Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 95

Téma: Core Pocket Media Player - TCPMP (BetaPlayer)

  1. #76
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    do myho minulyho prispevku sem hodil to z toho kodaka, zkuste to nekdo prehrát.. mě to slo i se zvukem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Jdu na to.

    Edit: tak to tve video mi to take prehralo i se zvukem, ovsem je to diky zvukovemu kodeku toho videa ktery TCPMP proste obsahuje. Ty kodeky jez jsou v mych klipech TCPMP bohuzel nezvladne ani se vsemi pridavymi pluginy-kodeky jež jdou doinstalovat. No nic, snad časem nějaké přibudou.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    tak by me zajimalo, kdy ti joudove udelaji tcpmp pro wm 5.0. uz jsem zvyklej vsechno ostatni ovladat z klavesnice (dokonce i total commander uz se v tomhle polepsil). jen tcpmp nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Sam jsi jouda.
    TCMCP je troufnu si rici mistrovsky kousek softwaru a za cenu, za kterou je distribuovan, je zcela nedostizny.
    Btw. WM 5 je soucasnymi verzemi plne podporovan, nechybi ani bezchybna lokalizace celeho programu do cestiny.
    A ted pro tebe joudo: Spust TCMCP, nastav si ho do cestiny, klikni na ovladaci prvek Volby , pak uplne dole Nastaveni, na dalsim screenu Stránka a....muzes si ho customizovat do aleluja.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj,
    prosim je nejaka moznost jak dostat do tcmpc podporu prehravani MPEG4 AAC zvukovych stop ? Mam plno souboru ktery mam zakodovany koderem od Nera a kdyz otevru soubor tak mi vybehne hlaska ze byla podpora odstranena kvuli "intellectual property considerations".
    Jinak je tenhle prehravac vyborny, ale tohle me stve.
    V klasickym WMP to prehraju, ale chci pouzivat na vsechno jeden prehravac.

    Kdyztak mi doporucte nejakej prehravac (staci jen audio) kterej prehrava mp3, ogg vorbis, mpeg4 aac, wma.

    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Sam jsi jouda.
    TCMCP je troufnu si rici mistrovsky kousek softwaru a za cenu, za kterou je distribuovan, je zcela nedostizny.
    Btw. WM 5 je soucasnymi verzemi plne podporovan, nechybi ani bezchybna lokalizace celeho programu do cestiny.
    A ted pro tebe joudo: Spust TCMCP, nastav si ho do cestiny, klikni na ovladaci prvek Volby , pak uplne dole Nastaveni, na dalsim screenu Stránka a....muzes si ho customizovat do aleluja.
    1) nejsem jouda, ja te tak taky netituluji, tak si to usetri u me osoby
    2) necpi mi nejakou cestinu, vsechno na wm provozuji v anglictine, ja se bavil o podpore wm5, ne o cestine
    3) plna podpora wm5 je pro me takova, ze jde (mimo dalsi veci samozrejme) sw ovladat klavesami bez nutnosti pouzivat stylus (viz zmena nove verze wincmd proti predchazejici - to je full support wm5)

    tcpmp je opravdu cool soft, ale tohle u nej postradam. no, kdyz to vezmu kolem a kolem, tak jsi mi na muj predchozi prispevek vlastne nenapsal vubec nic relevantniho. presto dekuji. s pozdravem, tvuj jouda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Neumí trento přehrávač taky funkci sleep? Nikde jsem to nenašel, ale celkem by se mi to líbilo. K usínání si pustit filmík a u něj zatuhnout a PDA by se po čase vypnulo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Citace Původně odesláno od osmera
    Ahoj,
    prosim je nejaka moznost jak dostat do tcmpc podporu prehravani MPEG4 AAC zvukovych stop ? Mam plno souboru ktery mam zakodovany koderem od Nera a kdyz otevru soubor tak mi vybehne hlaska ze byla podpora odstranena kvuli "intellectual property considerations".
    Jinak je tenhle prehravac vyborny, ale tohle me stve.
    V klasickym WMP to prehraju, ale chci pouzivat na vsechno jeden prehravac.

    Kdyztak mi doporucte nejakej prehravac (staci jen audio) kterej prehrava mp3, ogg vorbis, mpeg4 aac, wma.

    Diky.
    zkus nahrát pluiginy do TCPMP (kodeky)
    nebo tady máš verzi ze všema pluiginama, což je asi nejlepší řeření

    Citace Původně odesláno od Kozlik007
    Neumí trento přehrávač taky funkci sleep? Nikde jsem to nenašel, ale celkem by se mi to líbilo. K usínání si pustit filmík a u něj zatuhnout a PDA by se po čase vypnulo
    Dyť na to ýádnou funkcii nepotřebuješ. Prostě film dohraje a PDA\MDA potom samo zatuhne po nějakém čase
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Ale co když poslouchám radio? Mně se často stává, že krásně usnu a ono mne to za pár hodin vzbudí a já potom nezabrat a nezabrat...

