Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 60 z 61 PrvníPrvní ... 105058596061 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 886 až 900 z 915

Téma: TV přehled - něco pro televizní maniaky

  1. #886
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    4

    2 MilaCzeque:

    Ahojky, tvůj poslední release je téměř dokonalý :yes: . Děkuji za Tvou práci.


    * pokud mám TVProgram puštěný a vypnu PDA a později zapnu, neprovede se aktualizace obrazovky, ale zůstane tam původní obsah, akorát progress bary jsou zobrazeny naplno ...

    > 3) aktualizace po vypnutí: jj, vím o tom, holt ťapni na combobox a ono se to překreslí


    Ano máš pravdu, stačí kliknout na progressbar, ale ty kliky musí být dva, protože při jednom kliku se COMBO rozbalí. Takhle budu sedět u TV a jen PDA zapnu, podívám se a potom zase vypnu. Stačí mi jedna ruka ;o).

    Nápověda :

    a) První metoda je zachytávat zprávu WM o zapnutí :

    Notify Reference
    http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/aa928041.aspx

    CeRunAppAtEvent
    http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/aa932775.aspx

    b) Druhá metoda je zapamatovat si čas poslední aktualizace obrazovky "právě teď" a v případě, že čas poslední aktualizace a aktuální čas jsou od sebe hodně rozdílné, uděláš "update".

    * pokud se pohybuji nahoru a dolů po seznamu kanálů (pořadů), nešlo by zařídit, aby šipky doprava a doleva fungovaly tak, že budu přepínat jednotlivé stanice (náhrada vybírání stanice pomocí combo boxu) ?

    > 2) šipky na přehazování: šlo, ale zas by se nedalo přehazovat mezi jednotlivými prvky


    Tady jsme si asi nerozuměli co jsem měl na mysli.

    Dneší funkcionalita :

    a) Focus je na COMBO, šipky nahoru/dolů i doprava/doleva způsobují změnu v ComboBoxu (přepínání kanálů nebo obrazovky "právě teď")

    b) Focus je na seznamu pořadů, šipky nahoru/dolů způsobují pohyb v seznamu pořadů a aktualizaci okna s detailem o pořadu. Šipky doprava/doleva nedělají nic.

    c) Pokud jsem na COMBO, nevím jak se pomocí tlačítek (ne ťáp) posunout na seznam pořadů.

    Měl jsem takový nápad, že šipky nahoru/dolů budou vždy způsobovat pohyb po seznamu pořadů bez ohledu na fokus. Šipky doprava/doleva budou vždy přepínat vybraný kanál a nebo obrazovku "právě teď".

    Technicky bych to řešil tak, že si na dialogu chytneš událost WM_KEYDOWN a odfiltruješ šipky, takže nikdy nepřijdou do COMBA. V případě, že se bude jednat o šipky, provedeš akci místo klávesy programově. Fokus budeš při příchodu šipek udržovat na seznamu pořadů.
    Pokud by to byl velký problém, může to být kterékoliv jiné HW tlačítko.



    Vím, že jsi udělal kus práce a díky za ni. Co se týká progressbarů, nemyslel jsem, že by Tvé řešení muselo kopírovat můj požadavek, spíše jsem se snažil sdělit myšleku. To jak jsi udělal dvoubarevné progressbary je dokonalé a díky moc za to.

    Tvůj program už teď funguje na výbornou, jsem velmi spokojen a budu ho používat ;o). Těmito nápady se jen snažím o vylepšení již velmi dokonalého programu. Je pravděpodobné, že jiní uživatelé budou mít zájem o jinou funkcionalitu a chápu že nemůžes splnit vše a pro všechny.

    Protože se jedná o freeware, neuvažoval jsi o zveřejnění zdrojových souborů na některém že serverů (např. Codeproject.com). Tvůj program je podle mne natolik dobrý, že by mohl vyhrát některou ze soutěží, které CodeProject pořádá. Navíc tímto způsobem má každý možnost si program upravit podle svých potřeb a požadavků.

    Díky moc
    starzma

  2. #887
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    124

    Díky za další verzi pro 2003. Mám pouze dva dotazy.
    1)ztratil se mi Konec(Exit). Horní křížek prg. nevypne, zůstane v běhu na pozadí.
    2)nešel by ztenčit horni progressbar? Mohl by být stejně tenký, jako v přehledu.
    Jinak moc prosím o zachování "jednouduchosti", nepřidával bych další možné fce.(maximálne bych integroval Tvupdate od Eddie_cz, ale to už by asi bylo moc dobrý) Díky



