Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 48

Téma: hx4700, zklamani, rozcarovani..

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Ahoj vsem,

    predem Vam vsem moc dekuji za toto forum, cerpam zde jak rady, tak hlavne podnety, neni den, kdy bch nekoukl, co se zde pise.

    Rad bych si ve svem prispevku postezoval...

    Po iPaqu 3970 jsem si koupil pred casem hx4700, nadseni vsak nevydrzelo moc dlouho a od te doby se s ni trapim a trapim.
    Pouzivam WisBar, Snoopsoft dashboard, mnotes, resco explorer, weatherpanel a podobne. Navic s BT GPS navigaci, pocketkim a ted TTN5.
    Aplikace mam ve file store a mapy na SD 1GB Adata.
    Vsechno je brutalne pomale, stale malo RAMky, obcas nejde BT, obcas ne a ne nabootovat, musim ho zamestnat nejakym tlacitkem, trebas kontakty, pak se uraci nabootovat. Nutno podotknout, ze jsem zkousel jak ROM 1.00.. tak i 1.10, nakonec jsem se vratil k te prvni, to mi TTN5 alespon nepada tak casto.
    Kdyz zkusim nejakou aplikaci na starem 3970, vse tam bezi vyrazne rychleji...
    Nechapu, v cem maji vyrobci PDA problem. Dat primerene vykonnou grafiku k VGA displayi? Nebo tam dat vic RAMky, aby ckovek nemusel podle vasich rad mazat vsechno mozny? 256MB RAMky by mi asi stacilo, asi by to bylo i sviznejsi, iPaq file Store je brutalne pomaly. O kolik by to bylo drazsi? O 2000Kc? To by se mi vyplatilo, mozna i vic bych zaplatil, abych nemusel furt travit cas premyslenim, co, kam, jak ulozit a co se mi s tim vse stane.
    Nedovedu si predstavit, ze bych byl "pouhy uzivatel" ... takovi jsou chudaci.
    Premyslim, jestli ma pockat na novou verzi OS 2005, na konec leta, nebo koupit neco jineho, jit od Compaq/HP, ale co? Della? FS? Zadne zarizeni nema vse dokonale.

    Tak ze si sam kladu otazku, jestli tim vsim neztracim prilis mnoho casu, trebas by mi pritelka prestala rikat, ze se toho placatyho dotykam vic, nez ji ...

    Tak jeste jednou diky za tento server a a zdar a trpelivost...

    Milouss
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Zacal bych odinstalovanim Snoopsoftu. Je sice fakt, ze jsem to mel nainstalovany uz hodne davno, ale presto tuto aplikaci radim k tem, co pusobi nejvic problemu. Vypada pekne, to ano, ale problemy se stabilitou a vykonem, to jsem mel skoro porad. Po HR a ignorovani teto aplikace se vse 100% zlepsilo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    no neodsuzoval bych tak striktně Snoopsoft dashboard, také jsem myslel, že tenhle soft je zralý na "hození" do koše, ale podařilo se mi ho rozchodit k absolutní spokojenosti, a hlavně jeho možnosti jsou absolutně úžasné - 5x TODAY screen - to už je pořádná porce dat a hlavně absolutně přehledně ;-)

    takže Snoopsoft Dashboard doporučuji naistalovat do defaultního adresáře, kam směřuje při instalaci a jeho skiny taktéž - následovně nastavte v Settings -> Personal -> Today - jiný today screen než který si tam přepíše Dashboard a pak už vše instaluji do iPAQ file storage :-))

    jinak ano HX 4700 je maličko pomalejší v porovnání s DELL x50v, ale upřímně dá se s tím žít

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Dashboardem to neni, zkousel jsem misto nej PocketBreeze, ipaq se chova stejne. Prusvih je v tom, ze je to nahodile, zkratka kdyz ted hned potrebuju spustit navigaci a nemam zapnuty BT a nejde spustit kvuli pameti, SR a nenabootuje, tak stojim u krajnice jak truhel a 15x restartuju, pak nabehne a vse je ok, da mi tyden pokoj.

    Stve mne to, chtel bych za ty penize neco, co funguje, vim, ze za to trebas HP ani mozna nemuze, ale stejne. Reklamovat to nejde, protoze po HR cisty system funguje dobre.

    O Dellovi ted uvazuju, ale zase je na to spatna doba, novy OS za dvermi a otazka zni, s cim vyrobci prijdou.

