Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Neznámá složka WMDRM

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Netušíte někdo co by to mohlo být? Vždy po nějaké době, řádově dny se mi tato složka samovolně vytvoří ve Storage a na SD kartě. Abych jí viděl, musím mít v PC nastaveno Zobrazovat skryté soubory a složky. A nebo jako prohlížeč v MDA zvolit Total Commander. Jinak vidět není..
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00071927_capture_2V5d.jpg 
Zobrazení: 25 
Velikost: 45.7 KB 
ID: 2288   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00071927_capture001_iOAZ.jpg 
Zobrazení: 26 
Velikost: 52.0 KB 
ID: 2289   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00071927_capture002_F5LX.jpg 
Zobrazení: 28 
Velikost: 51.6 KB 
ID: 2290  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Tady je seznam softwaru jež mám aktuálně instalovaný, pokud by to mělo mít nějakou souvislost..
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00071933_software_ZZJK.jpg 
Zobrazení: 22 
Velikost: 91.6 KB 
ID: 2291  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    WMDRM = Windows Media Digital Rights Management. Na svedomi to ma Windows Media Player a je to neco (snad klic...), co je nutne pro prehravani veci chranenych pres DRM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Aha, a co když jsem Windows Media Player ještě nespustil od té doby co mam komplet novou instalaci? Což je zhruba dva dny. Jak si tam tu složku WMDRM tedy může vytvořit pokud ještě nebyl spuštěn?.. :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mam podezreni na SmartMaps... Proc to ale delaji, to se mne neptejte...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Dnes jsem absoloval hard reset, a čerstvou instalaci. Vynechal jsem instalaci Smart Maps, a ani jsem nespustil WMPlayer.. Přesto již po hodině se mi složka WMDRM objevila ve Storage i na SD kartě..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ja myslel ze to je neco k Outlooku.. mozna tedy ne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Ne, ne, ma to na svedomi WM Player - mam pocit ze je to indexace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ok, a jaktože si to "indexuje" aniž by byl jedinkrát spuštěn?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Podle mně to dělají WM i bez spuštění MediaPlayeru. DRM snad nejsou vázány jenom na MP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Me to zezacatku nedelalo.. az ted posledni dobou se to tam porad ukazuje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    MDA II s Windows Mobile 2003 Second Edition mi to nikdy nedělalo. MDA III s Windows Mobile 2003 Second Edition mi to také nikdy nedělalo. Compact s Windows Mobile 2003 Second Edition mi to dělá stále. V čem je tedy problém?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    199

    WMDRM je složka, kterou vytváří Windows Media Player, ale ne ten kapesní, ale ten velký, na stolním počítači. Zkuste si připojit pocketa, smazat tento adresář a pak pustit velkého WMP a šup a je tam adresář zpátky.

    Nezná někdo způsob jak vytváření tohoto adresáře zakázat? On se vytvoří na každém paměťovém médiu automaticky, tj. jak na Storage, Storage Card tak i v RAMdisku. Já ho nechci! Má někdo radu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    3

    JJ ta slozka se mi taky dela. Pokud by nekoho zajimalo co to je tak je to

    Windows Media Digital Rights Management (Správa digitálních práv Window Media).

    Taky mě to dost prudí Dělá se to úplně samo, mám WM2003SE a používám JENOM přehrávač TCPMP (ten windowsackej sem ani jednou nepustil) ale je to tam pořád a když to smažu tak stejně je to tam za chvíli zas. Už jsem z toho mírně frustrován ...

    Kdyby někdo příšel na to jak udělat aby se ta složka nevytvářela, budu mu vděčný
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Dela to stolni WMPlayer pokud jej mate spusteny kdyz synchronizujete PDA s PC pres ActiveSync. Dejte si pozor aby byl WMPlayer vzdy pri synchronizaci vypnuty a mate vyhrano..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. složka bluetooth
    Od gustavo_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-11-2009, 12:21
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 11:06
  3. Zaheslovaná složka
    Od Zig_ce4you v sekci Palm
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 20:01
  4. C550 složka settings
    Od Gartik_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-11-2007, 21:28