  3. #888
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    16

    Zdravim, nechal jsem se castecne inspirovat RSteinem a vytvoril TV downloader, programek pro download program.txt souboru jenz pouziva TV Program od MilaCzeque. (Timto mu posilam dik za vyborny programek:yes: ) TV downloader po stisknuti tlacitka proste stahne do pozadovaneho adresare potrebna data coz staci treba jednou za tyden. Spousti se primo z PDA a tak nepotrebuje k praci PC nebo ActiveSync. Na uvodni stranku jsem umistil odkaz na zdroj dat a tak se jim snazim vyjadrit dik. Nastaveni programu je snad snadne. A dulezite program je mozno pouzivat jako freeware.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00265331_Image1_m9qv.jpg 
Zobrazení: 25 
Velikost: 25.5 KB 
ID: 7637   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00265331_Image2_mJWP.jpg 
Zobrazení: 21 
Velikost: 28.9 KB 
ID: 7638   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00265331_Image3_NKkB.jpg 
Zobrazení: 25 
Velikost: 20.0 KB 
ID: 7639   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00265331_Image4_H94H.jpg 
Zobrazení: 27 
Velikost: 33.3 KB 
ID: 7640   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00265331_Image5_EVuf.jpg 
Zobrazení: 23 
Velikost: 25.8 KB 
ID: 7641  
    Připojené soubory Připojené soubory

  4. #889
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    93

    Moc pekny diky

  5. #890
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    124

    Pro WM2003 bohuzel nefunguje. Presneji nacte tvprogram.txt, ale nelze pak spustit TVProgram by MilaCZeque. Pokud vratim povodni tak spustit jde. Dela to jeste nekomu? Dik

  6. #891
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    16

    TV downloader byl vyvijen & zkousen na WM2003SE (Acer n50) QVGA (320x240) . Zkousel jsem to na .NET CompactFramework 1.0 SP2 (1.0.3316) ale patrne to pojede na jakemkoliv .NET Frameworku.
    @Aaaik: Spise bych videl problem v nastaveni .. co je v tom stazenem souboru?

  7. #892
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Ať je to vše po kupě. Další (velice hezký) TV program.



    Info
    Diskuze



  8. #893
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    32

    TV downloader je přesně to, co mi chybělo jako doplněk k TVprogramu. Oběma autorům prgramů vřelé díky za jejich obětavou práci.

  9. #894
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    124

    Citace Původně odesláno od Tony26
    TV downloader byl vyvijen & zkousen na WM2003SE ... Spise bych videl problem v nastaveni .. co je v tom stazenem souboru?
    Problem uz dnes neexistuje(!?) Behem vecera zkouseno nekolikrat, prejmenovavany soubory a spustit slo jen se starsim tvpr..txt. Dnes to chodi i s tema co vcera nesly...(asi trucovalo PDA nebo ja:-)

    Diky za soft a omluva za zdrzovani.

  10. #895
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Me ten downloader nejde naistalit, na konci vyhodi hlasku.

    A problem has occured with tmarshaller.exe

    Nevite nekdo co s tim?

  11. #896
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    21

    tvdownloader mi nejede pri kliknuti na download mi skoci hlaska ze mam nainstalovat NETCFv35.Messages.EN.wm.cab a to mam nainstalovany net2 jde nekde sehnat ten soubor ?

  12. #897
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    60

    WM6 hlasi, ze to pro nej neni a odmita se nainstalit. ops: Nebyla by prosim verze i pro WM6? )



  13. #898
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    16

    v pripade ze nezafunguje cab soubor (at uz z jakehokliv duvodu) zkuste jednoduse rozbalit do nejakeho adresare nasledujici zip soubor (obsahuje stejne soubory jako cab) Mimochodem je mozne jej spustit i na PC.
    Připojené soubory Připojené soubory

  14. #899
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    28

    Dnes jsem přišel na pravděpodobnou chybu v programu TVDownloader - když jsem zadal že chci stáhnout program na 20 dní pro vybrané stanice, stáhnul mi jen dnešní den a tváří se jako že je vše OK. Zkoušel jsem to pro jistotu i na PC a stejný problém. Jinak je to perfektní a opravdu často používám, takže díky díky;-)

  15. #900
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od pidot
    Dnes jsem přišel na pravděpodobnou chybu v programu TVDownloader - když jsem zadal že chci stáhnout program na 20 dní pro vybrané stanice, stáhnul mi jen dnešní den a tváří se jako že je vše OK. Zkoušel jsem to pro jistotu i na PC a stejný problém. Jinak je to perfektní a opravdu často používám, takže díky díky;-)
    Maximalni pocet dni jsem umyslne nijak neomezoval, ale naopak jsem se snazil vse udelat co nejvice obecne. Je ale nutne jej nastavit s ohledem na moznosti serveru odkud data cte. Duvod je ten, aby nebylo nutne neco menit v pripade ze se neco na serveru zmeni. Ze stejneho duvodu je tam i zalozka 'http', kde je mozne upravit format http commandu.

Strana 60 z 61 PrvníPrvní ... 105058596061 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Televizní program pro WM6 - Freeware
    Od TheMelin v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 02-12-2009, 11:58
  2. Televizni program
    Od LUK.Krejci_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 06:56
  3. Neco konci, neco zacina aneb neco ze zivota...;)
    Od Pavel Koza v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 28-09-2005, 18:07