    To by bylo prima, nastavit půlhoďku a klidně pak spinkat....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    0

    muzete mi pls rict,kde najdu nacteni titulku a jakej format titulku to prehraje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    3

    Ahoj, omlouvám se všem zde přítomným a zkušeným. Jsem čerstvým majitelem Loox n560. všechno super a pomalu se učím. Ale dost plků. Nainstaloval jsem TCPMP player ve verzi 0.81RC1Beta. Ta má umět titulky ve formátu *.ssa. bohužel, v mém případě nikoli . Našel jsem si tu pěkný článek o tom, jak titulky natvrdo "vpálit" do videa, bohužel se mi to nedaří. Hlásí mi to chybu.

    Obracím se na vás s prosbou - poraďte prosím jednoduchý postup, jak titulky zprovoznit. Bohužel jsem už z toho dost hotovej a již tu je tolik informací, že sem totálně ztratil přehled. Pokud by se našel někdo, kdo mi pomuže radou dokoukat The Lost, tak mu budu velmi vděčen.

    Děkuji

    icq 230 066 555
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Vejmitsch
    Ahoj, omlouvám se všem zde přítomným a zkušeným. Jsem čerstvým majitelem Loox n560. všechno super a pomalu se učím. Ale dost plků. Nainstaloval jsem TCPMP player ve verzi 0.81RC1Beta. Ta má umět titulky ve formátu *.ssa. bohužel, v mém případě nikoli . Našel jsem si tu pěkný článek o tom, jak titulky natvrdo "vpálit" do videa, bohužel se mi to nedaří. Hlásí mi to chybu.

    Obracím se na vás s prosbou - poraďte prosím jednoduchý postup, jak titulky zprovoznit. Bohužel jsem už z toho dost hotovej a již tu je tolik informací, že sem totálně ztratil přehled. Pokud by se našel někdo, kdo mi pomuže radou dokoukat The Lost, tak mu budu velmi vděčen.

    Děkuji

    icq 230 066 555

    sem to ale vůl nevím, kde jsem prisel na *.ssa

    ted sem myslel, ze sem objevil ameriku, s výkřikem "nikdo nevojebe Ježíše" jsem zjistil, že se jedná o *.msi formát titulků (jako by se to tu nepsalo), po chvilce proklínání jsem se protapkal i k tomu, ze je potreba mit nastavene video jako
    GDI - titulky se mi začínají předbíhat
    GAPI - titulky sou hnusné a mizí mi černé pásy
    DirectDraw - titulky blikají

    Takže moje otázka se metamorfuje na otázku -kterak udělat, aby bylo vše OK a jak titulky zatlačit do černého pásu, aby nebyly v obraze. Dalsší je - je nutné, aby se titulky jmenovaly stejně jako přehrávané video?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    A zkousel jsi to na vice videich ? Ja to mam normalne na GDI a nic se mi nepredbiha. I kdyz teda ja myslim ze sledovat na male obrazovce PDA film s titulkama je docela masochismus. Daleko lepsi je to zkusit koukat v puvodnim zneni, lepsi zazitek a jeste navic se zlepsis v anglictine.

    Ano titulky musi byt se stejnym nazvem jako film.

    Jeste me napada jestli mas ti titulky dobre nacasovany ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Kozlik007
    Neumí trento přehrávač taky funkci sleep? Nikde jsem to nenašel, ale celkem by se mi to líbilo. K usínání si pustit filmík a u něj zatuhnout a PDA by se po čase vypnulo
    Na časové vypínání používám psshutxp. fakt supr vecička. ted usínám už jen u PPC a nějaké mp3ky nebo filmu.

    Kód:
    http://www.ce4you.cz/software/detail.asp?s=707
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    2

    Ahoj...jak se rozchodí titulky na TCPMP ?
    Stáhl jsem si TCPMP + všechny pluginy.
    Mám film .wmv a titulky .smi, ale TCPMP nezobrazí titulky.
    Kde je chyba?

    THX za help.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. The Core Pocket Media Player (TCPMP) ve WM6
    Od jh5355 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-03-2008, 15:55
  2. nejde mi The Core Pocket Media Player (TCPMP) 0.71
    Od swaczynad_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-02-2008, 14:40
  3. The Core Pocket Media Player 0.65y3 (BetaPlayer)
    Od macula_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-08-2005, 13:02
  4. Pocket PC, Microsoft reader a Media player
    Od Jerry Salcer v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 22-09-2004, 17:43
  5. Pocket media player
    Od lout_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 03-07-2004, 21:32