Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: MobilMania.cz :: Znáte komunikátor T-Mobile MDA Pro?

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=110353

    T-Mobile MDA Pro není úplně nový komunikátor. Společnost pouze přejmenovala svůj poslední model, který byl doposud známý pod označením MDA IV. Zařízení má na rozdíl od předchozích modelů v podobě kapesního počítače ovládaného perem plnohodnotnou klávesnici. Displej je orientovaný na šířku, díky otočné konstrukci se ale dá překlopit a výsledkem je opět běžný kapesní počítač.

    Bravo, T-Mobile! Vaše marketingové oddělení asi nemá co dělat, když se zabývá takovými "zásadními" činnostmi. Ale něco vám poradím - zařaďte zařízení do prodeje za nějakou super cenu a udělejte to co nějdříve. Pak si ho nazvěte klidně T-Mobile 87GHAK87$#P, protože název je rozhodně to poslední, co mě jako uživatele zajímá...:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Zmeny nazvu jsou vetsinou usmevne a svedci o tom, ze marketingovi kouzelnici v nejake firme nemaji do ceho pichnout, ale tady bych se TMO zastal.
    Myslim, ze MDA IV je pro bezne zakazniky matoci nazev (rimska cislovka IV, vetsinou je unosne cislovani rimskymi cislicemi jen do III, pak uz jde o neprehledne a neintuitivni nazvoslovi). Navic nazev PRO pro jasne rika, ze se jedna o top-level, profi zarizeni

    I kdyz by mne take spis udelalo radost zahajeni prodeje
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    uz se tesim na T-Mobile MDA Pro III :c))))
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od RStein
    ale tady bych se TMO zastal.
    Myslim, ze MDA IV je pro bezne zakazniky matoci nazev
    Navic nazev PRO pro jasne rika, ze se jedna o top-level, profi zarizeni
    No, to na to tedy přišli brzy :-) V tom případě byl asi marketing v době, kdy to jméno vymýšleli dost přetížený :-))
    A TOP Level, jsem zvědav, co přijde po Pro ;-) Pro 2, Pro 3, HyperPro, MegaPro, BigPig, a nevim co dál :-))

    Uživatel podle mne stejně neví, jestli je "lepší" Pro, nebo III
    Vezmi si třeba Pentium 1->2->Pro (jak přišlo, tak odešlo)->3->4

    Jirka :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Me osobne se libi HTC nazvy
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od JiH

    Uživatel podle mne stejně neví, jestli je "lepší" Pro, nebo III
    Vezmi si třeba Pentium 1->2->Pro (jak přišlo, tak odešlo)->3->4

    Jirka :-)
    Zarizeni je cileno na manazery a korporace a ti pouzivaji trochu jiny slovnik nez technicti nadsenci na CE4YOU. A na prumerneho manazera bude urcite zkratka PRO pusobit magicky a duverne, protoze i po castecne lobotomii nastavajici samovolne dlouhodobym pobytem v korporaci dokazi jak Pavlovovi psi alespon zareagovat na terminy Pro a Entry level.
    TMO zna sve Pappenheimske Ale to uz jsme OT.

    MDA IV neni primym nastupcem MDA 1-3, protoze se jedna o koncepcne dost odlisne zarizeni, a i proto TMO iniciuje novou a nove pojmenovanou radu zarizeni.

    BTW: S marketingem ani TMO nemam takrka nic spolecneho
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    Osobne mi je naozaj jedno ake ma moja volba oznacenie. Kazdy z nas mu predsa da inu prezyvku.. (; "Milášek"?!

    RStein: Suhlasim, ale dufam, ze nepride nikdy na junior/senior blablabla pda.. lebo si myslim ze spominanej kaste ludi by sa to istotne pacilo..

    tsss.. (;
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od JiH
    Vezmi si třeba Pentium 1->2->Pro (jak přišlo, tak odešlo)->3->4
    Jirka :-)
    Dovolim si malou opravu ( ja vim sem ot a hnidopich k tomu). Napred bylo pentium, to se rozsirilo o "par" instrukci a pojmenovalo se to Pentium Pro, pak terpve dorazilo Pentium II atd.

