Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 38 z 38

Téma: Jak upgradovat operační systém Pocket PC zařízení?

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4

    Nazdarek lidicky, mam obrovsky problem s SPV M2000 (PH20B) tak se to aspon jmenuje od Orange. U ostatnich operatoru to ma jine nazvy. Pokousel jsem se o upgrade a pri 7% mi to vyhodilo chybovou hlasku a neslo nic jineho nez res, po restartu se uz nic nedelo, zarizeni je uplne mrtve. Poradte prosim co s tim. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak od zacatku. Skutecne to je genuine SPV 2000 od Orange? Jaka je zeme puvodu tveho strojku? Jakou chybovou hlasku to pri ROM updatu vyhodilo? Jakou verzi ROM updatu jsi chtel nahrat? Jaka verze tam byla predtim?
    Bez techto informaci se lze jen tezko dopatrat reseni v konkretnim pripade, jinak obecne plati: Zapnout zarizeni do rezimu bootloaderu, v danem konkretnim pripade podrzet soucasne tlacitko power, camera a stylem pichnout a drzet softreset cca 3-4 vteriny, dokud obrazovka bootloaderu nenaskoci (je bila, ani nemusi byt pusteno podsviceni).
    V tomto stavu zastrcit strojek do kolebky, na displayi se objevi USB 1.1, znovu spustit flashovani.
    Je ale dulezite vedet, zda konkretni ROM, kterou chces nahrat, je vubec kompatibilni s tvym strojkem.
    A posledni editace...pri updatu pres kabel z PC neni dobre mit ve PDA zastrcenou pametovou kartu....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4

    Bojuzel jsem je***o a chybovou hlasku jsem si neopsal, stejne tak nevim predchozi verzi pred updatem a po hlubsim pruzkumu jsem zjistil, ze jsem se tam snazil nacpat ROM na jiny pristroj... Chjo Jediny co se mi povedlo je dostat se do rezimu bootloaderu a pristroj je puvodem z Anglie. Chtel bych poprosit, nemohl by si mi poradit nejaky konkretni funkci ROM a postup. Jsem opravdu nemoznej. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    3

    Myslim, ze na predchozi verzi ani na chybove hlasce uz ted moc nezalezi, pokud zarizeni lze zapnout to bootloaderu ... dulezite je stahnout si spravnou verzi ROM. Pokud jsem nasel spravne zarizeni, tak se jedna o ekvivalent T-Mobile MDA III:

    http://mobile.softpedia.com/phones/Orange/Orange-SPV-M2000.shtml

    Take podle teto stranky:

    http://blog.vyvojar.cz/michal/archive/2004/10/22/2291.aspx

    ma toto zarizeni u HTC oznaceni Blue Angel ... zkusil bych proto z FTP serveru XDA developers stahnout odpovidajici ROM z adresare Blue Angel. Adresa je tady:

    ftp://xda:xda@www.xda-developers.com

    Pak zkusit nainstalovat a snad to pojede Good luck!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4

    Dekuji vsem co se mi snazili pomoci, hlavne Surgicalovi. Operce se podarila. Muj skoro mrtvy pristrojek je opet mezi zivimi. Jeste jednou diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    3

    Zkousel jsem otevrit toto FTP a nejak se mi to nepovedlo.
    ftp://xda:xda@www.xda-developers.com
    Nemate nedko funkcni odkaz na FTP? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    5

    Při updatu ASUS P535 z wm5 na wm6 pda zamzlo tak jsem ho restl a ted nejde poradite nekdo??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    2

    Zdravim, prosim vas o radu,je to velmi dulezite!upgradoval sem na mda compact II z wm5 na wm6 podle navodu na : http://palmare.idnes.cz/omladte-svuj-mda-compact-ii-systemem-windows-mobile-6-poradime-jak-na-to-13f-/chytre-telefony.asp?c=A071009_183249_chytre-telefony_ram | podle toho druheho navodu a vse bezelo ok,dal sem hard reset a kdyz to nabiha tak se neukaze pod GSM ten OS a vubec to nenabehne :X nevite prosimvas co stim ? moc prosiim pradte!! dekuji!!!

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Český operační systém hloupých telefonů
    Od Lukáš Košík v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 22:53
  2. M700 a jiný operační systém než WM5/6
    Od paskal_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 20-12-2007, 16:33
  3. jde na p525 jiný operační systém?
    Od ronron3_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-09-2007, 21:58
  4. iPAQ 3850 - operační systém
    Od Zbynak1_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-01-2007, 10:44
  5. Operační systém
    Od XBC v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-02-2006, 11:47