Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 59 z 61 PrvníPrvní ... 9495758596061 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 871 až 885 z 915

Téma: TV přehled - něco pro televizní maniaky

  1. #871
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od turista
    A proč je zobrazování právě probíhájícího programu je duplicitně?
    abys to viděl i v přehledu "právě teď" a nemusel si rozklikávat každý kanál:sarcastic:

  2. #872
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od lazyus
    Citace Původně odesláno od Majkl7
    To: MilaCzeque

    Opravdu výborná, finální verze. Mnohokrát díky za tvou snahu a přeji úspěšné zvládnutí zkoušek.

    Jo to vis, to se to dekuje a preje kdyz po tobe nikdo nic nechce. No hlavne aby autorovi programu nadseni vydrzelo a nechtel taky za to nahodou penize a hlavne aby uz mel po zkouskach, jinak uvidi co mu majkl7 a spol. zaprejou. Jojo, staci se jenom zminit o tom ze nic neni zadarmo a uz ho par lidi (protoze slusnej clovek tohle nekomentuje) vesi na nejvyssi strom.

    Jestli chtel Viking za svoji praci zaplatit, coz se mu nedivim, tak je to jenom jeho vec a nikdo nema pravo mu do toho kecat, rozhodne ne nikdo s tech co maj doma piratsky windows a hry stazeny z rapidu, protoze normalni clovek kterej si software kupuje by se nad timto vubec nezastavil a pripadalo by mu to zcela normalni.
    Zcela souhlasím, nezachoval jsem se správně a autorovi Viking11 se tímto upřímě omlouvám. Doufám, že to pochopí. Mimochodem ITV je skvělý program, který dlouho užívám. Držím mu palce!



  3. #873
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    4

    2Viking11: Už se těším na verzi 320x240. Troufám si odhadnout, že uživatelů s tímto rozlišením bude ještě hodně. Ještě jsem tvůj software nezkoušel, ale pokud bude fungovat, a bude schopen akceptovat jak textový soubor, tak se bude umět sám aktualizovat z internetu, např. přes Wifi, rád si koupím licenci. )

    2MilaCzeque: Ahojky, Tvůj program jsem už vyzkoušel a pracuje fakt super. Měl bych pár vylepšení:
    * po startu se zobrazí "právě teď", focus je na seznamu kanálů. Pomocí šipek nahoru a dolu se mohu pohybovat po jednotlivých kanálech a dívat se tak na detaily. Šlo by prosím zvýraznit selektovaný kanál (tečkovaný focus není to pravé ořechové, lepší by byla změna pozadí) ?

    * pokud se pohybuji nahoru a dolů po seznamu kanálů (pořadů), nešlo by zařídit, aby šipky doprava a doleva fungovaly tak, že budu přepínat jednotlivé stanice (náhrada vybírání stanice pomocí combo boxu) ?

    * pokud mám TVProgram puštěný a vypnu PDA a později zapnu, neprovede se aktualizace obrazovky, ale zůstane tam původní obsah, akorát progress bary jsou zobrazeny naplno ...

    * TVProgram využívá maximum obrazovky, a to je problém, nešlo by (konfigurovatelně - ne nutně) posunout začátek textu o 1-2 pixely a končit třeba taky 1-2 pixely rychleji?

    * použití progress barů v obrazovce "právě teď"(včetně těch malých) je super, akorát mne trochu mate to, že každý je ve svém vlastním měřítku, které je odvozeno od délky programu.
    Co takhle udělat progress bary do jednoho měřítka,tj. jako minimum dát nejstarší počátek právě hraného pořadu, jako konec pak nejpozdější konec z hraných programů. Progresy by začínaly každý ve své době a končily taky ve své době. Pravda asi by to bylo složitější na naprogramování, protože by bylo potřeba zobrazit polohu celého progresu a potom naznačit ve které části se nachází aktuální stav, ale to by možná šlo vyřešit kolmou čarou, která by mohla být jedna pro všechny pořady. Ještě bych uvítal zobrazení nestaršího a nejpozdějšího času.

    Jinak opravdu skvělá práce.
    Martin.
    :yes:

  4. #874
    Občasný diskutér Avatar uživatele jkubovic
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    45

    2 starzma
    No neviem ci to stoji za tu namahu tak sa zabavat s ukazovatelom priebehu programu a s casom. Ved ide len o informativnu funkciu. Skutocny cas zaciatku vysielania programu moze byt realne posunuty oproti planovanemu "papierovemu" rozpisu kludne aj o 15-20 minut - hlavne na komercnych staniciach.
    Pokial by kazda stanica striktne dodrziavala casovy harmonogram (co sa urcite nestane:-), tak je to nieco ine. Ale takto to podla mna nema vyznam.

