Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: ipaq1940 a imacG5 spojeni pres BT

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    zravim vsechny cihlare.

    mam trabl, koupil sem si BT, pripojil ho k macu a vse OK. z PDA muzu prozkoumavat disk bez problemu, tahat data tam i zpatky, ale jen pres rozhrani BROSE DEVICE, pokud zvolim rovnou SEND FILE, tak mi napise G5, ze FILE NOT ACCEPTED, coz mi je divny, protoze kdyz jsem zkousel poslat ten samy JPG soubor do mobilu, tak to probehlo korektne.
    neprisel sem na to, kde nastavit to, ze je to PDA a ne COPUTER.

    mas tim nekdo zkusenost??

    potom bych rad vedel jak je to s nastavenim pristupu na net skrz BT (G5 a IPAQ)

    vsem predem moc diky za pomoc.

    pokud neco neni jasne v mem popisu, tak pripadne dovysvetlim

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    pokud spravne chapu, tak G5 neprijme file a telefon jo, takze iPAQ zasila OK. V takovem pripade koukni na G5, jak tam mas nastavene sluzby, jestli nahodou neni potreba sifrovani, nebo hesla pri prijmu, tak to tam zrus...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    ne je to obracene, G5 odelse v pohode soubor do telefonu, ale kdyz tim samym zpusobem chci odeslat do PDA, tak mi to hodi hlasku, ze soubor neni podporovany.

    Ale kdyz dam v G5 prohledat zarizeni, najedu na PDA, tam proleu slozku kam to poslat a dam prikaz pro odeslani souboru nebo pouziju funkce drag&dropp tak to funguje.

    vurmik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    To o te nepodpore vypise iPAQ, nebo mac?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Poznamka k tomu netu pres BT: To budes muset na tom macu a na PDA rozchodit BT PAN network a pak na Macu nastavit nejakou routing, aby ta PAN network videla ven... Coz by na Masoxu by nemel byt problem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    to HYBO: hlasku da MAC

    to BEECEHR: s nastavenim PAN networa nema zadnoz zkusenost. pomuzes mi prosim te.

    predem diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od vurmik
    s nastavenim PAN networa nema zadnoz zkusenost. pomuzes mi prosim te.
    No to ti asi neporadim, pac jsem na Masoxhitu nikdy BT nenastavoval...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    jinak na sync je neco jeste zde..
    co se tyce problemu s beamovanim, je to tak, ze kdyz das na MacOS send, tak na PDA se nic nestane a Mac vypise chybu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    no ja s tim nemam zadne zkusenosti taky.

    tak kdyz mi napises postup u PC, takto trebas nejak napasuji na macka.

    jinak je to tak, ze mac vyhodi hlasku pri posilani a pda o nicem nevi.

    no davat 41doalcu se mi fakt nechce
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Mas na iPAQu zaple BEAM? (start / settings / connestions / beam)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    145

    jo mam. kdyz posilam veci z mobilu, tak to funguje. jak idra tak BT.
    jen ten macek kdyz to chci poslat naprimo, tak vyplivne tu hlasku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. pomoc- preruseni spojeni pres USB
    Od |Maver| v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-06-2009, 18:40
  2. Spojeni 2 PPC pres wifi
    Od sejra v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-11-2006, 21:02
  3. Spojeni pc a pda pres wifi - jak na to?
    Od jarmil_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 20:37
  4. Spojeni H2210 a 6230 pres BT
    Od vasekv_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-01-2005, 21:08
  5. Hlasove spojeni pres Internet PDA-PC
    Od Banana_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-03-2004, 17:55