Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: HR (Hard Reset) - jako všelék?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    Je na snadě a zřejmně nepostřehnutelný,když si člověk pročte příspěvky po zadu, že se tu ZDENIČKA zmiňuje o "HARD RESET" na MOTOROLE MPX200 jako všeléku na všechny neduhy které více či méně zpúsobuje nedostačující refresh paměti a neexistující multitasking u těchto zařízení .Otázka je kolik lidí překousne neustálé HR a obnovování optimální konfigurace softu nebo prostě ustoupí z tohoto bojového pole přesto že MOTOROLA jako firma je na tomto poli opravdu průkopníkem nebo prostě vydrží a vytvoří systém "stabilní" ať je to 2002 či 2003
    P.Soslechněte PROSÍM vlastní rozum a zkušenosti z IT
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Není to tak strašný. Chce to udělat jen zálohu.. potom HR + obnovení trvá cca 20 minut a většinou se problém vyřeší. Ovšem někdy je problém obnoven spolu se zálohou, potom je potřeba vše nainstalovat znovu (a to taky není tak zlý, chce to jen cvik - mě to už netrvá ani ne 2 hodiny i s flashem)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    Uznej,že to zní dost morbidně, stale jako bych do PéCéčka instaloval OS?!osobně raději řeším dílčí problém a kompletní reinstall mám jako zadní vrátka,na druhou stranu je fakt dobrý to zvládat levou zadní takže jakmile najdu čas budu to trénit.Na tomto přistroji mi chybí z PDA volba *připojit* (sít/internet) a proto mam v nastavemí odpojit po 5minutach.Otazka zní, zadám-li volbu neodpojovat a pujdu na internet poté posléze vyskočím do základní obrazovky internet(GPRS data) stále běží???

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Pravděpodobně ano... Je potřeba zmáčknout červené "odpojovací" tlačítko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Citace Původně odesláno od Zdenička
    Není to tak strašný. Chce to udělat jen zálohu.. potom HR + obnovení trvá cca 20 minut a většinou se problém vyřeší. Ovšem někdy je problém obnoven spolu se zálohou, potom je potřeba vše nainstalovat znovu (a to taky není tak zlý, chce to jen cvik - mě to už netrvá ani ne 2 hodiny i s flashem)
    Hi,tak pred tebou klobuk dole hm,...
    Mne trva nainstalovanie vsetkych aplik.a nastavenie MPx200 tak ako som mal pred HR cca 4hod
    Nemam PC,tak nemozem urobit zalohu dat Len mi je stale smutno za IA Albumom a nemozem ho nikde najst k stiahnutiu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Ale můžeš, já taky dělám zálohu jen ve founu.. Řeší to Sprite Backup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Citace Původně odesláno od Zdenička
    Ale můžeš, já taky dělám zálohu jen ve founu.. Řeší to Sprite Backup.
    No nemam WM2003,takzd mi ta aplik.nepojde asi hi
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Sprite Backup běhá i pod w2k2
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Citace Původně odesláno od Zdenička
    Sprite Backup běhá i pod w2k2
    Hm a mozes mi napisat adresu kde ten program stiahnemt v .cabe?Alebo mi to mozes poslat mailom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Sprite Backup - koupit můžeš přes AH Mobil a možná Hyba.
    Doufám, žr nevadí, že je odkaz od Zdeněčka a ne Zdeničky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Řekla bych, že je to fuck
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    36

    zdravim vas,mam tento telefon od znameho a on tam dostal taku nosu bordelu ze to neni normalne asi po opakovani 10x HR telefon nejde ako by mal.

    Naskoci,zadam pin,vybehne mi HS a potom zhasne a nic sa s nim neda robit,neviete mi prosim vas dat nejaku radou ako by som mohol aktualizovat verziu rom?:$:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Nejlepší je hledat tuto informaci v příslušném tématu dedikovanému konkrétnímu typu telefonu co máš. HR Ti očividně funguje, takže tam asi problém nebude, ale kdo ví... každopádně i právě jistá specifika můžeš nalézt ve zmiňovaném diskuzním vláknu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. clean reset/hard reset HP iPAQ hx2190
    Od free-bee v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-05-2008, 10:45
  2. Hard reset
    Od Perolino v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-07-2007, 23:10
  3. hard reset
    Od sikula05 v sekci Acer
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-04-2006, 18:04
  4. hard reset
    Od ArnieX v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 20-11-2005, 18:20
  5. Hard reset
    Od Igor96 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-08-2004, 10:28