  5. #875
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    4

    2 jkubovic :

    Ahoj, já vím, že obzvláště komerční televize rozhodně nedodržují přesný vysílací plán, ale o to mi ani nešlo. Tady se spíš jedná o to, že ze současných progress barů nejsi schopen určit, jak dlouho program beží a poběží. Jen jsi schopen určit v jaké procentuální části se pořad nachází.

    Způsob, který jsem popsal by jednak neměl být programátorsky náročný a jednak by jsi byl schopen vidět překrytí programů spolu s jejich poměrovým zobrazním délek. Už teď jsem spokojen, ale tohle by přehlednost určitě znásobilo.
    Martin

  6. #876
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    2starzma: Nakonec to asi stejne dopadne tak, ze uvolnim plnou verzi jako freeware... Jen tam zatim nebudu dodelavat synchronizaci (to by zabralo dost casu, ktery momentalne nemam). S textovym souborem z webu "denpodni" to funguje bez problemu.

    Jen se ted musim dostat k masince s roziisenim 320x240, ale uz to vypada velmi nadejne - pak je to v podstate prace na jeden vecer posadit layout screenu a udelat instalacni setup. Tak jeste chvilku strpeni

    Diky za podporu

  7. #877
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravím!

    Tak jsem se nakonec dokopal i k té verzi PPC320x240, jenom mi moje staré Vario z neznámých důvodů odmítá vracet správné aktuální datum - vrací o den míň, nevím proč, na jiných mašinách to chodí bez problémů...

    Nakonec jsem opravdu uvolnil FULL verzi (až 32 stanic) jako FREEWARE, tak komu se program bude líbit, nechť ho užívá dle libosti

    Bohužel v nejbližší době nebudu mít čas se tomuto projektu intenzívněji věnovat, tak berte program jak je, ještě jsem ho trošku doladil, hlavně SP verzi.

    TVP nabíhá trochu pomaleji (na začátku si zpracovává data), tak buďte trpěliví. Funkce plus jak co pužívat je popsáno při instalaci, popř. v této diskuzi o pár (dnes už dost)) příspěvků dřive.

    Trošku se to všechno zdrželo, omlouvám se, nebyl teď na to čas.

    EDIT: Málem jsem zapomněl - do souboru 'tvp.ini' zapíšete stanice v pořadí v jakém chcete aby se vám zobrazovaly. Názvy musí přesně souhlasit s těmi z tvprogram.txt a pro správnou češtinu je musíte opět prohnat notepadem a uložit soubor v kódování Unicode (viz popis k tvprogram.txt)

    Tady jsou odkazy:
    TVP pro Smartphone
    TVP pro PocketPC (320x240)
    TVP pro PocketPC (640x480)



  8. #878
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    V pohode! Dekuji! ) Hned ho pujdu otestovat

    pokud ho budu pouzivat, tak by nebylo od veci vedet kam ti poslat nejaky ten baksis

  9. #879
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    2headquest: V pohodě, nic za to chtít nebudu... Dělal jsem ho původně čistě jen pro sebe...

  10. #880
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Zdravím, s napětím jsem očekával uvolnění verze pro 320x240-hlavně po předcházející vášnivé diskuzi. Musím konstatovat /ale vím, že je to jen můj názor a nikomu ho nenutím/, že program ve srovnání s místním konkurentem /resp.s tím kdo byl první/ prohrál až tak, že už je odinstalovaný.Příšerně pomalé, nutnost kódování txt souboru-tak tím si to u mě tento prográmek pokazil.:no:

  11. #881
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Dopadl jsem uplne stejne.
    Netrpelive ocekaval, nainstalil, pustil a:
    Cestina v cudu, pomale atd., odinstalce.

    Zustavam u puvodniho.

  12. #882
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Prosímtě taky jsem ho zkusil a je to přesně jak říkáš. Děsně pomalý! Nechápu to. Takže rád bych si stáhnul původní. Ale kde ho najdu? Ja ten na titulní (na první) straně aktuální? Nebo jak to je? ono přečíst skoro 90 stran je šíleně zdlouhavý. Takže kde je prosím poslední verze spolehlivého TV programu?


    Citace Původně odesláno od sikula05
    Zdravím, s napětím jsem očekával uvolnění verze pro 320x240-hlavně po předcházející vášnivé diskuzi. Musím konstatovat /ale vím, že je to jen můj názor a nikomu ho nenutím/, že program ve srovnání s místním konkurentem /resp.s tím kdo byl první/ prohrál až tak, že už je odinstalovaný.Příšerně pomalé, nutnost kódování txt souboru-tak tím si to u mě tento prográmek pokazil.:no:



  13. #883
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    10

    V prvom rade by som sa chcel podakovat MilaCzeque-ovi za jeho super Tv program.

