Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Kdyz GPSku, tak na klicich...

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    http://www.sysonchip.co.kr/eng/prod/pro_gps_4.htm

    - velikost tak akorat
    - SiRFIII
    - vymenna Li-Ion baterie

    Treba neco dodat?
    Jo, cenu. 159,- Euro.
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Jo tak tomu říkám pořádná úchylárna. Docela by mne zajímalo, jakou to má citlivost. Asi se poohlídnu, jestli se o tom někde nepíše něco víc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Na te uvedene strance se o tom pise dostatecne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    To víš, že jsem si přečetl specifikaci. A řečem typu "Excellent GPS reception and fast GPS Fix (TTFF) Time" buď věřit můžeš, ale taky nemusíš. Myslel jsem nějaké praktické zkušenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, je to SiRFIII stejne jako je v Navilock BT-338 a podle vseho, tak je na tom velmi dobre, takze pokud tam neco chlapci z SysOnChip nepodelali, tak to bude taky hodne dobry...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od beecher
    pokud tam neco chlapci z SysOnChip nepodelali, tak to bude taky hodne dobry...
    moje slova, to jsem měl právě na mysli. Ale jeden důležitý údaj mi tam chybí. A to je výdrž baterie. Prodává se za cca €170.

    Co znamená Static Navigation (enabled/disabled). Tady píší o tom, že to má Static Navigation enabled a je to nevýhoda. Prý bude řešeno upgr. FW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Co jsem postřehl při pročítání testů GPS, tak termín Static Navigation je používán v souvislosti s rychlostí pod 4 km/hod., tj. ono známé "zamrzání" GPS, která je sice zahlcena daty o vzdálenosti satelitů, ale sama se prakticky nepohybuje a "neví", jak naznačit směr pohybu, když žádnej není ... to je moje vysvětlení, možná to někdo opraví nebo vysvětlí přesněji...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    jo, vypada to tak, takze kdyz je enabled, tak i v tomhle pripade data zpracovava, ale vlastne spatne a je to matouci...alespon pokud to chapu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    jo, díky za nakopnutí, už vím
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    nemohlo by to byt, ze pokud rychlost klesne pod urcitou hranici /tady 4 km/h /, tak ze zacne treba delat PRUMEROVANI pozice a zacne pouzivat nejake silene statisticke funkce se smerodatnou odchylkou a tak a nezbyde ji cas na rozumnou praci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Mám zato, že ne, už jsem o tom četl na hodně místech a všude je to vysvětlováno stejně, jak to tu psal Jarouš a hybo. Jen jsem si neuvědomil, že je to toto )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    2 Ivanm:
    Ale jo, klidně to múže být ono , podstatné je, že v některých případech u GPS se SiRF III dojde k zatuhnutí, debatovalo se o tom i u BT338, u které to má být vyřešeno, nicméně, např. u SmartMaps v mém případě při zastavení šipka rotuje, hrot je sice prakticky na jednom místě, ale šipka se stále otáčí, jak to vyhodnocuje polohu... jak se pohnu, tak se šipka nasměruje a je to OK. Při silniční navigaci je to docela prkotina, jiná situace ale může být v případě pěšáků, nebo kolařů při jízdě do nějakého krpálu , tam určitá bezradnost GPS může vadit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    To s tou hranicni rychlosti byl problem i u te moji rucni GPS M315, puvodne snad kolem 4,2 km/h, coz uz pro chuzi bylo bidne. Zmenou firmwaru byla hranice posunuta nekam k 1,7 km/h.
    Pokud ten update u SiRF III zatim neni, je to mozna neco horsiho, protoze tohle by asi vydali hodne rychle, pokud je ten problem castejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Má novinka HTC S730 integrovanou GPSku? Vypadá to, že ano!
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-12-2007, 21:56
  2. WM 6.0 - co kdyz dojde stava
    Od sep_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 12-07-2007, 21:23
  3. OZI nenajdel GPSku
    Od tommysoft_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-05-2006, 21:06
  4. Hardreset kdyz to nechci
    Od syr v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2004, 08:35