Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 38

Téma: Jak upgradovat operační systém Pocket PC zařízení?

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    flashovanie nie je pre zaciatocnikov a hlavne, maju to ribit, az ked vedia, co maju robit...potom sa im nestane to, co Tebe
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    už len posledná replika:
    ako som spomínal, dostal som sa k tomu nechtiac, nebol to pôvodny úmysel, urobil som to na odporúčanie tech.support expertov z Orange a je vidieť ako som dopadol. Im to bolo vlastne šumafuk, pretože hneď sa spamätali, že MDAc je produkt T_Mobilu a čo už oni s tým majú?
    Nič už, ale aj tak som sa niečomu priučil. Lenže takýchto nešťastníkov môže byť viac a kto im pomôže, keď nebudú takí asertívne dotieraví??? Preto ten návrh.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    13

    jeste mi tu chybi navod jak flashnout acer n50 dela se to z karty a nejde mi to a nejde,furt to pise ethernet download ale z karte to image nechce nacist uz nevim co stim.dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim, chtel bych se zeptat, jaka je nejaktualnejsi verze pro MDA Compact. Podle oznaceni by to mela byt verze WWE_11200_550_11200 ale podle data verze WWE_11100_550_11100. Muze mi nekdo poradit? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    komicke neni ten datum treba datum ulozeni na FTP, nebo datum vytvoreni archivu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Datum ulozeni na FTP...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Měl bych dotaz, asi už jsem se ptal, no a pravda, informací je dost, ale dejmetomu, že si dávám novou ROM do della 51, je možné, když se něco během flashování pokazá, aby to zařízení nadobro zničilo? nebo opravdu je to tak bezpečné, že ať se stane cokoli, člověk může začít odznova?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Stat se opravdu muze cokoliv... Ale na 99.99999% se vam flash povede... :yes:

    Don't worry, be happy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Kája
    je možné, když se něco během flashování pokazá, aby to zařízení nadobro zničilo? nebo opravdu je to tak bezpečné, že ať se stane cokoli, člověk může začít odznova?
    ... pokud funguje bootloader (tj. utilita, která "obsluhuje" jednotlivé části ROM) je možné upgrade spustit znovu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    děkuji mnohokrát, již jsem klidný
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    3

    Zdravim vas, jeste by me zajimalo, jakym konkretnim zpusobem zalohovat na MDA Compact stavajici obsah ROM pro pripad, ze pujdu do T-Mobile zarizeni reklamovat kvuli nejake blbosti? Nepovedlo se mi na toto tema (zaloha ROM na PDA obecne) najit zadny kloudny clanek, alespon ne v cestine.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    V cestine nevim...

    In other languages zum Beispiel hier: http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=32274
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    3

    A jeste mam jeden dotaz ... kdyz ma ten soubor s novou verzi ROM pro MDA Compact nazev WWE_DutchRetail_11200..... a je u nej PDF s popisem v holandstine, je to ROMka anglicka, nebo na me vyskoci po instalaci pro me dost nesmyslne nazvy? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    WWE - World Wide English...
    Ale podle toho Dutch tam bude spousta specialitek pro Holandany...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Jel jsem jeden čas na NL_1.13.00 a docela jsem nezachytil žádné specialitky. Tedy resp. v ExtROM asi nějaké byly, ale z té jsem nedodal nic.

    Navíc se jádro hlásilo jako WWE, tak nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Český operační systém hloupých telefonů
    Od Lukáš Košík v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 21:53
  2. M700 a jiný operační systém než WM5/6
    Od paskal_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 20-12-2007, 15:33
  3. jde na p525 jiný operační systém?
    Od ronron3_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-09-2007, 20:58
  4. iPAQ 3850 - operační systém
    Od Zbynak1_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-01-2007, 09:44
  5. Operační systém
    Od XBC v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-02-2006, 10:47