Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 45

Téma: Lze nainstalovat do PDA i soubor .msi?

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    10

    chtel bych si nainstalovat do ppc .NET Compact Framework SP 3 - stahnul jsem ho z te adresy co psal beecher.. ted mam 14 souboru, ale nevim jaky z nich mam nahrat do pc ... vsechny zacinaji netcf pote bud all nebo core a pote bud wce4 nebo ppc3 a pak typ procesoru..
    vubec netusim ktery a kamsi do ppc nahrat ...
    mam axim x50v - A04 - Intel PXA270
    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    oly750_ce4you
    Guest

    Ahojte lidi, já mám úplně jinej problém, nainstalovat Hitchhiker do PDA se mě podařilo, ale když ho spouštím, hodí mě to hlášku: "Please turn on WLAN on your device and click Retry"

    Samozřejmě WiFi modul mám zaplý a funkční, dokáže mě s tím někdo poradít?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Citace Původně odesláno od ded
    chtel bych si nainstalovat do ppc .NET Compact Framework SP 3 - stahnul jsem ho z te adresy co psal beecher.. ted mam 14 souboru, ale nevim jaky z nich mam nahrat do pc ... vsechny zacinaji netcf pote bud all nebo core a pote bud wce4 nebo ppc3 a pak typ procesoru..
    vubec netusim ktery a kamsi do ppc nahrat ...
    mam axim x50v - A04 - Intel PXA270
    diky
    Nainstaluj to z desktopu a mas po starostech..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od oly750
    Ahojte lidi, já mám úplně jinej problém, nainstalovat Hitchhiker do PDA se mě podařilo, ale když ho spouštím, hodí mě to hlášku: "Please turn on WLAN on your device and click Retry"

    Samozřejmě WiFi modul mám zaplý a funkční, dokáže mě s tím někdo poradít?
    Mam obavy, ze to na Windows CE zarizeni nebude chodit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    41

    Panove rozchodili jste to???
    Slo by to na Variu??? Co je pro to nutno udelat???

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Du.du a co myslite presne?
    Rozchodit se da spousta veci. Treba i hucak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Pokud Du.du mysli Hichhikera ve verzi 0.41b, tak ten na Variu funguje, Compact Dot Net v prislusne verzi je nezbytnosti....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    41

    Ahoj,
    myslim Hichhikera ale nejsem tam schopen nainstalovat Compact Dot Net...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Instalator Compact Dot Net Frameworku musis pustit na stolnim pocitaci, *.msi balicky vyzaduji Windows Installer Service v PC.
    Cihlicku staci mit pripojenu v guest rezimu na ActiveSync, instalace nepotrebuje/nevyzaduje partnership. Jine programky instalujes bez problemu? Kdyztak aktualizuj ActiveSync, ten dodavany na CD k Variu myslim neni nej.... A taky, pres drobne (pro nekoho) nepohodli, stahuj nejnovejsi ANGLICKOU ne ceskou verzi ActiveSync. Je vzdycky novejsi, nez ta ceska....a troufam si tvrdit, ze i odladenejsi....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    41

    To jsem zkousel, ale vzdy napise chyba "4" ve Variu a instalace neukoncena... Uz jsem odhazel i nejake programky na WiFi co jsem mel instalovane - pro jistotu a uz po 5 SR nic... porad stejne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    41

    V teto diskuzi:
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=12628&dd=0&fi=20
    jsem narazil na "SafeMode" ale mam docela obavy aby se mi to uplne... HR je nyní nezadouci...:-)) Mam SPB Pocket Plus ale nevim jak nastavit??? Poradite???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nez neco podniknete, udelejte bezvyhrady zalohu...
    Jinak SafeMode....nevim, nepotreboval jsem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Instalace .NET CF do WM5 pokud to nejde instalacnim souborem:
    Kód:
    C:\Program Files\Microsoft.NET\SDK\CompactFramework\v2.0\WindowsCE\wce500\armv4i\NETCFv2.wm.armv4i.cab
    nakopirovat do zarizeni a tam spustit. Doporucuji jeste pred instalaci provest soft-reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    41

    Určitě ne tento???
    C:\Program Files\Microsoft.NET\SDK\CompactFramework\v2.0\Wind owsCE\wce500\armv4i
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ach jo... :sarcastic:
    Mam to vyzkousene, tak proc pochybujete?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. HTC Diamond - jak do něj nainstalovat iGo
    Od Homerholub v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2008, 13:06
  2. Jak nainstalovat .prc programy ?
    Od Dvora21 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-01-2008, 11:36
  3. jak nainstalovat na H5550 WM5?
    Od Cabllos v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 10-12-2007, 15:50
  4. Nelze nainstalovat .NET CF
    Od Reddy v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-05-2007, 21:56
  5. Route 66- Jak nainstalovat?
    Od Petr Schinzel v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-01-2005, 10:03