilu, pokud vím, nic EDGE nesignalizuje. Jedině subjektivním zhodnocením rychlosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    18

    Tak jsem byl na prodejne a skutecne zadnou mapu nemaji. Nicmene, kdyz jim reknete ulici, tak vam vyjedou na compu docela podrobnou mapu. Da se z ni poznat i jestli vas barak ma pokryti. (btw to same u T-Mobile, u Eurotelu to nerikaji moc podrobne).
    Pokryti mam, ale ADSL s tim doma asi nenahradim. Zaplatil bych minimalne 850 Kc bez DPH (za ADSL mam 900 Kc bez DPH - 256/64 vcetne linky) a rychlost nestabilni se spatnou odezvou, na telefonovani pres Skype asi nepouzitelna.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    To já vím o EDGE, tiskovou zpávu jsem sem dával já.
    Pokud nemáš v PDA SPB GPRS monitor, asi jinak nezjistíš, zda tam EDGE beží, protože na mobilu, pokud vím, nic EDGE nesignalizuje. Jedině subjektivním zhodnocením rychlosti.
    No ona ta rychlost je pomerne vyrazne vyssi..moje zkusenosti s gprs jsou zhruba kolem 40 kbps..edge pri prumernym signalu musi ukazovat aspon dvakrat tolik..v idealnim pripade i pres 128 kbps, takze si myslim, ze rychlost by ho identifikovala docela dobre, ale faktem jest, ze mobil s edge nemam a mas pravdu, ze edge je jen vylepsene gprs a telefony jej od nej neodlisuji a ukazuji jen signal s gprs, takze tezko rict, zda to pujde poznat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od charles
    Tak jsem byl na prodejne a skutecne zadnou mapu nemaji. Nicmene, kdyz jim reknete ulici, tak vam vyjedou na compu docela podrobnou mapu. Da se z ni poznat i jestli vas barak ma pokryti. (btw to same u T-Mobile, u Eurotelu to nerikaji moc podrobne).
    Pokryti mam, ale ADSL s tim doma asi nenahradim. Zaplatil bych minimalne 850 Kc bez DPH (za ADSL mam 900 Kc bez DPH - 256/64 vcetne linky) a rychlost nestabilni se spatnou odezvou, na telefonovani pres Skype asi nepouzitelna.
    A kdyz ti to tam tak ochotne ukazali, zda se nachazis v pokryti, nerekli ti, kdy takovou mapu umisti na web? Stejne jako maji pomerne podrobnou mapu pokryti, tak by to mohli udelat i s edge
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    18

    Nerekli. To uz me moc nezajimalo, kdyz uz jsem zjistil, ze signal mam
    Prodavaci stejne nic nevedi. Maj nauceny to co je na netu a papouskuji to zakaznikum.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od charles
    ...u Eurotelu to nerikaji moc podrobne...
    Proc by meli? Na webu maji mapu pokryti GPRS/EDGE, kde si clovek dokaze velmi dobre zjistit, jestli EDGE je v danem miste ci neni...
    Bohuzel Praha je na tom dost bidne, ale takovy Sluknovsky vybezek, to je jedna radost...

    Ad EDGE na mobilech: Nokia slibila pro vsechny telefony s EDGE updaty FW, ktere by mely dostupnost EDGE ukazovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vodafone rozšířil pokrytí EDGE
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 29-07-2006, 20:39
  2. T-Mobile - mapa pokrytí s možností vyhledávání ulic (včetně EDGE a Wi-Fi)
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-10-2005, 10:25
  3. FSC Loox 720 + N6230i + GPRS (Edge) - Neplatny pristupovy bod GPRS
    Od plawa v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-06-2005, 19:47
  4. GPRS -> EDGE, jak to je?
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 08-01-2005, 01:13
  5. EDGE u Oskara - oficiální zpráva
    Od Tiskové zprávy v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-10-2004, 20:45