Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: velký problém s touchpad na hx4700

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    ahoj všicni majitele hp4700,pred dvěma mesíci mi umřel touchpad,musel jsem běžet do servisu.Tam uz vedeli o co jde,frcel postou do Tábora na vímenu dílu.A hle,dnes sem tam s tím běžel znova,ani se tomu moc nedivili,prý to začíná býti časté.Tak si ho všichni překontrolujte,protože ja ho používam minimálne a přišel jsem na to náhodou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    130

    A jak se projevovala zavada? Bylo tam nejake varovani, nebo to rovnou odeslo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Take by me zajimalo, jak se zavada projevuje.

    Kdyz ho zkoumam, nevidim, ze by jevil nejakou nenormalni cinnost. Ve vsech smerech je citlivy a i kdyz trochu primacknu, drzi ... atd.

    Jirka
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    projevuje se to tak,že přestane naprosto fungovat,tlačítka jedou,ale dotyková ploška ne,občas se částečně probere,ale to už je konec.Ted mi to opravujou,až to příjde ve středu ze servisu,poreferuji co k tomu říkají.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Dej určitě vědět, protože je to (jestli mně paměť naklame) první případ ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od iron side
    projevuje se to tak,že přestane naprosto fungovat,tlačítka jedou,ale dotyková ploška ne,občas se částečně probere,ale to už je konec.Ted mi to opravujou,až to příjde ve středu ze servisu,poreferuji co k tomu říkají.
    Temi tlacitky co jedou myslis "tlacitka" primo na touchpadu (vystupky po krajich), nebo 4 HW tlacitka po stranach touchpadu?
    Ted jsem si prepnul Synaptics NavPoint do Cursor mode a zda se, ze kurzorek jezdi presne tak, jak ho muj prst prohani, tak snad to je ok ...

    Jirka
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak odpojit touchpad - hx4700 (hledám ROM 40236-CEOS_AKU_3_5_2.rar)
    Od ja_rin v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-04-2008, 19:52
  2. touchpad na hx4700
    Od -Ptr->HX4700 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-06-2005, 09:52