Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Zasekávání Ipaqu 3970

  1. #1
    Guest

    Zajímají nás Vaše zkušenosti s češtinou od Sunnysoftu u Ipaqu 3970. Můj problém - celkové zpomalení systému, záseky. Po odinstalaci a nainstalování češtiny od Moravia consulting vše super! Piškvorky oželím, ale proč tam v Compaqu dávají takový paskvil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Guest

    [:O]
    cusec!
    no ja mam sice LOOX a cestinu od sunnysoftu sem sice nezkousel ale mam cestinu od MORAVIA CONSULTING - nevim ale taky neni bez chyby ... aspon u looxe sice se nezadrhava ale obcas nenaskoci slozka programy :O( zajimalo by me jestli vam to dela taky...
    jinak si myslim ze tahle cestina je nejlepsi...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    obcas nenaskoci slozka programy :O(
    Zdravim,

    prazdna slozka Programy se u LEng vyskytuje po instalaci SW (popr. zmene menu Start/Programs). Je to zpusobeno tim, ze instalator noveho programu ma definovanu cestu pro sve zastupce do slozky Windows/Start Menu (puvodni slozka PPC2002). LEng ale pro preklad Start menu a slozky Programy pouziva vlastni slozku Windows/Start_Menu (ta je lokalizovanym ekvivalentem vyse zminene slozky puvodni). Po kazde instalaci popr. zmene v nabidce Start se provadi aktualizace techto slozek a proto take dochazi k mazani ve slozce Windows/Start_Menu. Zastupci nove nainstalovanych programu se mohou zkopirovat z Windows/Start Menu (i s temi nove vytvorenymi) do Windows/Start_Menu (tj. ta, se kterou pri lokalizovanem zarizeni pracujete) az pri dalsim nabootovani cestiny (tj. po restartu).

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    61

    Zdravim,
    mam od Sunnysoftu "malu" cestinu a nezasekava sa mi nic. Ked bol iPAQ novy, trochu sa zasekaval vinou SD karty, ale po par vytiahnuti a zasunuti to prestalo - mozno aj zasluhou niektoreho update. Ale co mi riadne vadi je splash screen pri resete. Vzhladom na vyznam toho software je to vlezle sa pripominat takymto sposobom .
    []
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Citace Původně odesláno od Anonym
    Zajímají nás Vaše zkušenosti s češtinou od Sunnysoftu u Ipaqu 3970. Můj problém - celkové zpomalení systému, záseky. Po odinstalaci a nainstalování češtiny od Moravia consulting vše super! Piškvorky oželím, ale proč tam v Compaqu dávají takový paskvil?
    Pokud se rozhodnete nejaky produkt verejne kritizovat, mohl byste se alespon podepsat nazaver. Nicmene zpomaleni systemu neni nikterak razatni. Mozna by stalo za uvahu provest toto srovnani pomoci benchmarku abychom se vyhnuli subjektivnim hodnocenim.

    AD: Spash screen: Tento neduh nasich instalaci se v novych verzich lokalizace jiz nevyskytuje

    Jaroslav Prchal
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Kleid
    Pokud se rozhodnete nejaky produkt verejne kritizovat, mohl byste se alespon podepsat nazaver.
    ... myslim, ze v soucasne dobe jiz nelze na ce4you prispivat anonyme :-) Prispevek, ktery zahajil tento thread byl napsan jeste v roce 2002.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    No po dvou letech (vcera to bylo jeste loni) ale prece se nekdo ozval
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Po kazde instalaci popr. zmene v nabidce Start se provadi aktualizace techto slozek a proto take dochazi k mazani ve slozce Windows/Start_Menu. Zastupci nove nainstalovanych programu se mohou zkopirovat z Windows/Start Menu (i s temi nove vytvorenymi) do Windows/Start_Menu (tj. ta, se kterou pri lokalizovanem zarizeni pracujete) az pri dalsim nabootovani cestiny (tj. po restartu).

    PavelR.
    A dá se to nějak řešit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Butch
    A dá se to nějak řešit ?
    ... tuším, že u nejnovějších buildů Language Extenderu se to již chová lépe. Zda je to 100%, nevím neboť používám jen malou lokalizaci ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TyTN - zasekávání při příjmu hovorů
    Od mamut_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 15-02-2007, 12:44
  2. Acer n35 a zasekávání her
    Od asd111_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-06-2006, 13:58
  3. 4017 MB !!! velkej IPAQ file store u IPAQu 3970!!! poradte
    Od aaischa v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-12-2004, 17:53
  4. Zasekavani iPAQu hx4700
    Od Random65 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 08-12-2004, 13:19
  5. zamrzanie IPAQu 3970
    Od Jano_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-03-2004, 08:38