Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Po upgrade a cestine je nepristupne nastaveni datumu a casu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    53

    Ahoj vsem,

    provedl jsem uspesny a pohodlny upgrade MPX200 z w2002 (+takovata motoroly skorocestina) na w2003(posledni z MPXlandu), potom cestina stazena z smartmanie a nakonec ceska T9. (Samozrejme ze policy patch 1.1 taky).

    Vse probehlo bez potizi a naprosto pohodove a take vse jede jak z praku a spickove. Az na jednu malickost. Nemohu nastavit datum a cas. Pokud v nastaveni se pokusim o tuto volbu, nahlasi mi to chybu a neukaze dialog.

    Mel uz nekdo tuto potiz? Vi nekdo reseni ci alespon reseni (nastaveni casu, datumu a casove zony mimo dialog, ci spusteni dialogu jinak nez pres setting.exe)?

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    1) změň si v nastavení jazyk na UK english
    2) vypnout/zapnout
    3) nastavení časového pásma
    4) změnit jazyk zpět na CZ
    5) vypnout/zapnout
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    53

    Pomohlo perfektne (potreba zmenit i lokalni nastaveni)

    Dekuji moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Nainstaloval jsem češtinu,ale nejde vůbec psát?? Zprávy a pod.Jenom cvaká klávesa ale písmena se neobjeví.Nevíte kde je chyba?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    A ještě jsem se chtěl zeptat odkud česká T9?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Nepíše ani čísla? Co je to za češtinu?

    T9
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    53

    Ahoj,

    Pouzil jsi policy patch? Je treba jej pouzit po upgrade a pred cestinou a T9. Pred instalaci cestiny je take treba provest master reset.
    Cestinu doporucuji ze smartmanie. Pokud mas velky mail, muzu ti poslat vsechny soubory co jsem pouzil k upgrade. Je to 3 dny zpet takze si to jeste pamatuji a napsal jsem si postup :-)

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Čeština je ze smartmanie a všechny soubory jsem si stáhl včetně patche,jen se mi nechtělo dělat master reset,v místě zálohovat v active sync je šedá plocha a nechtělo se mi všechno přeinstalovat ale asi budu muset.Čísla to v češtině píše.Poraďtě ještě stran zálohování a master resetu.Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Jo a je to MPX220
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Aha, MPx220.. No ja osobně češtinu, nepoužívám, takže nevím... Ale podle mě je zbytečný před její instalací dělat HR, možná v případě že jsi předtím v telefonu měl jinou CZ, která se jinak nedala odstranit. Tahle čeština myslím není testovaná na MPx220, ale nevidím důvod, proč by neměla fungovat...

    Jinak na zálohu je Sprite Backup, AS je pro synchronizaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Češtinu jsem neměl žádnou,je to dovoz.Sprite backup se mi bohužel vždy\cky u registrů zasekne takže je nepoužitelný.Jinak nainstalovaná čeština běží bez problémů,pouze se nedá psát což je zásadní nedostatek.Asi se budu muste vrátit k angličtině,která mi problémy nedělá,no alespoň jsem to zkusil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    53

    Ja tedy nevim, ale mas ten telefon odemceny pro instalaci nepodepsaneho softwaru?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Telefon je odemčený,veškerý software jde installovat v pohodě.Jen teď jsem zkolaboval s tou češtinou,ale to bude asi tím že není pro MPX 220
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Jenže ta čeština není vyloženě jen pro MPx200, je prostě pro smartphony... asi je jen někde chyba.. Možná jsi to nějak špatně nainstalil... Nebo prostě jsou to windowsi, ty jsou nevyzpytatelný..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Tak mi to nedalo a zkusil jsem to znovu po HR.Čeština nainstalovaná v pohodě,ale opět -zprávy-ani jedno písmenko ,jen čísla.Tak opravdu už nevím kde je chyba.Angličtina bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Synchronizace casu PDA podle GPS casu v TT6
    Od ms_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 10:28
  2. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 23:29
  3. Transcriber v cestine
    Od mousefromhouse_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-10-2005, 14:52
  4. Nastaveni casu pripomenuti v Ukolech (Tasks)
    Od Mira_ce4you_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-09-2004, 21:55
  5. cas od casu se mi prehodej v nastaveni pripojeni cisla DNS
    Od zigzag v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-09-2002, 11:21