Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: SW na slouceni today pluginu

  1. #1

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Existuje neco, co by umelo pojmout vic pluginu do sebe a pak vystupovat jako jeden? Vim ze to umi Snoopsoft Dashboard, ale ten neni uplne vhodny, jelikoz to hodlam dat do custom zalozky v Pocket Breeze a navic se mi nefunguje. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Opačně to funguje úplně perfektně. Mám Pocket Breeze jako součást (podmnožinu) Snoopsoft Dashboardu. Žádný problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Hmm...to bude tezky - pri instalaci mi SD hlasi ze mam nepodporovany system, pak ta konfiguracni aplikace je pry neplatna a today plugin se mi v seznamu vubec nezobrazi(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Bože, today pluginy na kartu? Proč?
    Tu instalaci myslíš Dashboard? Instaluj do PDA, ale před instalací doporučuji v start-settings-today vypnout všechny pluginy, aby zůstal prázdný today. Po instalaci si všechny ostatní pluginy nastavíš-zapneš v rámci Dashboardu. Pro jistotu doporučuji nainstalovat Safe Mode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Bože, lidi co nečtou celý příspěvky!
    Opravdu today plugin instalovanej na kartu při instalaci řve cosi o nepodporovanym systému a jedinej exesoubor co je v v jeho složce (po instalaci na PPC, přesněji kdesi v My Device\Program files) tvrdí že je neplatný...

    Sorry, pokud to se to oboření zdá moc brutální, ale lehce mě to vyvedlo z míry

    EDIT:A navic ten setup tvrdi, ze vsechny ostatni pluginy z plochy vyhazi sam.

    A opravdu sis o me myslel ze bych to dal na kartu ? ops: :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Sorry

    Ten soubor jsem mel asi blbe stazenej nebo se poskodil cab pri prenosu do PDA, stah jsem to znova a preinstaloval a je to OK

    Ale Pocket Breeze mi to odmita zobrazit, tak opravdu asi ten dashboard skonci v custom zalozce, tam jde vsechno ok, jen je tematko posunuty o tech par pixelu, co ma ta vrchni lista PB.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tapni v Dashboardu v pravém horním rohu na čtvereček, co vypadá jako úkoly /tasks. Tam si v záložce Agenda odskrtneš Dashboard Agenda a zaškrtneš Pocket Breeze a další today pluginy, popř. i upravíš pořadí. Možná budeš muset upravit velikost PB dle ostatních, aby se to všechno vešlo na displej.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    To mi doslo. Ale nejde to. Tak bydli dashboard v PB. Jelikoz nutne nepotrebuju ty zalozky a dalsi featury, tak jsem vzal soubor skinu a smazal z nej prakticky vsechno az na vymezeni main sekce. Vypada to takhle: (jen jeste musim upravit ten obrazek co ho ma dashboard na pozadi, aby sedel s tim co je na pozadi v systemu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A co ten novy plugin do WisBaru Adv.?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    používám SideX.. dá se do něj dostat spousta pluginů z Today - ms money, tagenda,gprs monitor atd...
    jen se musí přepínat mezi právě aktivním, občas spadne
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    A co ten novy plugin do WisBaru Adv.?
    Jaky plugin?

    Edit: Tohle? to je neco trochu jinyho
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Here, ale to asi nebude to prave orechove...
    EDIT: Jo...

    BTW Jen tak mezi nama, devcaty, proc chces takovou silenost?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Launcher nepotrebuju (od toho mam nabidku start) a today mi komplet okupuje PocketBreeze. A zbytek by mel bejt nekde na zalozce, ale PB umoznuje jen jednu custom zalozku, tak...a to je ono
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A proc to neudelas tak, ze si das SD jako hlavni pres cele Today, na jeho Agenda zalozku pres cele PB (do te volne zalozky PB muzes treba dat PocketRSS) a na zbytek zalozek v SD nastrkat ten zbytek Today Pluginu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    Mám otátzku... kde bych sehnal nějaký pluginy do Wisbar Advance 2???
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak změnit zobrazení datumu v Today pluginu
    Od Jiří Pospíšil_ce4you v sekci + Registry
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-09-2007, 00:22
  2. maximálně 15 today pluginů
    Od rADo2 v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-01-2007, 16:51
  3. Standardni konfigurace today pluginu
    Od duhovej_vil v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-08-2006, 16:24
  4. Jak se zbavit pluginu z TODAY
    Od IPELI v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 16-05-2006, 11:16
  5. jak zmenit libovolne pozici pluginu na today..?
    Od aaischa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-06-2005, 08:53