Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Hard reset a heslo u HP iPAQ 5550

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravím,
    mám dotázek. Jednou se mi stalo, že jsem musel hardresetovat můj iPAQ 5550 (naštěstí jinak šlape jako hodinky a kromě občasného soft resetu se chová slušně i když ho občas celkem masíruju) a jaké bylo moje překvapení, že po opětovném naběhnutí po mně chtěl heslo nebo fingerprint (tak, jak to mám nastavené normálně). Myslel jsem, že hard reset sice smaže všechna data, ale taky odstraní heslo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    A byl to vazne HR? Jinak mam pocit, ze na je ptoreba udelat vice HR pro smazani hesla, ale uz si to presne nepamatuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Jojo, byl to hard reset (taková ta trojkombinace a stikstuní softresetu, teď si přesně nevzpomenu, co všechno se musí zmáčknout). Každopádně to pak znova chtělo kalibrovat display, musel jsem si vyzkoušet tap-and-hold apod. a hlavně se smazala data, takže to asi byl hard reset. Ale jestli jich musí bejt víc, to nevim. Nikde jsem se to nedočet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    28

    Přemístěno-viz.:
    Problém s Hard Reset po výměně baterie u iPAQ Pocket PC h5550
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Díky za info, to zní dobře. Když už jsme se dostali k upgradu systému, je možné do 5550 dostat WM2003 SE a pokud ano, tak kde se dá aktualizace sehnat, jak se to (třeba jestli je někde odkaz na nějaký článek), může si to člověk uděla doma nebo to potřebuje servis. Jaká to přináší rizika a jaké jsou výhody/nevýhody nového systému. Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... pro iPAQy rady 3970, 5450, 5550 a 2210 HP upgrade na WM2003 SE nevydalo. To posledni, co se dat pro tyto PDA sehnat je WM2003 ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ....a na 4150 taky ne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    ....a na 4150 taky ne
    A nebude ti to od patku jedno?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    HP Protect Tools chtějí heslo i po HardResetu. Po třetím HR (bez správně zadaného hesla) smažou i iPAQ FileStore a "zruší" se.
    Předpokládám, že tam máš buď přímo Protect Tools nebo jejich předchůdce. Proto nejspíš to heslo po HR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    79

    Kedze sa branite zbytocnemu zakladaniu novych diskusii, ozivim /mozno/ starsiu. Tiez mam problem s heslom, sice na h6340 a WM2003 a to ze ho vobec nepyta, len raz
    po SR, a potom uz nie, skusal som aj Restore z cias ked fungovalo, ale nic. Zda sa mi ze sa to stalo az po instalacii nejakeho softu, ale aj ten je uz davno prec. Ale zato som spozoroval spravne fungujucu spravu pamate, ked je plna iPAQ na 2-3 sek spomali, pozatvara zbytocnosti a pokracuje krasne dalej.

    HP iPAQ h6340=



    Edit:
    Takze uz sa to vyriesilo, este boli potreba dva SR a uz heslo funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. hard reset HP ipaq 2190
    Od free-bee v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-08-2008, 12:48
  2. clean reset/hard reset HP iPAQ hx2190
    Od free-bee v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-05-2008, 10:45
  3. Hard reset ipaq 21x
    Od corwin_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-04-2008, 10:27
  4. hard reset HP iPAQ hw 6915
    Od Jaffy v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-06-2007, 11:45
  5. Hard reset na Ipaq 3900
    Od David_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-12-2002, 13:11