Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Zapínání a vypínání wi-fi

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Ať hledám jak hledám, nemůže najít nic, čím by se dalo zapnout a vypnout wifi, podobně jako u bluetooth (ikonka vpravo dole). Taky by mě zajímalo jestli existuje nějaký podobný soft na automatické zapnutí a vypnutí wifi, jako existuje pro bluetooth. (a jestli to opravdu funguje). Nevím jak se ten program zrovna jmenoval, ale fachá to tak že když nějaká aplikace vyžaduje bluetooth spojení, tak ho zmiňovaný soft spustí a také ukončí když není potřeba. Už mě nebaví furt něco zapínat a vypínat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    zde

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Po přečtení diskuze viz výše jsem si nainstaloval verzi OzBtWf. (To je ten soft, o kterém jsem se zmiňoval výše. Jen jsem nevěděl, že již má podporu i pro wi-fi.) Jediný výsledek, který se mi podařil je ten, že wifi se s nastaveným programem spustí, ale již se nevypne. To samé s BT. Nepřišel jsem ani na to, jak k jedné aplikaci přiřadit BT a ke druhe WF, popřípadě mezi nima uživatelsky přepínat (teda kromě v Settings, kde vyberu jako Control Wi-Fi nebo Bluetooth). Taky mám problém s tím, že někdy se na internet připojuji přes wifi (proxy server) a někdy přes bluetooth (N6230).

    Představuji si aplikaci, kde v nastavení vyberu programy u kterých se automaticky spustí BT, pak vyberu programy u kterých se automaticky spustí WF a pak vyberu programy kde budu moci po spuštění zvolit mezi BT a WF. No nebylo by to super?

    No pro zatím by mě teda stačil nějaký jednodušší prográmek, kterým budu moci rychle zapnout a vypnout WF. Pro BT stačí ten ovladač od Widcommu, který je spuštěný v Tray.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    http://www.pocketpc.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=37

    Zde jsem nalezl nové informace k nastavení ozbtwf.

    Ještě jsem to nezkoušel, ale hned se na to vrhnu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    A sakra, ono to fakt funguje. A dokonce jsem přišel na to jak zajistit aby se to i vypínalo. Nevšiml jsem si tam té volby default. Je potřeba vybrat jak pro wf tak pro bt turn off. Vsice si nemůžu po spuštění IE vybrat jak se chci připojit - jestli wf nebo bt - ale zase si můžu nastavit spuštění obou, NÉÉ?

    SUPER APLIKACE OZBTWF, doporučuji všem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    39

    Tak se také pokouším instalovat OZbt ale bez úspěchu - zatím. Poraďte kde jsem udělal chybu:
    1. Stáhnul jsem zazipovaný soubor ozBTWF76 a po rozbalení adresář stejného jména pomoci ActiveSynch umístil do Program Files na FS Loox 720.
    2. Vytvořil jsem kopii exe souboru ozBT.exe a u,ístil ji do adresáře Windows-Start_Menu-Programy-ozBT.lnk
    3. Poresetu se mi v Programech vytvořilo startovací tlařítko programu s ikonou, ale není funkční. Nemohu vůbec v Program Files přímo spustit aplikaci, ani přes Probramy-ozBT. Kde mohu mít chybu?
    Jiří
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00080860_pc_capture1_sZ1g.jpg 
Zobrazení: 104 
Velikost: 40.0 KB 
ID: 2599  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Zástupce zkopíruj spíše do složky StartUp, aby se program automaticky spouštěl po SR.

    Jak ho spustíš, tak se malá ikonka zobrazí vpravo dole. Po kliknutí na ní, se zobrazí menu s nastavením.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Jo a mrkni se na vlastnosti toho zástupce jestli se ti tam zobrazuje správná cesta.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Automatické BT zapínání/vypínání
    Od Rexx_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-10-2010, 23:05
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 13:49
  3. časté zapínání a vypínání PDA
    Od Karel Chaloupka v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-01-2007, 17:03
  4. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-12-2005, 22:21
  5. Problem s iPAQ 4150 - vypinani a zapinani pri zmene polohy
    Od Dark Pilgrim v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-08-2005, 15:06