Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: MPx200 - Úpravy registrů

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Drobnou úpravou v registrech (W 2k2 i 2k3) si můžete nastavit vlastní černobílé logo na externí displej. Je-li telefon zavřený, zobrazí se na displeji klasicky datum a čas, pokud jej rozevřete, objeví se na něm vaše logo.

    Cesta v registrech

    Vytvořte si čenobílý obrázek BMP (nejlépe třeba v malování) o rozměřech 80x48px a ten poté přesuňte kamkoliv do telefonu (třeba \Storage\Logo.bmp).

    Spusťte editor registru a vyhledejte klíč \HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\ExternaLCD\. Zde vytvořte nový String, který pojmenujte LogoPath a do jeho hodnoty napište cestu k souboru s logem (\Storage\Logo.bmp). Poté změňte hodnotu ve FlipLogo z 0 na 1 a restartujte telefon.

    Pokud budete chtít logo odstranit, stačí pouze smazat string LogoPath a změnit hodnotu u FlipLogo zpět na 0.

    Několik tapet na externí displej si můžete stáhnout zde

    Jiří Hrma, SmartMania - upraveno
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Vypnutí startup a shutdown zvuků :

    HKCU -> ControlPane -> PowerOnWav -> On
    hodnotu položky "0"

    ("0" = vypnuto, "1" = zapnuto)

    ________________________
    převzato z mpx200.e-vision.cz
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Změna ikon aplikací na HomeScreenu :

    HKCU -> Software ->Microsoft ->Shel -> StartMRU

    Je potřeba restartovat telefon.

    ________________________
    převzato z mpx200.e-vision.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Pořadí ikon ve Start Menu :
    1) File Manager - přímo v telefonu (přejmenovat) - řídí se abecedou
    nebo
    2) Jeyo Perzonalizer – srovná prvních 7 ikonek - NEřídí se abecedou
    nebo
    3) HKCU -> Software -> Microsoft -> Shell -> StartMenu
    Value „Order“ a vytvořte si seznam dle potřeby - NEřídí se abecedou (nutný restart)

    _________________________
    převzato z mpx200.e-vision.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Nastavení lepších basů (pouze wm2003) :

    HKLM -> Audio -> Softwaremixer

    Value „EnableLowPassFilter“ změňte z „1“ na „0“. Restart

    _________________________
    převzato z mpx200.e-vision.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Odstranění ClearType u WM2003 :

    Přejmenuj HKLM -> System -> GDI -> ClearType
    na HKLM -> System -> GDI -> cClearTypec

    Potom změň hodnoty
    HKLM -> System -> GDI -> SYSFNT -> Qt = 2 (default = 5)
    HKLM -> System -> GDI -> SYSFNT -> Wt = 50 (default = 400)

    _________________________
    převzato z mpx200.e-vision.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Správné přehrávání melodie :

    Při přehrávání má vyzvánění před opakováním cca 3 s pauzu. Tento fix by to měl opravit.

    HKCU -> ControlPanel -> Sounds -> RingTone0

    Values a modifikujte 'Script' smazáním w3 (např. změňte 'av0pw3r' na 'av0pr')

    _________________________
    převzato z mpx200.e-vision.cz
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Ide niekomu zmenit ten obrazok na externy displej?
    Som vsetko urobil tak ako je napisane,obrazok som ulozil do My documents,FlipLogo som zmenil z 0 na 1 a nic sa nedeje....hm:?
    Teraz po otvoreny MPx mam cistu obrazovku,(predtym tam bol cas,datum)

    Mozete mi napisat presny tvar cesty k obrazku?Ja mam takto
    \IPSM\My documents\Motorola.bmp
    A nechbe to fungovat....dik za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    A udělal si obě úpravy v registrech?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Citace Původně odesláno od Zdenička
    A udělal si obě úpravy v registrech?
    No jo,FlipLogo som tiez zmenil...hm
    Teraz namiesto obrazku mam prazdny displej...hm
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Já měla na mysli tohle
    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Zde vytvořte nový String, který pojmenujte LogoPath...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Úpravy registrů
    Od Honanek v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-06-2009, 14:14
  2. Úpravy v registrech WM6
    Od Vava v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-09-2007, 12:19
  3. Qtek 8310 -Úpravy registru - tipy a triky
    Od Šeba_oldd v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 28-02-2007, 16:02
  4. Úpravy registrů Qtek 9100 ( MDA Vario )
    Od petrbosss v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 72
    Poslední příspěvek: 11-06-2006, 22:11