Lidicky nevite proc nikde nelze sehnat Acer N50 Premium, o duvodech vsichni zaryte mlci ? Nevite o nejakem obchode, ktery ho ma skladem ?
Diky za info
JSV
Lidicky nevite proc nikde nelze sehnat Acer N50 Premium, o duvodech vsichni zaryte mlci ? Nevite o nejakem obchode, ktery ho ma skladem ?
Diky za info
JSV
Ze by nebyly?![]()
nejsou :? takze leda tak obvolat vsechny prodejce, jestli neco nemaji skladem![]()
Nejsou a jeste tak 14dni nebudou( Tedka jsem volal na Acer a pry je to zpusobeno nedostatkem procesoru. Svadeji to na Intel:no: Jiz od 1.6. cekam na vymenu a porad nic... Pomalu mi dochazi trpelivost
:
S temi procesory to slysim uz od nekolikateho vyrobce, takze bud se vsichni na Intel domluvili a nebo je to pravda![]()
jo jo taky jsem volal na ACER cz a bylo mi sděleno velmi zajimave, že je problem s procakama , vyznelo to tak ze bud nejsou nebo acer ma s nimi v tomto "stroji" problemy :?: no nechame se prekvapit. jinak taky na nej cekam , ale zatim se zda ze je toto PDA velice necompatible ve spojeni s GPS a mapama no uvidime![]()
Podle mých nejnovějších informací by n50 premium měla dorazit do ČR 18.7.2005. No ale podle zkušeností s Acerem tomu dávám tak 40%Už jim nevěřim ani slovo:!: Takovýchto datumů již bylo:no:
u nas by mel byt ve ctvrtek skladem.
Mam ho objednany u HT comtech, kteri berou primo od CZ distributora a zase se posouva termin dodani. Rekli mi, ze predpokladaji 25.7. Cekam na nej, protoze mam jiz od teto firmy n50p zakoupeno a z duvodu totalniho selhani PDA mi musi dat fungl nove. Zajimalo by me, odkud to vozi ostatni prodejci, kteri ho jiz maji skladem...
kteri "tvrdi" ze je maji skladem, coz je trosku rozdil...Původně odesláno od Johny CZ
No pockej, to mi chces rict, ze ho skladem nemaji:?: Ani na www.palmpc.cz:?: Tomikusis psal, ze ho maji jiz od ctvrtka... Asi jsou to nejaky kousky z Polska nebo tak:disgusted:
NE, on psal, ze by meli byt, coz je rozdil....nerikam, ze je nema, ale nepsal to...tyhle informace maji nekolik puvodcuPůvodně odesláno od Johny CZ
- prani otcem myslenky a reality
- dodavatel rikal, ale zmenilo se to
- zamer, lidi objednaji a pak, stejne jaky Ty ted jinde, jiz cekaji, protoze "jako na potvoru posledni kousek prave odesel a jiz skladem nejsou, cekame na dalsi dodavku"
Takze dobra zprava pro zajemce, kteri hledaji Acer N50 Premium, je jiz skladem...
Mám N50 Premium 14 dní a nebyl vůbec žádný problém se sehnáním.