    No a v druhom rade take moje pozorovanie. Program si zvyknem stahovat na jeden tyzden dopredu. Potom vzdy po stiahnuti noveho programu ho cely preluskam a nahadzem si do kalendara programy, ktore by som rad videl. No a prave pri tom "browsovani" sa daje take naprijemna vec, ze z nicoho nic sa mi to vrati v zozname relacii na aktualne vysielany program danej stanice. Mne potom neostava nic ine ako sa vratit na miesto kde som skoncil (ak si to pamatam). Mam pocit, ze to nejako suvisi s ukazovatelmi ubehnuteho programu (so vsetkymi, nie len prezeranej stanice). Pritom starsie verzie mi to nerobili. Je to taka ficura alebo bug? Ak je to bug, bol by som vdacny za jeho odstranenie.

    Vdaka

  14. #884
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    4

    2Viking11: Ahoj,
    buď jsem to někde přehlédnul a nebo to nebylo napsáno, ale až teď jsem si všimnul, že TVP je napsaný pro WM5 a výše. Zkoušel jsem ho uchodit na PPC2003, ale zatím bezvýsledně. Co brání tomu, aby program běžel na PPC2003? Vypadá to jen na problém s .NET CF2 ...

    Martin

    Citace Původně odesláno od Viking11
    Zdravím!

    Tak jsem se nakonec dokopal i k té verzi PPC320x240, jenom mi moje staré Vario z neznámých důvodů odmítá vracet správné aktuální datum - vrací o den míň, nevím proč, na jiných mašinách to chodí bez problémů...

    Nakonec jsem opravdu uvolnil FULL verzi (až 32 stanic) jako FREEWARE, tak komu se program bude líbit, nechť ho užívá dle libosti

    Bohužel v nejbližší době nebudu mít čas se tomuto projektu intenzívněji věnovat, tak berte program jak je, ještě jsem ho trošku doladil, hlavně SP verzi.

    TVP nabíhá trochu pomaleji (na začátku si zpracovává data), tak buďte trpěliví. Funkce plus jak co pužívat je popsáno při instalaci, popř. v této diskuzi o pár (dnes už dost)) příspěvků dřive.

    Trošku se to všechno zdrželo, omlouvám se, nebyl teď na to čas.

    EDIT: Málem jsem zapomněl - do souboru 'tvp.ini' zapíšete stanice v pořadí v jakém chcete aby se vám zobrazovaly. Názvy musí přesně souhlasit s těmi z tvprogram.txt a pro správnou češtinu je musíte opět prohnat notepadem a uložit soubor v kódování Unicode (viz popis k tvprogram.txt)

    Tady jsou odkazy:
    TVP pro Smartphone
    TVP pro PocketPC (320x240)
    TVP pro PocketPC (640x480)
    [IMG]null[/IMG]
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00263133_tvp_error1_ZXc6.png 
Zobrazení: 22 
Velikost: 7.8 KB 
ID: 7581  

  15. #885
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    109

    starzma:
    1) tečkový focus: jj, focus tam původně byl, jenom nebyl nikdy splněný ten správný if, na právě teď jsem nechal jen tečky, vypadalo to jinak příšerně

    2) šipky na přehazování: šlo, ale zas by se nedalo přehazovat mezi jednotlivými prvky

    3) aktualizace po vypnutí: jj, vím o tom, holt ťapni na combobox a ono se to překreslí

    4) posunutí textu o 2 pixely: jsou tam, díky, vypadá to líp

    5) měřítko: jj, skvělý nápad, jenom trochu nedomyšlený, jsou televize, které vysílají třeba petihodinové pořady, pak by z měřítka nebylo poznat vůbec nic, teď jsou tam pravidla:
    a) začátek progressbaru je minimum ze začátků pořadů, které začaly před méně, než dvěmi hodinami, zaokrouhleno na celou hodinu dolů
    b) začátek progressbaru je maximum z konce pořadů, které skončí ze méně, než dvě hodiny, zaokrouhleno na celou hodinu nahorů
    začátek a konec pořadu se zobrazí po tap&hold na příslušném pořadu(neplatí pro WM2003)

    amigo6:
    chyba opravena

    Určitě jsem tam udělal chyby zbrusu nové, tak až nějakou najdete, hlaste ji sem.

    MilaCzeque
    Připojené soubory Připojené soubory

Strana 59 z 61 PrvníPrvní ... 9495758596061 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Televizní program pro WM6 - Freeware
    Od TheMelin v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 02-12-2009, 11:58
  2. Televizni program
    Od LUK.Krejci_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 06:56
  3. Neco konci, neco zacina aneb neco ze zivota...;)
    Od Pavel Koza v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 28-09-2005, 18:07