Stáhnul jsem si novou instalaci BETA a pořád mi to hlásilo expiraci.
Odinstaloval jsem tedy a teprve poté jsem znovu nainstaloval poslední betu (tuším 508) a už to šlape![]()
Stáhnul jsem si novou instalaci BETA a pořád mi to hlásilo expiraci.
Odinstaloval jsem tedy a teprve poté jsem znovu nainstaloval poslední betu (tuším 508) a už to šlape![]()
tak mi ta beta 508 taky funguje, pouze jsem preinstaloval ostrou verzi, ani jsem ji nemusel odinstalovávat
Měl jsem stejný problémPůvodně odesláno od psaf
![]()
Tak mi taky šlape, ale jek dlouho?? 5.0 je super, ale pořád stahovat a instalovat, mě taky neba. už aby z ní udělali nebetu. Pak to bude asi nej soft na knihy
No já jsem ho měl nainstalováný hodně dlouho, než se ozval že vypršela doba. A to jsem ho instaloval snad někdy začátkem léta. Čtení eknih si bez něj nedovedu představit, takže mi nevadí, že bych si měl občas stáhnout novější build.
mě vypršela asi po cca 14-ti dnech, je možné že jsem si stáhnul starý bulid a pak mi to vypršelo dřív
Ke stažení je nová full verze Mobipocket Reader 5
http://www.mobipocket.com/en/DownloadSoft/default.asp
Existuje možnost synchronizace rozečtené knihy mezi PDA a PC. Tedy když skončím na nějaké straně v PDA, aby jsem při spuštění v PC byl na té samé straně a naopak. Díky za info. Případně jak.
po instalaci ver.5.0 se mi ztratily vsechny *.enews soubory, a nejdou ani zadnym zpusobem pridat, takze nefunguje ani synchronizace. Ma nekdo podobny problem?
je k dispozici nova verze 5.0 build 528, ktera odstranuje chybu stahovani enews, je ovsem treba mit soubory *.enews v novem formatu, sve prikladam sem
setkal se někdo s problémem dostat novou verzi Mobipocketu (5 v.528) do PPC? Na desktopu bez problému nainstalováno, ale když chci instalovat do PPC, tak to chce Windows mobile device a když dám Next, tak žádná instalace neproběhne....
Taky se mi to zdalo, ale pak jsem zjistil, ze se mi to nainstalovalo, akorat v programs to neudelalo ikonku.Původně odesláno od jeenik
Zkus kouknout do Program Files...
Tak nová verze 5.1 je na světě![]()
zde http://www.mobipocket.com/en/Downloa...eaderStep1.asp
Tak po nové verzi pro desktop je tu i nová verze 5.2 pro ppc. Zatím není v nabídce downloadu výrobce, ale desktopová verze jí sama nabídne ke stažení a odeslání do ppc.
Tahle diskuze je o nových verzích Mobipocket Readeru a ne o českých fontech v něm, to se tady řeší asi ve třech jiných diskuzích, takže dva poslední příspěvky mažu.
Přečtěte si tento článek, pak vám bude snad vše jasné. Je o uBookReaderu, ale v podstatě tento postup platí u všech programů na čtení knih.