Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: jak naformatovat sd kartu aby ji bralo i mda..?? ne jen ctecka

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    tak sem nakopcil neco na kartu a mda dela ze tam karta neni ale v ctecce chodi.. co stim format na fat ani na fakt 32 nedela nic proste mda dela ze tam karta neni (( co stim ..? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    no kdysi se mi stalo něco podobného, PDA kartu neregistrovalo, a čtečka absolutně v pohodě - pomohlo, až když jsem jí vrazil do foťáku a nechal zformátovat - pak už chodila jak ve čtečce, tak v PDA
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    uz jsi druhy clovek co mi to rekl, jenze ja fotak na sd nemam takze se asi dnes vypravim do electroworldu nebo nekam kdebych si to na naky masine zkus il...diky..takhle mi ted doma lezej dve karty a tu druhou nebere ani ctecka jedu sem zformatoval a mda ji nechce na druhou sem zapisoval a uz ji nechce ani ctecka...neni nakej soft do pc co by to napravil..?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    jo už se to tu myslím někde probíralo, zkus hledat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Již jsem to tu popisoval několikrát.. na obě karty zazálohuj pomocí bootloaderu svuj Dataphone, to už umíš, karty jsou v bootloaderu pro zařízení vždy čitelné.. Následně až provedeš hard reset, vraž do Dataphonu ty karty, on tě vyzve k jejich naformátování, tak mu to odsouhlas, a od té doby budou pro Dataphone zase vyditelné..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    To uz si i jednou radil ale ta karta kterou nebere ani ctecka tak v bootloaderu to napise card ok...pak neco chvilku dela a napise ze na karte neni dost mista..takhle uz sem vyreklamoval dve karty..ted sem na ceste do nakyho obchodu kde ji zkusim naformatovat v nakym fotaku ta druha tu dam do bootloaderu a bude to ok tomu verim ale tamtu nechci uz po treti reklamovat uz dvakrat to udelala a nic nepomohlo ((
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    moc diky vsem za pomoct ale karta je na odpis je to za 5 mesicu potreti co ji budu reklamovat uz me to pekne ****... 4ma digi kamerama ruznejch znacek sem ji zformatoval v electroworldu a nic... i ty kamery ji nechteli formatovali moc dlouho a pak napsali card error... tak reklamace no.. byl to kingston...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Jak naformátovat kartu SD v PocketuPC?
    Od crewe_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 05-01-2008, 14:41
  2. Jak naformatovat 4GB kartu na 2GB
    Od Baltazarek_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-05-2007, 11:23
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-02-2007, 08:39
  4. jak naformátovat LOOXE n 520
    Od kanak v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-06-2006, 09:05
  5. Ctecka xx-duet necte kartu 2GB
    Od myssak_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-12-2005, 10:59