Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: nahodne zapinani hx2410

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    153

    dalsi problem ktery behem prvnich dnu s hx2000 resim: zarizeni se nahodne zapina.

    nechal jsem ho lezet na stole pred sebou, abych to mohl sledovat - v nepravidelnych deseti az dvacetiminutovych intervalech se zapne a chce heslo pro rozsifrovani/spusteni. vyloucil jsem vsechno co me mohlo napadnout. neaktivuje se zadna pripominka, wifi vypnute, BT nechavam aktivni.

    co by to mohlo zpusobovat, pokud se jedna o sftwre problem?

    Martin S.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...omylem nastavena serverova synchronizace...?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    153

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    ...omylem nastavena serverova synchronizace...?
    diky za tip! ale to jsem take jiz vyloucil...

    nevim jestli je to souvislost, ale napada me: zacalo to delat od te doby, co jsem aktivoval HP ProtectTools - nemuze se to zapnout tim, ze po urcite dobe se ochrana rozhodne zasifrovat data a vyzve znovu k zadani hesla? (vypnutim v podtstate aplikace a system bezi stale dal)

    Martin S.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jak ja rikam, mozny je vsechno. Zkuste ty ProtectTools vypnout a uvidite...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    153

    mozna jsem spatne pochopil prekladatele, ale co presne znamena v nastaveni HP ProtectTools zalozka:

    NASTAVENI ZAMKU:
    Pokud je zarizeni vypnuto
    * nesifrovat data a nezastavovat bezici programy
    * zastavit bezici programy a zasifrovat data
    [10+-] minut
    tyto dva check buttony se prece vylucuji? a pritom defaultne jsou nastaveny oba dva zaskrnute - jak presne chapat jejich vyznam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud jsou to checkbuttony, tak je to teda pekne blbe udelany, protoze by to mely, aspon jak to chapu (i vy -> ty moznosti se vylucuji), byt radiobuttony...

    Zkuste tu druhou moznost vypnout a uvidite. Manual na to nerika nic?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    153

    Citace Původně odesláno od beecher
    Pokud jsou to checkbuttony, tak je to teda pekne blbe udelany, protoze by to mely, aspon jak to chapu (i vy -> ty moznosti se vylucuji), byt radiobuttony...

    Zkuste tu druhou moznost vypnout a uvidite. Manual na to nerika nic?
    jsou to checkbuttony a jak rikas (primlouvam se pro internetove tykani ) je to trosku nejasne. skoda ze jsem to nevidel pred lokalizaci, ale stejne budu jeste hardresetovat, takze kdyz nebudu uspesny, zkusim to pochopit podle originalu.

    vypnout druhou moznost jsem uz zkousel a zda se, ze to opravdu dela ProtectTools... ale pokud neni zaskrtnuto, tak pravdepodobne nedochazi k automatickemu zamceni PDA, coz je take nevyhovujici.

    ale budu si s tim nastavenim jeste odpoledne hrat (ted musim neco vyridit) a uvidime. kazdopadne za postrehy od lidi, kteri jiz to pouzivaji dekuji

    Martin S.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ad lokalizace: Staci ji vypnout...

    No, neznam ProtectTools (holt mam inu znacku ), ale asi bych na protekci PDAcka pouzil pak neco jineho... Treba Omega 1-Pass.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    153

    takze zda se, ze to dela opravdu protecttools... jak uz jsem psal, nerozumim presne nastaveni podle lokalizace (protoze si to vazne ve svem smyslu nejak odporuje ) ale kdyz dojde k zasifrovani polozek a ukonceni programu, ipaq se soucasne i zapne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A jak jsou ty volby v ProtectTools, kdyz vypnete lokalizaci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    153

    Citace Původně odesláno od beecher
    A jak jsou ty volby v ProtectTools, kdyz vypnete lokalizaci?
    Lock device (without stopping programs and encrypting data) * v prekladu 'nesifrovat data a nezastavovat bezici programy'

    Log off (stop running programs and encrypt data) after xx minutes * v prekladu 'zastavit bezici programy a zasifrovat data
    xx minut'

    ...osobne se mi preklad zda nestastny a i kdyz vim, ze je problem nekdy vhodneho ceskeho prekladu, zde by to mozna slo lepe
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    S tímto tématem můj problém souvisí jen částečně, ale nechci zakládat novou diskuzi.
    Už 15 měsíců mám HP 1940 a nedám na něj dopustit. Za celou dobu jsem měl
    1 HR a to ještě ze zvědavosti. Co mě však trápí, je takové částečné samovolné zapínání. Leží si vypnutý na stole, pak v něm lupne, jako při ťápnutí, display zešedne a rozbliká se kontrolka BT, pokud jsem nechal BT před vypnutím PDA zapnutý. Po cca 20-ti vteřinách se vráti do vypnutého stavu. A to i několikrát za den.
    Nevíte někdo, co to způsobuje? Nějaký soft chce mermomocí pracovat nebo je to výrobní vada? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Mě to u 4150 dělalo i v základu, když tam byly jen data v kalendáři a adresáři. Koukni do start-nastavení-osobní-today(dnes), zda nemáš zaškrtnuto v Items čtvereček Display Today screen... . Také by to mohl dělat program na počasí, že si žádá aktualizaci dat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od m.sachl
    ...osobne se mi preklad zda nestastny a i kdyz vim, ze je problem nekdy vhodneho ceskeho prekladu, zde by to mozna slo lepe
    Preklad je v poradku, az na par malickosti (zavorky, chybejici predlozka pred cislovkou minut...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    153

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od m.sachl
    ...osobne se mi preklad zda nestastny a i kdyz vim, ze je problem nekdy vhodneho ceskeho prekladu, zde by to mozna slo lepe
    Preklad je v poradku, az na par malickosti (zavorky, chybejici predlozka pred cislovkou minut...)
    jenze tech par malickosti v cestine dava uplne jiny smysl

    Lock device (without stopping programs and encrypting data) - bych urcite neprelozil jako 'nesifrovat data a nezastavovat bezici programy' ale urcite bych nechal doslovny preklad ('zamknout zarizeni bez zastaveni programu a sifrovani dat')

    Log off (stop running programs and encrypt data) after xx minutes * v prekladu 'zastavit bezici programy a zasifrovat data
    xx minut' bych vicemene nechal...

    ale zase to uz je o subjektivnim nazoru a navic chytraceni verim ale, ze se shodneme, ze bez znalosti puvodniho vyznamu je to nesmyslne matouci a checkbuttony se vzajemne vylucuji...


    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP Ipaq hx2410
    Od matiisek v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-10-2011, 11:57
  2. Automatické nebo náhodné "ztopení" hovoru
    Od brona_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-04-2009, 10:24
  3. N560- náhodné vypínanie a zapínanie
    Od robuso_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-06-2007, 21:33
  4. náhodné zapínanie hx4700
    Od teak_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-06-2005, 17:10