    Cili pojmenovani procesoru melo pomerne jasna pravidla, kterych se intel drzi doted. Priznam se, ze treba pojmenovani procesoru AMD je pro me spanelska vesnice. Nechapu treba jak muze procesor s cislovkou 2000 v nazvu, byt taktovan na 1600MHz. Ale to je mozna proto, ze nejsem z marketingoveho oddeleni.

    Cili naprosto chapu ze chteji opustit cislovku IV a pouzit nazev Pro kvuli tomu, ze se jedna o dost vyrazny krok jinam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    MDA pro, IV, nebo 4... nebo zmiňovaný "bigPig" je to fuk... pokud všechny peníze nevrazím do druhého náročného koníčku... bude můj!.. tak za dva roky :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od systemspecialist
    ...Cili pojmenovani procesoru melo pomerne jasna pravidla, kterych se intel drzi doted. Priznam se, ze treba pojmenovani procesoru AMD je pro me spanelska vesnice. Nechapu treba jak muze procesor s cislovkou 2000 v nazvu, byt taktovan na 1600MHz. Ale to je mozna proto, ze nejsem z marketingoveho oddeleni.
    je to sice OT, ale naopak, nove oznaceni Intel procesoru je bordel pro vetsinu lidi, protoze z originalniho nazvu neni mozne zjistit "nic" :-( naopak, AMD ma oznacovani jasne, to 2000+ je "index" frekvence, kterou by musel mit konkurencni produkt (i kdyz dnes uz ani tohle neni jednoznacne, protoze uz frekvence neni jedina polozka urcujici vykon), aby byl stejne "vykonnej". Bylo to z duvodu marketingu, protoze vsichni si mysleli, ze kdyz ma AMD realne 1600Mhz, tak ze nemuze byt lepsi, nez Intel 1800Mhz. dnez uz nastesti i lamy vedi, ze frekvence neni nejpodstatnejsi, resp. neni jedina podstatna
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Myslím že měli vymyslet něco výstižnějšího, něco co by se přiblížilo více zařízení, stejně jako u Compactu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... souhlas, T-mobile MDA Pro neni nijak zvlastni ani zajimavy nazev. MDA 4 melo alespon, vzhledem ke svym predchudcum, svoji "logiku" ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To, že se zařízení bude jmenovat v Německu MDA Pro ještě neznamená, že se tak bude jmenovat i u nás. A na název je až to poslední, co nás může zajímat. Majitel si ho může přejmenovat třeba na Franta-Pepa jednička. Spíše by nás mělo zajímat, zda bude či nebude mít EDGE, zda zde uvedené parametry a specifikace budou opravdu platit a hlavně zda bude k dostání za méně než 25.000 Kč a dříve než na vánočním trhu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    151

    Nevím jak vás, ale mě nové modely MDA od verze II nechávají v klidu. Začalo to nepovedenou klavesnicí a slabým displejem u III, bude to pokračovat vrzající, ulamující se, otáčecí a dá se tušit že poruchovou klávesnicí u PRO či IV.
    Z MDA se stane uzlepšované těžké monstrum ztrácející efekt oné miniaturnosti.
    Kdyby do II napěchovali WiFi, VGA displej a WM2005 udělali by u HTC, alespoň dle mého, lépe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od jiri.cech
    Nevím jak vás, ale mě nové modely MDA od verze II nechávají v klidu. Začalo to nepovedenou klavesnicí a slabým displejem u III, bude to pokračovat vrzající, ulamující se, otáčecí a dá se tušit že poruchovou klávesnicí u PRO či IV.
    Z MDA se stane uzlepšované těžké monstrum ztrácející efekt oné miniaturnosti.
    Kdyby do II napěchovali WiFi, VGA displej a WM2005 udělali by u HTC, alespoň dle mého, lépe.
    Mám úplně stejný názor.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HDPC - The Ultimate Dual-Booting Windows Mobile komunikátor
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-04-2008, 16:17
  2. Megarecenze iPAQ hw6515: pan Komunikátor [mobilmania.cz]
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-08-2005, 11:28
  3. Nový T-Mobile SDA II již v září [smartmania.mobilmania.cz]
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-06-2005, 14:23