    Milouss
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jelikoz mame dost podobne zarizeni (pametove shodne), tak mala doporuceni:
    1. Instalace programu: Vsechno, co bezi na Today (Today pluginy) ci po startu PDA (WisBar Adv., MultiIE atd.), je NUTNE nainstalovat do RAM, tedy defaultniho umisteni. Zbytek programu klidne do IPAQ File Store.
    2. Navigaci je dobre nainstalovat tak, ze program je v RAM a mapy jsou na SD karte.
    3. Ad Snoopsoft Dashboard: Kterou verzi mate?
    4. BlueTooth doporucuji nevypinat. Zere to ve stavu "ocekavani komunikace" tak malo, ze je ubytek doby provozu naprosto zanedbatelny.
    5. Ad porovnavani QVGA a VGA zarizeni: Uz jsem to tu psal asi dvakrat... Takove zarizeni nelze porovnavat. Vykreslit 4x vice bodu, je vykreslit 4x vice bodu a na to ten vykon PDAcka aktualne nemaji. U WM5 bude situace jina, tam si s vykreslovanim poradi graficke chipy hrave.
    6. 256MB RAM? Nac? Cim to chcete zivit? Baterii? ops:
    7. Taky vam to rika?
    8. Kdyz ted koupite Della, tak mate narok na WM5 upgrade zdarma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    no maličko si dovolím nesouhlasit po své "úrodě HR" - a není potřeba instalovat vše do RAM - v této chvíli se mi prozatím ( 5 dní ) osvědčuje vše v iPAQ File Storege a stejně i u Dellu - vyjma Snoopsoft DashBoard, ovladačů BT klávesnice, VGA gapi ( samozřejmě jen u Della ), a SofticCard Explorer

    a funguje to a kupodivu i svižně :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ty mne chces proste donutit udelat HR a nainstalovat to vsechno znova...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Panove,

    dobra, asi slevim z tech 256MB RAMky, tak rekneme 128 na ROM a 128 na RAM .. Nejde o to plytvat mistem,ale nemit pripadne problem s volnou pameti.
    Trebas nyni mam 10MB Storage a 19MB Program. A nejde mi spustit BT. Kdyz ho ale nebudu vypinat, je vyssi pravdepodobnost, ze zase iPaq nenabootuje ...
    Update OS na 2005 u hx4700 pravdepodobne bude, a jestli to bude stat cca 1000kc, tak je to pohoda.
    Dashboard mam verzi 2.7.15, ale ja mimo veci, ktere to vyzaduji mit v RAM davam do iPaq File Store a mapy na SD, tedy mapy a mapovy SW.
    Zkusim Vase rady a dam tyto veci do RAMky.

    Nemaji to s nami nase drahe polovicky jednoduche ..

    Milouss
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. Upgrade Hx4700 na 128MB RAM
    2. Update na WM5.0 pro Hx4700 bude, HP vydalo tiskovou zpravu uz pri oznameni WM5.0 RTM, ze pro Hx4700 bude, dokonce cena je stanovena na 49.99 USD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    Citace Původně odesláno od beecher

    Hosi, ja ziram.. :O
    Siel by niekto z vas do toho?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ja do toho casem pujdu u Della... Tedy takto, pockam si na WM5 a pak se uvidi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    Ani omylem, letovat SMD montáž dodatečně, je vždycky problém. Ba naopak takový kus už bych ani nechtěl..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    Citace Původně odesláno od Aifel
    SMD montáž dodatečně, je vždycky problém.
    Je mi jasne ze co sa raz stane, uz sa neodstane, ale vedel by si byt konkretnejsi?

    Our techs are fully trained and have the expertise to safely upgrade your system.
    Mno.. ja nevjem ci to staci.. :sarcastic:
    I ked predstava 128cky je dost lakava

    To beecher:
    1.Mas uz s takymto zasahom skusenost?!
    2.Nebude o pol roka nejaky krajsi milacek - a teraz promin - aj ako X50v?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, PocketPCTechs podle vseho nejsou zadni beckari, aby to nezvladli. Navic je na to 3 mesicni zaruka...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    Nuz, taky uz je udel (a zrejme aj vôla) recenzenta ce4you.. dat svojho milaska do ruk cudzim ludom..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. utopeny diamond - uz mam novy - zklamani
    Od mr_m_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-01-2009, 19:58
  2. WM. 6 na hx4700
    Od Dvora21 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-03-2008, 11:52
  3. iGO absolutni zklamani z navigace.
    Od generator_ce4you v sekci iGO
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 03-08-2007, 18:06
  4. TomTom a VGA rozlišení = velké zklamání
    Od carcharias_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-05-2006, 00:15
  5. Velké zklamání - prakticky nepoužitelné
    Od Vikosound v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-02-2006, 21:11