Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: iPaq 1930...

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    cauky,

    sem trochu zmatenym novym uzivatelem iPaq 1930, otazky na odpovedi sem tu hledal, ale nejak sem nenasel, nebo kazdy napsal neco jinyho :-) proto se prosim nezlobte za tenhle dotazek...

    ma teda iPaq ROMku 16 nebo 32MB?
    da se pouzit (zprovoznit) iPaq File Store?
    chtel bych pouzivat otocenou obrazovku, jenze ouha, WM2003 to neumi...da se nejak upgradovat na WM2k3SE? nebo sehnat neco na otaceni, ale zadarmiko?..

    diky moc

    kuba
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Velikost ROM zjistíš takto: start-settings-system-asset viewer-memory.
    iPAQ File Store slouží jako "bezpečné úložiště dat", tzn. po HR zůstane zde vše zachováno.
    W 2k3 SE pro tento model není a nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    asset viewer pise 16MB, ale ruzne servery a odpovedi (i tady) pisou 16-32...asi taky spise verim asset prohlizeci, ale neda mi to...co je File Store vim, ale ptam se, estli jde zprovoznit na tomhle iPaqu...diky

    kuba
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ještě tu velikost můžeš ověřit na start-setting-system-memory.
    iPAQ File Store je tuším u 1930 asi 13 MB. Já mám na 4150 jen necelé 3 MB, takže jsem tam ani nezkoušel nic instalovat. Nechápu, co myslíš tím zprovoznit.
    Na otáčení obrazovky existuje placený NYDITOT Virtual Display. Můžeš vyzkoušet trial verzi. Myslím, že i něco freeware existuje, vyhledej si v diskuzích.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ma jen 16MB ROM, 64MB RAM ale z tech si system jeste veme cca 8MB, takze volnych je 56MB RAM, FileStore nema zadnej a nejde zprovoznit (ten se nezprovoznuje, ale proste JE a kdyz neni, tak ho to nedostanete)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    supr, diky za odpovedi, to otaceni je teda le peknej bo... :-)

    cau, kuba
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    jej, este neco, kolem kraju displaye mam takovou nizsi cast, nez je samotnej dispay, jakoby na samotnem displayi bylo neco nalepenyho, pocitam, ze je to folie, ale chci se presvedcit, jestli je to tak, jestli trebas nema byt pres kompletne cely display? diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ppokud to ma okraje, je to temer jiste folie, pokud nema okraje a jen mate pocit, ze je tam neco a neni to jakoby dobre nalepe, je to vrstva, ktere snima dotek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    okraje to ma a dokonce ve hrach se snima dotyk i pod tou urovni toho vystupku (uplne u kraje dsplaye)...takze asi folie, diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Je prace s ipaq 1940 rychlejsi nez s ipaq 1930?
    Od wwwictor v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 17:26
  2. OS HP iPAQ 1930
    Od visionmaker v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-09-2005, 16:36
  3. iPAQ 1930
    Od Rom4n v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-11-2004, 19:13