Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: MDAc - jak nejjednodušeji vypnout GPRS?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Ahoj,

    mám tento dotaz - jak nejjednodušeji vypnout GPRS na MDAc, když jedu do zahraničí a nechci za roaming zaplatit balík? Zatím mne napadlo nějak "zmastit" nastavení APN v GPRS, takže se to nepřipojí. Raději bych ale metodu, která to připojení nějak systémově "vypne".

    Díky

    Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    To, ze Ti sviti GPRS signal neni pripojeni a pokud se nepripojis rucne, nebo automaticky (posta, inet, mesenger...) tak se nepripoji ani zarizeni a tim padem neplatis nic...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud mas T-Mobile, tak bud bez strachu, jejich APNko "internet.t-mobile.cz" se nevyskytuje nekde jinde...
    Pokud mas neco jineho (ET, OS), tak si nechat deaktivovat GPRS na roamingu, to by snad nasi operatori meli umet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od beecher
    Pokud mas T-Mobile, tak bud bez strachu, jejich APNko "internet.t-mobile.cz" se nevyskytuje nekde jinde..
    Jakto? Vždyť já se v zahraničí připojuji přes toto APN vždy bez problémů.. Ty účty pak tedy dle toho vypadají.. :? Ale Slovensko, Německo, Chorvatsko, vše ok..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Citace Původně odesláno od beecher
    Pokud mas T-Mobile, tak bud bez strachu, jejich APNko "internet.t-mobile.cz" se nevyskytuje nekde jinde..
    Jakto? Vždyť já se v zahraničí připojuji přes toto APN vždy bez problémů.. Ty účty pak tedy dle toho vypadají.. :?
    jo jo, u me taky tak...o tom ten roaming i je, ze nemusis nic prepinat a menit
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Takže beecher napsal nesmysl..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Takže beecher napsal nesmysl..
    lehce receno, ne prvne, ne naposled, jako vetsina z nas nekdy
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Ahoj,

    o to automaticke pripojeni mi jde - mam leccos nastavene na automaticke pripojeni... A nechtelo se mi vsude rusit automaticke pripojeni a zjistovat, zda jsem na neco nezapomnel...

    Cili - bud blbe nastavit APN, ci vsude vypnout automaticke pripojeni...

    Z
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak vypnout EDGE, ale ponechat GPRS?
    Od elenka v sekci Touch HD
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 04-08-2010, 13:35
  2. MDAC a opakované připojení GPRS
    Od vanha v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-02-2007, 16:28
  3. Chybi Storage Card u MDAc a nejde vypnout
    Od DavidFawn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-07-2006, 09:02
  4. MDAc 1.13 + GPRS problémy
    Od Vladimír Klaus v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-04-2006, 08:23
  5. MDAc + iPAQ + GPRS na mobilu
    Od Quattro v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-10-2005, 14:57